- Emoji Skoru
- 10.809
- Puanlar
- 178
Haklı evet. Sürpriz ne misafirliğe zaten allasen hiç sevmemİyi akşamlar eşimin yengesiype olanları paylaşmıştim. Bugün kv sürpriz olsun diye iki gün okul açılmadan kalmaya gittik.Kv de o yengeyi çağırmış aksam çayına.Bende misafir cagircagini bilseydim sonra gelirdim anne dedim
Şimdi git yarın gel dedi şimdi bu ne doğru bi cümle mi
Senede iki kere anca gidiyorum önceden kalmıyorsun gibi laf etmişti bu sefer sevinsin dedim ne var yamiHaklı evet. Sürpriz ne misafirliğe zaten allasen hiç sevmem
Ne var derken evden kovmus daha ne olsunSenede iki kere anca gidiyorum önceden kalmıyorsun gibi laf etmişti bu sefer sevinsin dedim ne var yami
Kovmuş diyebilir miyiz cidden içimde yumusatmaya çalışıyordumNe var derken evden kovmus daha ne olsun
Korle yatan şaşı kalkar VESSELAMM yaz gonder karissin ortalikÖnerin varsa gönder
Düzelmiş de, senede iki defa gidiyorsanız, size çok meraklı plan geri döndürmezdi.Herkesin kv sorunları olabilir düzelebilir değil mi.
Ailede kimseyle sorun yaşamadım ki daha önce kimle sorun yasadk desinDüzelmiş de, senede iki defa gidiyorsanız, size çok meraklı plan geri döndürmezdi.
Bizim gelin yine kimle sorun yaşadı diye düşünerek yollamış sizi geri.
Yengenin fendi sizi yenmiş gibi yorumladım ben.
Acaba yengeye gelme demesini beklemiş olabilir misiniz bana öyle geldiNormaldir belki ama ben kal demesini beklerdik içten içe o evin insanıyız sonuçta bilemedim
Şimdi git yarın gel dedi şimdi bu ne doğru bi cümle mi
Onu asla beklemem eve gelen insandan banane bilseydim ben gelmezdim demek istedim ona sadeceAcaba yengeye gelme demesini beklemiş olabilir misiniz bana öyle geldi
Ben gene durdum salak gibi sonra eşim bu cümleyi duymadi ama o yengenin geleceğini duyunca birden kalk dediBunu söyleyen birinin evinde durmazdim. Dediği gibi giderdim.
Olay buyumesin istedi diye düşünüyorum ama genede söylemeseydi keske
Aslinda ben çıkmadım ben kalalım dedim esim onların geleceğini duyunca kalk diye diretti bana
Ben gene durdum salak gibi sonra eşim bu cümleyi duymadi ama o yengenin geleceğini duyunca birden kalk dedi
Ilımlı insanlar caanlari sıkıldığında dertleşmek istemezler mi bu kadar saçma bu cümle duymadımMadem ki bu kadar ılımlı birisiniz neden konu açma gereği duydunuz?
Orda aslında kendi kendime gelmeseydim keşke demek istedim yani kalkmış bi ton hazırlık yapmış kadına misafir iptal et diyecek halim yokHayir madem duracaktiniz ne diye bilseydim yarın gelirdim dediniz onu anlamadım. Ne deseler oturacaksaniz bari sessiz sessiz oturun.
Keske ilk o lafi duyunca kalksaydimBen olsam pilini pirtimi toplayıp evime giderdim ne bu ya yaklaşımda bulunmadan gelin olarak büyük laf ederlerdi