• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 34, evlenemedim.

ekşi dedinde yahu benim ekşide 10 yıllık üyeliğim var ama aktif edemiyorum ne yapacağız onu yahu....

yorum yazabilmem için 25.000 kişinin önüne geçmem gerekiyormuş vs vs vs
Boşver aktif etme kaçarsın burdan neme lazım daha önce burayı bırakmışsın gidersen protesto ederiz he

Son düzenleme:
33 yasinda evlendim ve hatta erken mi evlendim acaba diye de dusundum. Benden bir yas kucuk bir yakinimizin kizi benden yillar evvel evlendi bosandi, sonra bikac yil once ikinci evliligini yapti ve yakin zamanda ondan da bosandi. O kadar kismet ki bu isler. Yasin tek onemi 40 dan sonraki riskli gebelik. Benim icin oyleydi yani.

Öncelikle bu forumda da gerçek hayatta da 30dan sonra bir sürü evlenen kadın ve erkek var.
30 yaş olunca bir anda evlenilmez kategorisinde olmuyorsun. Benim kaç tane kuzenim 30larda evlendi. Benim ilişkim var. Olursa 30larda evleneceğim bende.

Bu işler gerçekten kader kısmet. Zorla olmaz olmuyor. Olursa da hayırlı olmaz. Tabi bu demek değil ki kimseyle tanışmayın. Çevrenize söyleyin. Evlensem iyi olurdu deyin. Size belki bir kapı açarlar. Biriyle tanıştırırlar. Diyelim iste biri size on ayak olmak istedi. Icinize siniyorsa bir tanışın. Bir kahve için.

Elinizden geleni yapın. Ama baktınız şu an olmuyor. O zaman kabule geçin. Bu isteği içinizde tutun ama çok isyana düşmeyin. Sorgulamayın. Herkesin vakti saati başka. Olacağı varsa olur.

Çocuk konusunda ise; ben şuna inanıyorum. Bazen çocuk sahibi olmak hayırlıdır bazen çocuk sahibi olmamak hayırlıdır. Belki çocuğunuz olacak ama ciddi bir hastalığı olacak mazallah siz bununla baş edemeyeceksiniz. Belki ondan olmayacak. Allah dağına göre kar verir.. çocuk her zaman hayırlı değildir. Tabi ki umarım olur. Ama çocuk illa olmalı diye kendinizi şartlamayın..

Evlenmek istemek çok doğal ve güzel bir istek. Bunun için kıyaslama yapmayın. Herkesin vakti farklı.
Sizinle siz istemeden sürekli bebek konusunu konuşanlardan da uzak durun. Onların güzin ablası olmayın.

Koşullamayı bırakın.. Olacağı varsa olur..

İnşallah herkes benim kadar şanslı olur. Ama ben o dönem inanın hiç takmiyordum. Hatta uzun bir ilişkiden çıkmıştım ve kafa dinliyordum. Olacak ya, bir şekilde oldu işte. :)
Buna akışına bırakınca oluyor diyoruz..
Beklenti fazlaysa olmaz.
Ne zaman beklentini sıfırlarsın o zaman olur.

Size de o olmuş..iyi olmuş.. :KK28:

Neden çocuklu biri ile olmasın boyle elerseniz zor olur bu iş. Çocuklu biri öcü değil. Kendinize sınır koymayın. Bişi hissederseniz yok cocugu yok bıyığı yok siyasi görüşü. Düşünmeyin anlaşamaya ve uyuma bırakın kendinizi. Erkeklerin bakire Kız alıcam demesi gibi olmus 🤦🏻‍♀️😄

Back
X