yarını milat ilan edelim mi?????

Detoks yattı evet. Yağ yakıcı diyette şöyle:
Sabah uyanınca 1 bardak limon dilimli su
Kahvaltı : 1 bardak yağsız süt , 1 kuru kayısı, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim keçi ya da dil peyniri, bol domates, salatalık, yeşillik
Ara : 1 bardak light kefir ya da ayran
Öğle: Keçi peyniri ve 5 yemek kaşığı haşlanmış nohut eklenmiş salata
2 saat sonra: 10-15 çiğ badem + yeşil çay
2 saat sonra: 1 su bardağı light yoğurt bol dereotu ve kuru nane eklenip yenilecek
Akşam: Izgara balık, bol rokalı salata
Ara: 1 meyve ve 1 çay bardağı light kefir
2 gün uygulandıktan sonra normal diyetine dönüyorsun.

Senin diyet nasıl gidiyor ? Neler yaptın görüşmeyeli?
Benim diyet iyi gidiyordu aslında canım ama haftasonu fazlasıyla abarttım diyebilirim. Hatta bozmaya bile yaklaşmıştım.
Ve bunun sonucu olarakta 500 gr verebilmişim sadece. Aslında daha fazla vereceğime emindim ama haftasonu ipin ucu kaçtı işte.
Bu sabah ki kahvaltımda;
3 galeta, domates, peynir, 3 yeşil zeytin ve yeşil çay vardı.

Bu hafta daha dikkatli olacağım. Gerçi haftasonu bozmamında asıl sebebi neydi biliyor musun? Moral bozukluğu! Hiç beklemediğim bir durum gelişti ve canım sıkıldı buna haliyle. Engel olamadım kendime sinirden yemiş bulundum.

Sizde de böyle bir durum oluyor mu arkadaşlar? Bir şeye moraliniz bozulduğunda daha fazla yeme isteği ya da dikkat etmeme de diyebiliriz.

Canim ben hic kacamak yapmadim sabah yarim saat aksam yarim saat yuruyorum ve uc litre su iciyorum tabi yedigim maydonozun haddi hesabi yok aksamlari sadece salata yiyorum haslanmis tavuk misir ve gobek maruldan yapilan eylule kadar boyle devam edersek yapicaz birseyler ;-)

Canim ben hic kacamak yapmadim sabah yarim saat aksam yarim saat yuruyorum ve uc litre su iciyorum tabi yedigim maydonozun haddi hesabi yok aksamlari sadece salata yiyorum haslanmis tavuk misir ve gobek maruldan yapilan eylule kadar boyle devam edersek yapicaz birseyler ;-)
Hiç kaçamağın yoksa maşallah o zaman canım sana. :nazar:
Benim kaçamaklarım olmasaydı ben 1-2 kilo verirdim ama.. aması var işte. :50: İradem mi zayıf acaba diye düşünüyorum böyle olunca. :26:
Bilhassa da akşamları zorlanıyorum işte. Senin salata güzelmiş yanlız, bende deneyeyim onu. :34:

Benim diyet iyi gidiyordu aslında canım ama haftasonu fazlasıyla abarttım diyebilirim. Hatta bozmaya bile yaklaşmıştım.
Ve bunun sonucu olarakta 500 gr verebilmişim sadece. Aslında daha fazla vereceğime emindim ama haftasonu ipin ucu kaçtı işte.
Bu sabah ki kahvaltımda;
3 galeta, domates, peynir, 3 yeşil zeytin ve yeşil çay vardı.

Bu hafta daha dikkatli olacağım. Gerçi haftasonu bozmamında asıl sebebi neydi biliyor musun? Moral bozukluğu! Hiç beklemediğim bir durum gelişti ve canım sıkıldı buna haliyle. Engel olamadım kendime sinirden yemiş bulundum.

Sizde de böyle bir durum oluyor mu arkadaşlar? Bir şeye moraliniz bozulduğunda daha fazla yeme isteği ya da dikkat etmeme de diyebiliriz.

Kahvaltın güzel. Ama neden ekmek tüketmediğini anlamıyorum. Umarım canını sıkan durum düzelmiştir, senin adına üzüldüm.
Ben üzüldüğümde iştahım kapanır, masadaysam bile kalkarım.
Bugün öğle, akşam ve aralarda ne yedin?

Tebrik ederim :nazar: Çok güzel gidiyor diyetin, bu şekilde başarmaman imkansız.

Kızlar selam, verdiğiniz kilolar için tebrik ederim hepinizi :)) ben de 12 si yani geçen perşembeden beri diyet yapmaya çalışıyorum. 62.6 idim, bugün sabah 60.8 çıktım. 1.8 kilo vermişim. Baya sağlıksız ama alışveriş yapcam yarın, daha iyi olacak menüler eminim. Tavuk, yumurta, peynir, sebze, meyve, balık alcam yarın, protein karbonhidrat dengesi için, hadi bakalım hayırlısı.

