Ilımlı insanlar caanlari sıkıldığında dertleşmek istemezler mi bu kadar saçma bu cümle duymadım
Orda aslında kendi kendime gelmeseydim keşke demek istedim yani kalkmış bi ton hazırlık yapmış kadına misafir iptal et diyecek halim yok
Bana sormadan neden davet ettin demek değil.Bilseydim gelmezdim keşke başka zaman gelseydim demekMisafiri iptal et dememissiniz ama söylediğiniz laf bana sormadan neden davet ettim demek. Sürpriz yapan siz, bunu söyleyen siz degisiksiniz.
Evetee döndünüz mü evinize
Aslında ben kibarlık olsun, kırıcı bir şey yazmayayım diye ılımlı kelimesini kullandım. Yoksa saçmalığın dik alası sizin yaptiklariniz.
İyi bile dayandım bu kadar saçmalığa kusuraAslında ben kibarlık olsun, kırıcı bir şey yazmayayım diye ılımlı kelimesini kullandım. Yoksa saçmalığın dik alası sizin yaptiklariniz.
Kv beni bakacak kadar görmedi bitsin kendi gel gel der bizde gittik yani .Tanımadığınız insanların ilişkilerine bu kadar iddialı yorumlar yapmak ne harika bıkıp bakmadığını nasılda anladınız harikasınızAma siz habersiz gitmişsiniz. Kayınvalide size nasıl söyleyecekti?
Kayın valide hem bıkmış hem haklı!
Kendi ailem torunları süpriz yapınca seviniyor onlara da aynısını yapmak istedim bi daha zaten tövbeKocaman kadına ne sürprizi ya küçük çocuk gibi
Çat kapı gelmişsiniz kadıncağız iyi demiş valla
Herkesin kendine göre planı programı var kimse sizin emrivakilerinize uymak zorunda değil
Kv ye helal olsun
Konu 'Sorun galiba bende' Sorun galiba bendeEski konu ne
Biri hayrına paylaşabilir mi
Göremiyorum da
Kendi eksiklerimin örneğin çok düşündüğüm takmamayı beceremedigim farkındayım burda sıkıntı yaşadığım bi durumu anlattım yani kendi kendime durum yaparken ortaya atlayan bi kadin var değil mi buna mesela neden takılmayayim üstüne alınmasa pat diye durum yazmaz kinayeli şekildeÇok zor bir insanın ama farkında bile değilsin kendinin. İnan ki çok zorsun. Seninle geçinmek nasıl zordur tahmin edebiliyorum. İşin kötü tarafı gelişime de açık değilsin.
Ayrixa en basitinden 70 yaşında bina komşularım dahi seninle geçiremeyen kimseyle gecinemez diyor sizin kalkıp iki konuyla benim geçimsiz olduğumu yazmanız cok sacma size de bi şeyler anlatmanın çok zor olduğunu düşünüyorumÇok zor bir insanın ama farkında bile değilsin kendinin. İnan ki çok zorsun. Seninle geçinmek nasıl zordur tahmin edebiliyorum. İşin kötü tarafı gelişime de açık değilsin.
Neyin kafasini yaşıyorsunuz.sanki sordunuz da kayınvalideniz sizden sakladı.lutfen kabullenin bu sozleriniz baştan aşağı saçmalık.seninle geçinmeyen kimse olamaz diyen komsulariniza asla inanmayın ve kendinizi gelistirin.bu konuyu açan biri herkesle geçinen biri olamazNe münasebet orası benim evim mi kv nin evine gelen bi insana gelmesin diyecek kadar kendimi kaybetmedim en fazla ben gelmeseydim keşke anne dedim
Bunu tüm akrabalarım komşularım arkadaşlarım söyler size mi inanman gerek tühNeyin kafasini yaşıyorsunuz.sanki sordunuz da kayınvalideniz sizden sakladı.lutfen kabullenin bu sozleriniz baştan aşağı saçmalık.seninle geçinmeyen kimse olamaz diyen komsulariniza asla inanmayın ve kendinizi gelistirin.bu konuyu açan biri herkesle geçinen biri olamaz
Peki böyle olmaya devam edin.Bunu tüm akrabalarım komşularım arkadaşlarım söyler size mi inanman gerek tüh
Sizde insanların geçimsiz olduğunu iki msjla bile anlayacaginiza inanmaya devam edin iyi akşamlarPeki böyle olmaya devam edin.
sen bilseydim sonra gelirdim demişsin o da artık biliyosun yarın gel madem demiş işte ne zoruna gitti ben anlamadımBende misafir cagircagini bilseydim sonra gelirdim anne dedim
Şimdi git yarın gel dedi şimdi bu ne doğru bi cümle mi