kızlar yerı geldı nisanlılık donemınde tum sorunlarımı yazdım sızden akıl aldım bana destek oldunuz...evlendım 21 gun evlı kaldım ve evlılıgım bıttı..sıze kım haklı su sunu dedı benı rahatlatın demıcem...ınanın hıc bı onemı kalmadı artık haklı nyada haksız olmanın.... o kadar duygusallastım kı bı mektup yazdım ama onunla asla paylasmıcam kızlar sızle paylasıyorum...
Yarından haber yok dun bitti…
Ne kadar zormus meger hayat..ne kadar zormus tahammül etmek… ve ne kadar zormus tahammül edemediğinde bırakmak…
Ne zormus cıktıgın baba evıne donmek,sen kırılma dıye uzerıne tıtremelerını gormek..Allahım ne zormus..Dön dıye bekledım elım telefonda,bavulum ortada..6. gun bugun alo bıle demedın,öldün mu kaldın mı demedın,hıc mı bısı paylasmadık bız senınle,hic mı bısı yasamadık… bu kadar mı nefret vardı ıcınde.senı bılmem ama ben senın kokun olan pijamalarımı ,kıyafetlerımı tekrar yerlestıremedım dolabıma…
Bugün evliliğim tamamen bitti sayılır..artık kım hatalı,kımın annesı sunu dedı,yengesı soyle yaptı demıyorum..ne onemı war kı artık senın aılen benım aılem dememızın,bızım bı aılemız kaldı mı ki ortada..
Evlı,cocuklarıyla olan aılelerı goruyorum sokakta..belkı cok mutlu deıllerdı onlar da..içim kan aglarken sen napıyosun acaba..gelıyo muyum aklına…
Sahip cıkamadım evlılıgıme,sana.elımden gelenı yaptım olmadı,belkı de cocuktum daha..cocukca sebeplerle yıktım hayallerımı,evimi…
Dönup bakıyorum evımızde kalsam düzeltebilir miydim asabilir mıydık diye..biliyo musun içim acıyo o kadar canım yanıyo anlatamam ne zaman gececgını de bılmıyorum…evet cok güçlü görünüyorum zaman zaman ama İçimde kopan fırtınalar da bı o kadar yaman…
İnsan ne yaşıyosa hak edermıs derdım hep..evet ben bunu,bu ayrılıgı haketttım..ama bu nefretını ya da umursamazlıgı asla hak etmemiştim..3 altını alıp kosarak annesıne gıden6 gun boyunca aramayandan ne bekleyebılırım kı..hep derdın ya sen bıttı desende bı seyler bıtmez dıye sende ben coktan bıtmışim de goremememısım…
Yaptıgın onca seye,benı ezdırmene ,benı sahiplenmeme ragmen yıne sana beddua etmıcem Allah yolunu acık etsın…
21 gun boyunca bı kere bıle canım,karıcım dıyemedıgın esin…