12 Nisan Perşembe:

sabah: 1 paket eti form+kahve
öğle: semizotu salatası+çorba
akşam: yoğurt 1 kase
aralarda kahve+cay+bol su ve soda ve beşi bir yerde çay

13 Nisan Cuma:

sabah: 1 paket eti form+3'ü bir arada
öğle: tavuklu salata
akşam: yoğurt 1 kase + evde bişey olmadığı için 1 kase nesfit

14 Nisan Cumartesi:

sabah: 1 dilim ekmek+1 dilim peynir, şekersiz çay
öğle: 1 tabak ıspanak yemeği+cacık
akşam: 1 paket cips (dayanamadım kendime ödül verdim heheh, + 1 kase yoğurt

15 Nisan Pazar: En sağlıksız gün

sabah: 1 simit+ 1 dilim peynir+ 1 haşlanmış yumurta+3-4 zeytin
öğle: 1 kase yoğurt
akşam: 1 poğaça+1 haşlanmış yumurta+biraz reçel+ 7-8 tane hurma
spor: hareketli şarkılarla dans+nivea body ile dinamik sabahlar egzersizleri yaptım

16 Nisan Pazartesi:

sabah: 1 kase nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle
akşam: 1 kase nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle

Kızlar selam, verdiğiniz kilolar için tebrik ederim hepinizi :)) ben de 12 si yani geçen perşembeden beri diyet yapmaya çalışıyorum. 62.6 idim, bugün sabah 60.8 çıktım. 1.8 kilo vermişim. Baya sağlıksız ama alışveriş yapcam yarın, daha iyi olacak menüler eminim. Tavuk, yumurta, peynir, sebze, meyve, balık alcam yarın, protein karbonhidrat dengesi için, hadi bakalım hayırlısı.

12 Nisan Perşembe:

sabah: 1 paket eti form+kahve
öğle: semizotu salatası+çorba
akşam: yoğurt 1 kase

13 Nisan Cuma:

sabah: 1 paket eti form+3'ü bir arada
akşam: yoğurt 1 kase + evde bişey olmadığı için 1 kase nesfit

14 Nisan Cumartesi:

sabah: 1 dilim ekmek+1 dilim peynir, şekersiz çay
öğle: 1 tabak ıspanak yemeği+cacık
akşam: 1 paket cips (dayanamadım kendime ödül verdim heheh, + 1 kase yoğurt

15 Nisan Pazar: En sağlıksız gün

sabah: 1 simit+ 1 dilim peynir+ 1 haşlanmış yumurta+3-4 zeytin
öğle: 1 kase yoğurt
akşam: 1 poğaça+1 haşlanmış yumurta+biraz reçel+ 7-8 tane hurma
spor: hareketli şarkılarla dans+nivea body ile dinamik sabahlar egzersizleri yaptım

16 Nisan Pazartesi:

sabah: 1 kase nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle
akşam: 1 kase nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle

Kilo kaybın için tebrik edrim :nazar: Bu hafta umarım menülerini düzeltirsin. Bir tavsiyem de tavuk ile ilgili. Yemeyelim şu tavukları arkadaşlar. Hem bize yazık hem de hayvanlara. Zavallılara ihtiyaç dışı ilaç verip kemik gelişimleri engelleniyor, yürüyemez hale getiriliyorlar. Sırf daha fazla et versin diye. Tavuk yerine balık ve kırmızı et tüketiyoruz. Antrikot, bonfile, kuşbaşı ya da yağsız kuzu eti ve bolca somon. Yanında da salata ve közlenmiş sebze.
Bekarken ben de senin gibiydim. Akşam eve gelip bir kahveyle geceyi geçirirdim :9: Dolapta süt , yoğurt dışında pek bir şey olmazdı. Özledim sanki o günleri :31: Bekarlığın tadını çıkart :34:

Kahvaltın güzel. Ama neden ekmek tüketmediğini anlamıyorum. Umarım canını sıkan durum düzelmiştir, senin adına üzüldüm.
Ben üzüldüğümde iştahım kapanır, masadaysam bile kalkarım.
Bugün öğle, akşam ve aralarda ne yedin?
Canımı sıkan durumla ilgili bir problem yokta, benim moralim eh işte canım.
Ekmek tüketmememin özel bir nedeni yok, galeta tercih etmiştim başlarken öyle devam ediyor.
Aralarda 2 yeşil elma ve 1 paket eti form var.
Akşam yemeğinde ise salata yiyecektim sadece ama 2 galeta ve etli patatesten de biraz yemiş bulundum.

