Yaş 34, evlenemedim.

Bu da çok önemli. Arkadaşlarınız bakımından şanslısınız.
Şunu söyleyim şans hayatta evet çok önemli ama ben çok seçici olmaya çalışıyorum arkadaş konusunda. Birinin yanında ne hissetiğime o kişiden ne aldığıma dikkat ediyorum o kişinin karakterinin ne olduğuna dikkat etmeye çalışıyorum. Bir de arkadaşlarıma emek vermeye çalışıyorum. Dertleri olsa ve o anda kendi işim olsa çok imkansız değilse kendi işimi bırakır dinlerim mesela. Karşılıklı emek her ilişkiyi besliyor bence. Yani sanırım şöyle bir şey de var hayatta siz arayınca ve bu konuda dikkatli ısrarlı olunca olunca hayat sanırım karşınıza çıkarıyor istediğiniz insanları. Kötü zamanlar bazen oluyor hayatta ama aramayı bırakmamak lazım bence.

Şu konuyla ilgili zilyon tane topic acıldı cok değil biraz asagılara diğer sayfaya gecsen bulursun
İnsanlar yorum yapmaktan moral vermekren yoruldu artık
Gerçekten anlamıyorum..
Merhaba siz yorulduysanız yazmasaydınız, belki canı sıkkın biriyleriyle karşılıklı konuşmak istiyor, hepimizin öyle zamanları oluyor. Birbirimizi azarlar gibi konuşmasak ve ihtiyaçlarımızı hislerimizi yargılamasak daha sefkatli yaklassak daha iyi olmaz mı

30 yasindayim cevremde bekar bir suru arkadasim var yasitim olan. Cogunun guzel mesleklekleri, kariyerleri var. Gezip tozuyorlar, yeni insanlarla tanisiyorlar. Bendeniz evli ve cocukluyum. Kariyerliyim de cok sukur ama koronadan dolayi eve kapandim uzun syredir ev hanimi modundayim. Cocuk bakiyorum. Bir araya geldigimizde coluk cocuk evlilik disinda kinusacak konularimiz bol. Bana gore onlarin hayati cazip, onlara gore de benimki belki. Hersey bakis acisiyla alakali. Anin tadini cikarin. Ksndine acimak en kotu sey. Su akip yolunu buluyor bir sekilde

Es bulma amaçlı değil ama sosyalleşmek dışarıda vakit geçirmek insanın psikolojini olumlu yönde etkiliyor. Siz de yeni arkadaşlar edinmeye bakın. Daha çok dışarıda vakit geçirin.
Benim bir arkadaşım var mesela o da 30 yaşında ama pek sosyal değil. Güzel de bir kız. Ama disadonuk değil. Yani parası da var ama konuşurken bana şey diyor egeyi İzmiri merak ediyorum. Gitme imkanı var kardesleriyle bile gidebilir ama bunu yapmıyor
Hayatı yaşamak için evlenmeyi eşinin olmasını bekliyor.

34te evlendim 36 da anne oldum canım eşimde evlendiğinde 37 yaşındaydı ikimizinde ilk evliliği üstelik adam benden genç gösteriyor. Arkadaş çevresinden bir hayır görmedim adam iyiyse önce kendine ayarlıyor. Is aradığım zamanda oldu eş aradığım zamanda kimse kimseye karışmak istemiyor. Internettende cok aradım ama ya cinsel ilişki için yazıyorlar ya dalgasına. Ben akraba vasıtasıyla evlendim. Tanıdık vasıtayla daha güvenilir. Zamanında kurslarda gittim arkadaşta edindim ama olmadı bir türlü. Kısmetin nerden geldiği hiç belli olmuyor.umudunu yitirme.

