Ablalarım merhaba, sevgilimle 1 yıla yakındır birlikteyiz. Güzel giden sorunsuz bi ilişkimiz var kendisi mükemmel bi insan hiçbir zaman beni kırmaz üzmez onu çok seviyorum. İkimiz de 21 yaşındayız şu an üniversitesi okuyoruz. Benim sorunum sevgilimin annesi. Annesiyle tanıştık elle tutulur herhangi bir sorunumuz yok ama benim sorunum annesinin sevgilime olan tutumu. Annesi eşine ve sevgilime düşkün. Hani sevgilim erkek olmasına rağmen benden daha sıkı bi durumda. Annesi arkadaşlarıylayken arar nerde ne yaptığını bilmek ister. Arkadaşları birlikte tatile gidiyor ama annesi sevgilimi yollamak istemiyor. Sevgilim de farkında bu durumun. Hani annem ne derse doğrudur kafasında değil. Kendisi birkaç seneye bu durumun artık geçeceğini düşünür ama ben ondan daha fazla bu durumu takıyorum. Ya bize ileride engel olursa vs diye. Sevgilim hep orta yolu bulmaya çalışan bi insan ama ona da üzülüyorum. 25-30 yaşına geldiğinde hep böyle devam ederse diye de korkuyorum ve bugünümü nerdeyse mutlu yaşayamıyorum.