Yarndan haber yok dn bitti..

tsambikos

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
71
1
286
Ankara
kızlar yerı geldı nisanlılık donemınde tum sorunlarımı yazdım sızden akıl aldım bana destek oldunuz...evlendım 21 gun evlı kaldım ve evlılıgım bıttı..sıze kım haklı su sunu dedı benı rahatlatın demıcem...ınanın hıc bı onemı kalmadı artık haklı nyada haksız olmanın.... o kadar duygusallastım kı bı mektup yazdım ama onunla asla paylasmıcam kızlar sızle paylasıyorum...

Yarından haber yok dun bitti…

Ne kadar zormus meger hayat..ne kadar zormus tahammül etmek… ve ne kadar zormus tahammül edemediğinde bırakmak…

Ne zormus cıktıgın baba evıne donmek,sen kırılma dıye uzerıne tıtremelerını gormek..Allahım ne zormus..Dön dıye bekledım elım telefonda,bavulum ortada..6. gun bugun alo bıle demedın,öldün mu kaldın mı demedın,hıc mı bısı paylasmadık bız senınle,hic mı bısı yasamadık… bu kadar mı nefret vardı ıcınde.senı bılmem ama ben senın kokun olan pijamalarımı ,kıyafetlerımı tekrar yerlestıremedım dolabıma…

Bugün evliliğim tamamen bitti sayılır..artık kım hatalı,kımın annesı sunu dedı,yengesı soyle yaptı demıyorum..ne onemı war kı artık senın aılen benım aılem dememızın,bızım bı aılemız kaldı mı ki ortada..

Evlı,cocuklarıyla olan aılelerı goruyorum sokakta..belkı cok mutlu deıllerdı onlar da..içim kan aglarken sen napıyosun acaba..gelıyo muyum aklına…

Sahip cıkamadım evlılıgıme,sana.elımden gelenı yaptım olmadı,belkı de cocuktum daha..cocukca sebeplerle yıktım hayallerımı,evimi…

Dönup bakıyorum evımızde kalsam düzeltebilir miydim asabilir mıydık diye..biliyo musun içim acıyo o kadar canım yanıyo anlatamam ne zaman gececgını de bılmıyorum…evet cok güçlü görünüyorum zaman zaman ama İçimde kopan fırtınalar da bı o kadar yaman…

İnsan ne yaşıyosa hak edermıs derdım hep..evet ben bunu,bu ayrılıgı haketttım..ama bu nefretını ya da umursamazlıgı asla hak etmemiştim..3 altını alıp kosarak annesıne gıden6 gun boyunca aramayandan ne bekleyebılırım kı..hep derdın ya sen bıttı desende bı seyler bıtmez dıye sende ben coktan bıtmışim de goremememısım…

Yaptıgın onca seye,benı ezdırmene ,benı sahiplenmeme ragmen yıne sana beddua etmıcem Allah yolunu acık etsın…
21 gun boyunca bı kere bıle canım,karıcım dıyemedıgın esin…

21 gün mü.. çok üzüldüm ya, ne oldu diye sormicam ama..
hayırlısı..

allah yardımcın olsun canım hayırlısını versın ne dıyecegımı bılemedım baska cok uzuldum

Ooooooffffffffff senağlama Allahım sen kimseye yaşatma böyle şeyleri, okudukça gördükçe korkuyorum artık bu hayattan insanlardan evlilikten . . . . . . .

Canım allah yardımcın olsun demekki hayırlı bir insan değilmiş daha başında anladın demekki bunları görücekmişsin yaşamadan insan anlamıyor hiçbirşeyi belkide bu bir imtihan rabbim herşeyi bilir dua et canım rahatlarsın hakkında hayırlısı olsun
Allah yar we yardımcın olsun

Canım ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Her işte bi hayır vardır nekadar seni rahatlatır şu durumda bilmiyorum ama... Herkesin bi imtihan şekli var işte seninkide böyle sabret isyan etmeden inş mükaafatını alıcaksın... Çok dua et canım Rabbim yardımcın olsun

* Verirler "ben acizim kudret senin" dedikçe, verenin şanı büyük sen iste istedikçe... N.F.K

üzüldüm canım sen yıkılma ayakta ol hersey düzelir allah hakkında hayırlsını versin

ayakta durmaya calsıyorum ama cok zormus allahım kımsenın yuvasını bozmasın kızlar sahıp cıkın evınıze en sonuna kadar...

Daha o kadar yenisiniz ki...
Acemilik çekmeniz her ikiniz için de çok normal..
Çok büyük problemler yoksa konuşun,konuşun,devamlı konuşun...kaydirigubbakcemile

çoK üzüldüm ne dicğimi bilemiorum.çok yeni ama herşeyde gerçktn vardır bir hayr.daha kötüsü olmadan bitirmesinde vardır bir hayr çok zor bir durum ama dayanmalısın canım.dünyanın sonu değil bunu unutma toparlanmaya çalış.

Ya ağladım ya ..:çok üzgünüm:mafoldumben
Ne kadar samimi dökmüşsünüz içinizi ..mafoldumben
Evlenmek felan istemiyorum en büyük aşklar bile ne hale geliyo ya..mafoldumben

21 günde ne çok şey değişiyor insan hayatında ya...yazalı olmuş baya konu sahibi arkadaşım var mı bir gelişme bir düzelme?

yok arkadaslar duzelme zaten hıc aramadı hep telefonları kapalı bende ıstemıyorum artık onu avukata vekalet verdım beklıyorum...

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. 21 gün bir evliliğin bitmesi için çok az bir süre keşke yapabileceğiniz bir şeyler olsaydı.

allah yrdım etsin sana çok zor ama yaşanacaksa birşşeyler yaşanır bizler sbırlı olmalıyız ben bu gidişle zor evlenirim bu zmanda samimi gerçek dugular bulmak çok zorÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…