sosyalleş biraz. çünkü yeni tanısmıslıklar ya sehre yabancı biri gelir yada tatile çıkılır..
ve lutfen canınızı sıkmayın bende 34 yasımdayım evleneli 1 ay oldu. eşim 40 yasında o da hiç evlenmedi.
ilk evliliklerimiz.
herşeyin zamanı var. ve siz de kendnizi kapatmayın , tatile çıkın sosyalleşin :KK66:
Profilinizde 41 yaziyor

34te evlendim 36 da anne oldum canım eşimde evlendiğinde 37 yaşındaydı ikimizinde ilk evliliği üstelik adam benden genç gösteriyor. Arkadaş çevresinden bir hayır görmedim adam iyiyse önce kendine ayarlıyor. Is aradığım zamanda oldu eş aradığım zamanda kimse kimseye karışmak istemiyor. Internettende cok aradım ama ya cinsel ilişki için yazıyorlar ya dalgasına. Ben akraba vasıtasıyla evlendim. Tanıdık vasıtayla daha güvenilir. Zamanında kurslarda gittim arkadaşta edindim ama olmadı bir türlü. Kısmetin nerden geldiği hiç belli olmuyor.umudunu yitirme.
İşte anlatmak istediğim tam da bu ☺️internet hiç bulaşılmaması gereken yerlerden bence. Çok garip insanlar var. Bir tanıdığım öyle tanışmıştı. Adam demiş ki sen yokken evinin anahtarını bana ver ben evde takılayım. İlk görüşmeden sonra demiş bunu bir de. Allah bilir adamın niyeti ne? Bir sorun olsa al başına belayı sonra. O yüzden iki tarafı da iyi tanıyan birinin tanıştırması mantıklı.

Merhabalar. Benim derdim aile kuramamış olmak. Ailemle yaşıyorum. Yaşım 34 oldu. Küçük bir şehirde yaşıyorum işim dolayısıyla. Büyük bir şehire tayinim şimdilik zor gibi görünüyor. Etrafımda tanışabileceğim kimse yok. Evden işe işten eve. Arkadaşlarıma söyledim aslında evlenmek istediğimi filan ama. Kimse çok oralı olmadı gibi. Aracı olan yok. Üzülüyorum. Tüm sohbetlerimiz çocuk, aile. Kendimi arkadaş grubuma aykırı hissediyorum. Hepsi eşleriyle haftasonlarını geçiriyor. Ben evdeyim. Bu yaştan sonra zor gibi geliyor ama. Çocuklu biriyle evlilik yapmak istemiyorum ama bunun için geç kaldım sanırım. Bilmiyorum benim gibi olup da aranızda evlenebilen var mı. Sevgiler.
Yaaa yemin ederim sanki ben yazmışım sadece ben 32 yaşındayım2 yas farkımız var

Birincisi iyi olur Allahtan kötü olur senden bilerler ikinciside diyelim çok sevdiğiniz bir arkadaşınız için aracı oldunuz,o sizin için çok iyi bir arkadaştır ama iyi bir eş olur mu ?onun garantisi varmı?
Ama yaşamadan bilinmez ki iyi mi kötü mü.. Biz tanıştıralım sevmek veya sevmemek onlara kalmış.. Ama aracı olmak gerek bencr güvendiğimiz kişilere..

Bence interneti deneyin annenize söyleyin aile büyüklerine haber versin, bu arada da tarzınızı değiştirin fazla kilonuz varsa verin , saç-cilt-diş her türlü bakımlarınızı yaptırın, spor yapın hem kendinize baktıkça enerjiniz modunuz değişir yükselir hem de özgüveniniz artar.
Bence internet eskilerde kaldı

Şimdi interneti bırakın evlilikbicin can sıkıntısında muhabbet edecekbinsan bulmak için bile kullanilamiyor

Off gun gecmiyor ki evde kaldim basligi okumayalim...
Yani gercekten soruyorum arkadaslarinizla kaynana cocuk yemek muhabbetinin nesi cekici?
Bekarsin,zamanin var git bi dil ogren,operaya git,sergiye git,yurt disina tatile git....yasa hayatini en guzel yaslarini koca bulamadim diye aglayarak gecirmek nedir ya valla sacmaliyosunuz

