• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışalım hadi kilolar gitsin

Afiyet olsun (birazdan kahveyi yapcam) oturduğun yerden ayak hareketler yap o zaman geçer

İnşallah grip olmak gerçekten kötü geçmiş olsun hemen iyileşirsin :KK200:bir daha da yakalanma şifaya:nazar:

Sende sağol canım bu sene ben hiç grip olmadım inş olmam:nazar:Yaza zayıf girmekten başka hayalim yok buranın desteği çok:KK200:

Sende sağol canım bu sene ben hiç grip olmadım inş olmam:nazar:Yaza zayıf girmekten başka hayalim yok buranın desteği çok:KK200:
Ben de bu sene hiç olmadığım kadar hasta oldum. O kadar yemeye içmeye yani.
Ben de yazın güzel kıyafetler giymek istiyorum.Rahat rahat pörtlemeden :dua::dua:

Çok mutluyum bu saat oldu ara öğünde yemedim ve hiç aç hissetmiyorum:nazar:İnşallah akşamda aynısı olur

Akşam ki menüm
1 adet ızgara but
1 der patlıcan közleme
1 adet biber közleme
1 adet patetes közleme
2 dilim kepek ekmek ve salata ama küçük boy çok mu olmuş sizce:KK43:

Akşam ki menüm
1 adet ızgara but
1 der patlıcan közleme
1 adet biber közleme
1 adet patetes közleme
2 dilim kepek ekmek ve salata ama küçük boy çok mu olmuş sizce:KK43:
Çok güzel menü patates de olabilir ama ekmek sadece göze batıyor.
Gün içinde dengeli yendiğin için iyi bence

Benim akşam menüsü de şöyle;
1 kepçe kuru fasulye
Salata
Bugün çok makul bi gündü ve tokum şükür:110:
Yemekten önce zerdeçallı karışım suyu içtim onun etkisi mi bilemedim. Papatya çayından midem kazınıyordu çünkü.

Merhaba arkadaşlar akşam yemeğim saat 16.00 da yedim 1 tabak sulu kofte ,1 tabak pirinç pilavı 1 kase salata şimdi bu saatte de bir fincan türk kahvesi
Afiyet olsun
1 tabak pirinç pilavı fazla değil mi tatlım.
Dün Bulgurlu lahana yedim hala şişim.
Benim aram yok ya pilavla ondan çok geldi belki

Back
X