Yarınn

Haklı evet. Sürpriz ne misafirliğe zaten allasen hiç sevmem

''Bilseydim gelmezdim'' derken? Habersiz gitmişsin zaten nasıl bilebilirdin ki? Kvnin onlara gideceğinden haberi yok durduk yere seni arayıp şu gün eltim gelecek diye haber mi veriyor sana neyse artık haber vermeden gitmezsin yapacak bir şey yok

Kayınvalidenize haber verseydiniz eltisinin geleceğini bilirdiniz. Bilseydim gelmezdim derken sanki kadına haber vermişsiniz de o da eltisinin geleceğini sizden saklamış gibi davranmışsınız. Sizin ailede ciddi bir iletişim problemi var.

Herkesin kv sorunları olabilir düzelebilir değil mi.
Düzelmiş de, senede iki defa gidiyorsanız, size çok meraklı plan geri döndürmezdi.
Bizim gelin yine kimle sorun yaşadı diye düşünerek yollamış sizi geri.
Yengenin fendi sizi yenmiş gibi yorumladım ben.

Ailede kimseyle sorun yaşamadım ki daha önce kimle sorun yasadk desin

Bunu söyleyen birinin evinde durmazdim. Dediği gibi giderdim.
Ben gene durdum salak gibi sonra eşim bu cümleyi duymadi ama o yengenin geleceğini duyunca birden kalk dedi

Ben gene durdum salak gibi sonra eşim bu cümleyi duymadi ama o yengenin geleceğini duyunca birden kalk dedi

Hayir madem duracaktiniz ne diye bilseydim yarın gelirdim dediniz onu anlamadım. Ne deseler oturacaksaniz bari sessiz sessiz oturun.

Hayir madem duracaktiniz ne diye bilseydim yarın gelirdim dediniz onu anlamadım. Ne deseler oturacaksaniz bari sessiz sessiz oturun.
Orda aslında kendi kendime gelmeseydim keşke demek istedim yani kalkmış bi ton hazırlık yapmış kadına misafir iptal et diyecek halim yok

Ben olsam pilini pirtimi toplayıp evime giderdim ne bu ya yaklaşımda bulunmadan gelin olarak büyük laf ederlerdi

`