Canımı sıkan durumla ilgili bir problem yokta, benim moralim eh işte canım.
Ekmek tüketmememin özel bir nedeni yok, galeta tercih etmiştim başlarken öyle devam ediyor.
Aralarda 2 yeşil elma ve 1 paket eti form var.
Akşam yemeğinde ise salata yiyecektim sadece ama 2 galeta ve etli patatesten de biraz yemiş bulundum.

Etli patates kötü bir tercih değil aslında. Kaç kilosun şu anda?

Aynen bende varim!
Dikkat edicem derken dahada ters tepip yediklerimde cok dikkatsiz davraniyorum :25:
Daha önce cok kolay kisa sürede saglikli bi sekilde cok güzel sonuc almistim bende sasmistim kendime acikcasi :23:
Forma girmek istiyorum :32::12::52:

Aynen bende varim!
Dikkat edicem derken dahada ters tepip yediklerimde cok dikkatsiz davraniyorum :25:
Daha önce cok kolay kisa sürede saglikli bi sekilde cok güzel sonuc almistim bende sasmistim kendime acikcasi :23:
Forma girmek istiyorum :32::12::52:

Merhaba, sana bir öneri: yenilmemesi gerekenleri evden uzaklaştır. Her sabah kahvaltıdan sonra da öğle ve akşam yenilecekleri planla ve pişir. O zaman gereksiz şeyleri yememiş oluyoruz. Çalışıyorsan da bir gece evvel hazırlık yapmakta fayda var.

kendime kızgınım :(((( bugün veda yemeği vardı ve ben koca bir pidenin yarısını yedim bir tane de tulumba tatlısı
gariptir artık canım çikolatalar börekler çekmiyo
ben ki yemeksiz asla sloganını benimseyen biriydim psikolojim de güzel midem şiş olmadığı için bi kere de elli mekik çekebiliyorum nişanlım bile şaşırdı :))))
ileride doğacak olan oğlum ve kızımm tüm bu fedakarlık sizler için :)))
tabi bir de gelinliğim :))))

kendime kızgınım :(((( bugün veda yemeği vardı ve ben koca bir pidenin yarısını yedim bir tane de tulumba tatlısı
gariptir artık canım çikolatalar börekler çekmiyo
ben ki yemeksiz asla sloganını benimseyen biriydim psikolojim de güzel midem şiş olmadığı için bi kere de elli mekik çekebiliyorum nişanlım bile şaşırdı :))))
ileride doğacak olan oğlum ve kızımm tüm bu fedakarlık sizler için :)))
tabi bir de gelinliğim :))))

Kızmana gerek yok, kaçamak sayarsın bu yediklerini. Doktoruna da söyle, o izin verinceye kadar kaçamak yok sana :45: Yarın sabah da dooğru spora :4: :9: Baya ilerleme kaydettiğini sen de görüyorsun, geriye dönmeyi hiç istemeyeceğinden eminim. Başarılı olacaksın, buna kesin gözüyle bakalım. Kızın ve oğlun büyüdüklerinde benden de selam söyle onlara; olur mu?:16:

Merhaba Kızlar, bu sabah 6.45 de spor salonundaydım. 1,5 ayım dolduğu için hoca yeni program hazırlamış. Önce her zamanki gibi 30 dk.lık interval düzende kardiyomu yaaptım. Sonra sırasıyla kol, göğüs, bacak ve karın çalıştım ve son 10 dk.lık kardiyomu yaptıktan sonra esnemeyle bitirdim. Bittiğinde kendimi harika hissediyordum. Bu spor işi gerçekten anti depresan gibi :34: Arkadaşlarımla dışarıdaydım bütün gün, yeme işinde de ucuz atlattım, zira kızlar kebapçı diye tutturdu. Gün boyunca yediklerime gelince:
Sabah: kepekli tost + elma
Öğle: yarım puf ekmek, 10gr. kadar tulum peyniri, taze nane, kuzu şiş,10 tane çilek
Ara: yarım cevizli kurabiye,1 susamlı çubuk
Akşam: 1 dilim çavdar ekmek, 200 gr. yoğurt,10 gr. bal
Ara: 1 bardak yağsız süt

Bugün buraya uğrayan olmamış. Pes mi ettik kızlar, neredesiniz? Hadi ama menülerinizi bekliyorum...

Merhaba Kızlar, bu sabah 6.45 de spor salonundaydım. 1,5 ayım dolduğu için hoca yeni program hazırlamış. Önce her zamanki gibi 30 dk.lık interval düzende kardiyomu yaaptım. Sonra sırasıyla kol, göğüs, bacak ve karın çalıştım ve son 10 dk.lık kardiyomu yaptıktan sonra esnemeyle bitirdim. Bittiğinde kendimi harika hissediyordum. Bu spor işi gerçekten anti depresan gibi :34: Arkadaşlarımla dışarıdaydım bütün gün, yeme işinde de ucuz atlattım, zira kızlar kebapçı diye tutturdu. Gün boyunca yediklerime gelince:
Sabah: kepekli tost + elma
Öğle: yarım puf ekmek, 10gr. kadar tulum peyniri, taze nane, kuzu şiş,10 tane çilek
Ara: yarım cevizli kurabiye,1 susamlı çubuk
Akşam: 1 dilim çavdar ekmek, 200 gr. yoğurt,10 gr. bal
Ara: 1 bardak yağsız süt

Bugün buraya uğrayan olmamış. Pes mi ettik kızlar, neredesiniz? Hadi ama menülerinizi bekliyorum...