Off gun gecmiyor ki evde kaldim basligi okumayalim...
Yani gercekten soruyorum arkadaslarinizla kaynana cocuk yemek muhabbetinin nesi cekici?
Bekarsin,zamanin var git bi dil ogren,operaya git,sergiye git,yurt disina tatile git....yasa hayatini en guzel yaslarini koca bulamadim diye aglayarak gecirmek nedir ya valla sacmaliyosunuz
Bence sen saçmalıyorsun biraz büyü gel.. İnsanların evlenme isteği evlat sahibi olma isteği fıtrattandır.. On tane dil öğrensen ne olur yüz tane öğrensen ne olur herkesin sevme sevilme ait olma duygularına ihtiyacı vardır

İnsanlar da sanıyor ki herhalde evlenip yuva kurmak, nasip olursa da evlat sahibi olmak isteyen kadınlar hep “ot”. Bir tutturmuşlar operaya git, dil öğren, yurtdışına git vs vs diye. Genel kültür ve ilgi alanı ile ilgili mevzuların evliliğe alternatif olarak sunulması da ayrı trajikomik. İlgi alanına giriyorsa ve imkanları da varsa evli kadın da operaya gider, yabancı dil öğrenir ya da dünya turuna çıkar.

Viyana’da ya da Buones Aires’de opera da izlesen, Finlandiya’da kuzey ışıklarını da görsen, St petersburg da beyaz gecelere de katılsan ya da ne bileyim Madrid’de Salvador Dali’nin müzesini de gezsen, önceliğin sevmek sevilmek ait olmak hissi ise, ya da anne olmak istiyorsan, gezdiğin gördüğün tattığın şeyler mutlu eder ama tatmin etmez seni. Çünkü bunlar birbirinin alternatifi değil çok farklı değerlerdir. Elma ile armutu karıştırmamak gerekir.

Merhabalar. Benim derdim aile kuramamış olmak. Ailemle yaşıyorum. Yaşım 34 oldu. Küçük bir şehirde yaşıyorum işim dolayısıyla. Büyük bir şehire tayinim şimdilik zor gibi görünüyor. Etrafımda tanışabileceğim kimse yok. Evden işe işten eve. Arkadaşlarıma söyledim aslında evlenmek istediğimi filan ama. Kimse çok oralı olmadı gibi. Aracı olan yok. Üzülüyorum. Tüm sohbetlerimiz çocuk, aile. Kendimi arkadaş grubuma aykırı hissediyorum. Hepsi eşleriyle haftasonlarını geçiriyor. Ben evdeyim. Bu yaştan sonra zor gibi geliyor ama. Çocuklu biriyle evlilik yapmak istemiyorum ama bunun için geç kaldım sanırım. Bilmiyorum benim gibi olup da aranızda evlenebilen var mı. Sevgiler.

Lütfen yanlış anlamayın ama 10 tane üyelikle aynı konuyu açmak nasıl bir ruh halidir ?

Sizin bu anormal ruh halinizden dolayı normal üyeler site yönetiminin sizin gibi manyak karakterleri yaratıp popüler konu olsun diye konu açtırdığını filan sanıyorlar. Oysa sorun sizde ....

S sessiz_sena
A aylaogretmen
M maviruh11
P pembecicek390
S siyah_zeytin11
A alevimsiyim
M mavi_hale
Y youlooklikemoon
H Haydegidelum1990 (en eski üyeliğin)
A aylaogretmen
T Tiny-Miny

Konu sahibi farklı farklı üyelik alıp aynı şeyleri sormuşsun. Aşağı yukarı benzer yorumlar gelmiş. Herkes kendince öneri sunmuş. Daha fazlasını burada yapamayız..Yani konu açmak çözüm değil. Yaşantınizi tam bilmiyoruz. Belki yaşantında bazı şeyleri değiştirmen ise yarar.

Back
X