Yaş 22 ve boşa akan zaman

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Merhabalar :) Ben 21 yaşındayım, 4 ay sonra 22 olacağım ve şimdiden yaş bunalımına girdim kendimi o kadar yaşlanmış hissediyorum ki yaşımı sorduklarında söylemeye utanıyorum. Acele kararlar, yanlış üniversite/bölüm, yanlış tercihler ve istenmeyen bir yaşam tarzı. Bugüne kadar konuştuğum oldu ama hiç sevgilim olmadı. Aşkı, sevgililiği, ait olmayı, bağlılığı hiç yaşamadım. Aşkın en güzel hali erken yaşta olanıymış şu saatten sonra yaşasamda erken yaşta olmayacak. Bu yaşa kadar hiç sevgili yapmamak büyük bir kayıp mı?

22 yaşındayım birçok sevgilim,flörtüm oldu
Hepsi de benim aslında nasıl birini istediğimi gösterdi,hepsinden birşeyler öğrendim.
Bence olmalı ama illa evleneyim vs bazında değil en aazından tecrübe sahibi olabilmek için.

Amacım tecrübe edinmek falanda değil aslında sadece bugüne kadar ki hayatımda elle tutulabilir birşeyler yaşamadığıma üzülüyorum belki de nankörlük ediyorum bilmiyorum. Gezdim, farklı yerler gördüm, iyi arkadaşlar edindim, kendi ayakalrım üzerinde durdum ama gerçekten sevdiğim kimse olmadı ve beni gerçekten seven bir sevgi hissetmedim tek boşluğum o.

Boşa akan zamanın sebebi sevgili edinememis olmak mi.. hey allahım ya. Senin yaşındayken bu okuku nasıl bitiririm diye düşünüyordum. Okulu bitirdim. Çalıştım. Paramı yedim. 27 yaşında ilk sevgilimi edindim ve 29 yaşında da onunla evlendim.. ama zannederim ki hiçbir kaybım yok. Lütfen vizyon sahibi insanlar gibi davranmaya çalışın.

Hayat daha güzel yaşanamazdı zaten.

21 yasindaki halimi pek hatirlamiyorum bile o kadar zaman oldu ki. Hala cok genc hissediyorum. Yeni cicekli perde alacagim, yeni elbise alacagim diye icim kipir kipir oluyor. Bahar gelince kirlarda kosmak istiyorum .Depresyonda olabilir misiniz? Sunu soylemek isterim; iliskiler ilerki yaslarda daha iyidir. Cunku karsinizdaki insan daha olgundur, ne istedigini bilir, siz de ne istediginizi, ne beklediginizi bilirsiniz. Kendinizi olmadik kisilere o kadar kolay kaptirmazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…