Serapcım çok tebrik ederim ne güzel de dengelemişsin yediklerini :))

Ben bugün sabah: nesift
öğle: kahve
akşam: mcdonalds ızgara tavuklu sandwich menü yedim ve çok kzdım kendime de neyse yarın bol salatayla dengelicem. çok kızarsam kendime amann bak dün de rejime uymadım deyip anında bozuyorum çünkü. nasıl olsa vaktimiz var, dikkat ede ede vericez kiloları napalım :))

Serapcım çok tebrik ederim ne güzel de dengelemişsin yediklerini :))

Ben bugün sabah: nesift
öğle: kahve
akşam: mcdonalds ızgara tavuklu sandwich menü yedim ve çok kzdım kendime de neyse yarın bol salatayla dengelicem. çok kızarsam kendime amann bak dün de rejime uymadım deyip anında bozuyorum çünkü. nasıl olsa vaktimiz var, dikkat ede ede vericez kiloları napalım :))

Merhaba Formatçım, teşekkür ederim. Senin bu sağlıksız beslenme durumunu ne yapacağımızı bilemiyorum. Öğle yemeklerinde yemezsen akşam her şeyi yiyebilirsin. Çok mu çalışıyorsun, iş yerin yemek yiyebileceğin yerlerden çok mu uzak? Kendine zaman ayırmalısın. En kötü ihtimalle bir tost, 1 ayran öğleden sonra da 1 meyve yesen akşama daha dikkatli olabilirsin. Yavaş yavaş kilo vermek en iyisi elbette ama önceliğin sağlıklı beslenme olmalı. Ne oldu alış veriş işi? :34:

Merhaba Formatçım, teşekkür ederim. Senin bu sağlıksız beslenme durumunu ne yapacağımızı bilemiyorum. Öğle yemeklerinde yemezsen akşam her şeyi yiyebilirsin. Çok mu çalışıyorsun, iş yerin yemek yiyebileceğin yerlerden çok mu uzak? Kendine zaman ayırmalısın. En kötü ihtimalle bir tost, 1 ayran öğleden sonra da 1 meyve yesen akşama daha dikkatli olabilirsin. Yavaş yavaş kilo vermek en iyisi elbette ama önceliğin sağlıklı beslenme olmalı. Ne oldu alış veriş işi? :34:

Eheheh hakikaten öyle acayip sağlıksız, diyet yapmasam bile öyle gerçekten. Çok çalışıyorum, bir de yüksek lisans var haftada 4 gün okul, 2 gün iş. Aslında iş yerinde diyet yapmak daha kolay, çünkü yemekler iş yerinde yapılıyor, akşamı halletmem lazım bi de okuldaki yemek seçeneklerini iyi ayarlamam lazım sanırım. yeterince çabalamıyorum. Alışveriş de yalan oldu, ama yarın akşam yapıcam alışverişi inşallah ve süper menülerle dönücem :))

Bugün yediklerim iyiydi ama :)
Sabah: 1 ince dilim ekmek+ 1 ince dilim peynir
Öğle: 1 kase çorba+ 1 porsiyon salata
Akşam: 1 küçük porsiyon taze fasülye + 1 kase yoğurt

Eheheh hakikaten öyle acayip sağlıksız, diyet yapmasam bile öyle gerçekten. Çok çalışıyorum, bir de yüksek lisans var haftada 4 gün okul, 2 gün iş. Aslında iş yerinde diyet yapmak daha kolay, çünkü yemekler iş yerinde yapılıyor, akşamı halletmem lazım bi de okuldaki yemek seçeneklerini iyi ayarlamam lazım sanırım. yeterince çabalamıyorum. Alışveriş de yalan oldu, ama yarın akşam yapıcam alışverişi inşallah ve süper menülerle dönücem :))

Bugün yediklerim iyiydi ama :)
Sabah: 1 ince dilim ekmek+ 1 ince dilim peynir
Öğle: 1 kase çorba+ 1 porsiyon salata
Akşam: 1 küçük porsiyon taze fasülye + 1 kase yoğurt

Tebrikleeeer, günler sonra ilk defa nispeten iyi bir menü. Hadi bakalım yeni menülerini de yaz:)

Back
X