- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
- 123
Ben yeni evliyken 10 yıllık evli gibi hissediyordum yani çok şükür o kadar dingin sakin bi evlilikti. 2,5 yıl oldu hala aynı elhamdülillah. Çok haklısın evliliğin oturması zamanla değil kişilerle alakalı. Çocuk hemen olsun istedik allah da nasip ettiçok şükür, evliliğimiz hala aynı modda hatta daha güzel herşey, 3 kişilik bi aile olduk yani. Bence hayatım eşinle herşey yolundaysa kimseye kulak asma içinden geleni yap. Mutlu bir evlilikte genç anne olmak gibisi var mı? Yıllar sonra sen hala genç kız gibiyken ve hayata dair heveslerin hala varken çocukların büyümüş sen yine kendine vakit ayırabilen bi anne olucaksın. Ben keşke daha önce doğurabilseydim bile diyorum.Eşimle 5 senedir birlikteyiz.birbirimizi çok seviyoruz.ama gezmek,eğlenmek,tatil... bunları o kadar çok yaptık ki doydum bile diyebilirim. bebek istiyorum onda sorun yok da beklemeli miyim onu bilmiyorum.evliliğin otursun diyen arkadaşlar evliliğin oturmasının zamanla çok da doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum.5 yıllık evli olup ilişkisi çalkantılı,sorunlu olan da var.benim evliliğimle ilgili hiç soru işaretim yok çok şükür.eşimle tek problemimiz çoraplarını etrafta bırakması
İnşallah sandığınız gibi uzun bi süreç yaşamazsınız.ikinizin de istediği bi zamanda bi bebişiniz olur inşallahBen de 1 yıllık evliyim, 26 yaşındayım ve çocuk konusunu az çok ben de kafama taktım galiba. Pco olduğundan çocuk sahibi olma sürecim uzun olacak sanırım. Ancak kocam 1-2 yıl daha çocuk sahibi olmak istemediğini ilan edince kafamda bi soru işareti bırakmadı sağolsun.
İnşallah sandığınız gibi uzun bi süreç yaşamazsınız.ikinizin de istediği bi zamanda bi bebişiniz olur inşallah
Estağfurullah beni değil de biraz biliçli olmayı örnek alırlar inşallah.yoksa sonuç mutsuz,dertli,huzursuz bi ailede büyüyen çocuklar oluyor.ve öğretmenleri olarak biz onların psikolojisini düzeltemiyoruz ki eğitim verelim ne yazık kiSizi tebrik ederim. 25 yasindasiniz ve öğretmensiniz, yasiniz da uygun calisan az cok geliri olan bir insansiniz ve bebek için doğru zaman mi diye dusunuyorsunuz. İşte böyle bilinçli olmak lazim, 18 yasinda 20 yasinda issiz üstelikte kocasi işsiz kaynanayla yasiyo bir suru sorunu var bir de cocugum olmuyor diye geli buraya konu aciyor. Ya da asgari ucretle geciniyor ama 3 cocuk yapmis. Örnek alsinlar sizi
Hem belki kızım olur ve çok iyi arkadaş oluruzBen yeni evliyken 10 yıllık evli gibi hissediyordum yani çok şükür o kadar dingin sakin bi evlilikti. 2,5 yıl oldu hala aynı elhamdülillah. Çok haklısın evliliğin oturması zamanla değil kişilerle alakalı. Çocuk hemen olsun istedik allah da nasip ettiçok şükür, evliliğimiz hala aynı modda hatta daha güzel herşey, 3 kişilik bi aile olduk yani. Bence hayatım eşinle herşey yolundaysa kimseye kulak asma içinden geleni yap. Mutlu bir evlilikte genç anne olmak gibisi var mı? Yıllar sonra sen hala genç kız gibiyken ve hayata dair heveslerin hala varken çocukların büyümüş sen yine kendine vakit ayırabilen bi anne olucaksın. Ben keşke daha önce doğurabilseydim bile diyorum.
Yok maalesef öyle değilİnşallah. Eşim büyüttüğümü, istediğimiz zaman hemencecik çocuğumuz olabileceğini iddia ediyor. Tabii erkekler bu işi çok kolay zannediyor bunun da etkisi var.
Hayırlısı bakalım
Hayatımda değil de evliliğimde herşey yolunda diyelim çok şükürMaşallah diyesim geldi ..ne güzel her şey yolunda gibi hayatınızda :)
Yok maalesef öyle değilben çok pimpirikli biriyimdir.çok ciddiye alırım bu işleri.6 ayda bi kontrole giderim.bi sıkıntı yok diyor dr ama sorun görünmese de korunan kadınların yumurtalıkları tembelleşebiliyormuş
Hem belki kızım olur ve çok iyi arkadaş oluruz
Tabi artık 20li yaşlarda çocuğu olmayan çok var.dr da aynısını söyledi.bekleme diyoCanim benim oyle bebek hadi diyince olmuyor zaten. Eger erteleyecekseniz siz de esinizde muayene olup bir sorun olup olmadigina bakin derim. Sonra bekleyip istiyoruz diyince bir sorunla karsilasmak cok kotu oluyor.
Amin :) TeşekkürlerBenim oğlanda biraz daha büyünce ister mi ister 2 yaşında olmasına rağmen kendinden küçük bebekleri görünce çok seviyor bir yandan da çok kıskanıyor çocukların kardeş istemesi çok normal.
inşallah olur da kızınız yalnız büyümez kardeş sevgisini tadar.
Evliliğin oturması, evet zamana bakıyor, zamanla oturmayan o 5 yıllık evlilikler oturmaması gereken evlilikler zaten. O yüzden oturamamış evlilikler zaten... Evlilik otursun derken insanlar sorununuz varsa onlar hallolsun demek istemiyor, tek açıdan bakmayın, her boyuttan bakın.... Tabi çok çocuk istiyorsanız, yaşadığınız kararsızlığı da ben anlayamadım. Okuduklarımdan siz o çocuğu yapacaksınız gibi geldi. Allah sağlıkla nasip etsin, büyütsün demekten başka bir şey düşmüyor bize...Eşimle 5 senedir birlikteyiz.birbirimizi çok seviyoruz.ama gezmek,eğlenmek,tatil... bunları o kadar çok yaptık ki doydum bile diyebilirim. bebek istiyorum onda sorun yok da beklemeli miyim onu bilmiyorum.evliliğin otursun diyen arkadaşlar evliliğin oturmasının zamanla çok da doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum.5 yıllık evli olup ilişkisi çalkantılı,sorunlu olan da var.benim evliliğimle ilgili hiç soru işaretim yok çok şükür.eşimle tek problemimiz çoraplarını etrafta bırakması
Kızlar hamile kalmadan smear testi yaptırmam şart mı?yaptırmak istiyorum da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?