Yaş 25

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
İyi akşamlar arkadaşlar.yaşım 25, bi yıllık evli ve 3 yıllık öğretmenim.dert değil çok şükür ama fikirlerinize ihtiyacım var.haziranda kredimin son taksidini ödeyeceğim.maddi olarak da rahatlayacağım.çocuk için beklemeli miyim bilmiyorum. aslında çok istiyorum ama bilmiyorum beklesem neyi bekleyeceğim onu da bilmiyorum :) neden böyle düşünüyorum ben ki bebek diye ölen biriyim sorumluluk mu beni korkutuyor acep
25 ARALIK 2014:Konuyu açalı 2 ay olmuş.ben hala korunuyorum.korunmamın sebebi de hemen olursa doğum iznim yaz tatiline geliyor diyeydi.aslında böyle planlamak çok saçmaydı.çünkü ne zaman olacağını Allah bilir.ama sanırım regl bitince korunmayacağım

Son düzenleme:
Korkmakta haklısınız çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk,
insan kendini maddi manevi hazır hissetmeli önce yaşınız da geç sayılmaz tamamen hazır hissedene kadar bekleyebilirsiniz.

Bende çocuk delisiydim bu yüzden 22 yaşında anne oldum oğlum şuan 2 yaşında çok çok zor bir bebek,
millet başladı 2.yi de yap arayı uzatmadan demeye ama ben kendimi maddi ve manevi hazır hissetmeden asla düşünmüyorum çok zor karşıdan konuşması kolay.

Eşimle 5 senedir birlikteyiz.birbirimizi çok seviyoruz.ama gezmek,eğlenmek,tatil... bunları o kadar çok yaptık ki doydum bile diyebilirim. bebek istiyorum onda sorun yok da beklemeli miyim onu bilmiyorum.evliliğin otursun diyen arkadaşlar evliliğin oturmasının zamanla çok da doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum.5 yıllık evli olup ilişkisi çalkantılı,sorunlu olan da var.benim evliliğimle ilgili hiç soru işaretim yok çok şükür.eşimle tek problemimiz çoraplarını etrafta bırakması

Şimdi önceden kredi borcunuz olduğu için çocuk fikrini ertelemişssiniz hep.
Kredi borcum var bebek şimdi olmaz falan gibisinden.
E şimdi bebek için bahane de kalmayınca boşlukta hissetmişsiniz gibi geldi bana.
Hakkınızda hayırlısı :)

işte ben de düşünüyorum ikinciyi de yapmak için bekleyeceğim.mesleğim gereği 30 dan sonra doğurmak da istemiyorum

işte ben de düşünüyorum ikinciyi de yapmak için bekleyeceğim.mesleğim gereği 30 dan sonra doğurmak da istemiyorum

o zaman sende harekete geç hayırlısı olsun,evliliğinizde sorunsuzmuş maşallah

bende 2. bebeğimi 30 olmadan istiyorum neyseki daha çok var .

Bence kendinizi zaten hazır hissediyorsunuz, olumlu bakıyorsunuz konuya çünkü. 25 ortalama bir yaş, hele ikinciyi düşünüyorsanız, neden olmasın?

Ben de böyle düşünüyordum. Ama inanın zamanın ne getireceğini bilemiyorsunuz. Şu an kızım 8 yaşında ve iki senedir denediğimiz halde çocuğumuz olmuyor. Çok üzülüyorum. İnşallah siz böyle bir durum yaşamazsınız :)

Bence kendinizi zaten hazır hissediyorsunuz, olumlu bakıyorsunuz konuya çünkü. 25 ortalama bir yaş, hele ikinciyi düşünüyorsanız, neden olmasın?

Kızlar Allah biliyor çocuk zor zanaat hele ki şu dönemde.önemli olan da nitelik değil,nicelik.bana kalsa bi tane olsa yeter fakat çocuğumu kardeşsiz bırakma gibi bi bencilliğe girmek istemiyorum

Kızlar Allah biliyor çocuk zor zanaat hele ki şu dönemde.önemli olan da nitelik değil,nicelik.bana kalsa bi tane olsa yeter fakat çocuğumu kardeşsiz bırakma gibi bi bencilliğe girmek istemiyorum
Benden çok kızım istiyor ikinciyi :)

yasım 25 1,5 yıllık evlıyım buraya bebek alayım mııııı dıe yuz defa sorum 2 aylık hamıleyım doğumdan delı gıbı korkan ben artık korkmuyorum ve bebegımı sımdıden cok sevıyorum

inşallah ,bende oğlum 6-7 yaşına gelmeden düşünmüyorum ama hayat ne gösterir bilinmez ,millet yap dedi diyede yapacak değilim ama ben kendimi hazır hissedersem 30 yaşıma gelmeden allah nasip ederse bir tane daha yaparım diye düşünüyorum tabi kısmet olmazsa da dünyanın sonu değil.
Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah olur en kısa zamanda bir tane daha.

Benden çok kızım istiyor ikinciyi :)

Benim oğlanda biraz daha büyünce ister mi ister 2 yaşında olmasına rağmen kendinden küçük bebekleri görünce çok seviyor bir yandan da çok kıskanıyor çocukların kardeş istemesi çok normal.
inşallah olur da kızınız yalnız büyümez kardeş sevgisini tadar.

Herhalde benim durumumda olan,yada başka fikrini söyleyecek olan yok

ilk olduğu içindir..tecrübesizlik korkusu..rahatın huzurun yerindeyse çocuk yap..öğrenirsin büyütmayi..hep böyle değilmiydik sanki?...kaşla göz arasında büyüyor çocuklar..

Ben de 1 yıllık evliyim, 26 yaşındayım ve çocuk konusunu az çok ben de kafama taktım galiba. Pco olduğundan çocuk sahibi olma sürecim uzun olacak sanırım. Ancak kocam 1-2 yıl daha çocuk sahibi olmak istemediğini ilan edince kafamda bi soru işareti bırakmadı sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…