doktor gözetiminde ilerlemelisinizMerhaba hanımlar ben geç evlendim ve 6 aydır bebek istiyoruz esimle,gecen ay baktık hamis kalamadım ikimizde doktora gittik hicbir sorun yok fakat bir türlü nasip olmadı anne olmak benim gibi olan var mı acaba aranızda,ovulasyon testiyle takipte yapıyorumm aslında ama başka nasıl bir yol izlemeliyim
Merhaba cevap icin teşekkürler aslnda bu ay bana klomen verdi fakat yumurta takibi yapamadik tatilime denk geldigi icin ovulasyon testine gore degerlendirdik ama reglime 2 gun varr ve belirtilerde varr sanrım yine olmadıdoktor gözetiminde ilerlemelisiniz
Merhab
Rahim filmi çektirdiniz mi ? Hastaneler genelde bir yıl dolmadan pek araştırmiyor öylesine muayene edip gönderiyor.Benimde bir yıl boyunca herşey normal deyip oyaladilar benim israrim üzerine rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı hiç hamile kalmadım iki yıldır evliyim.Merhaba hanımlar ben geç evlendim ve 6 aydır bebek istiyoruz esimle,gecen ay baktık hamis kalamadım ikimizde doktora gittik hicbir sorun yok fakat bir türlü nasip olmadı anne olmak benim gibi olan var mı acaba aranızda,ovulasyon testiyle takipte yapıyorumm aslında ama başka nasıl bir yol izlemeliyim
Merhaba canm evet rahim filmi de cekindim esim de sperm ornegi verdi ama bir sorun cıkmadıRahim filmi çektirdiniz mi ? Hastaneler genelde bir yıl dolmadan pek araştırmiyor öylesine muayene edip gönderiyor.Benimde bir yıl boyunca herşey normal deyip oyaladilar benim israrim üzerine rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı hiç hamile kalmadım iki yıldır evliyim.
Onu da yapiyorum canımm sukur yumurtlamam da da sorun yok duzenli adette goruyorum ama zamanı var heraldeYumurta takibi yapın. Görünürde bir şey olmayabiliyor biraz derine inmek lazım.
Hayır acmadilar ameliyat yada tubbebek dediler bende sizin yaşlarda yımMerhaba canm evet rahim filmi de cekindim esim de sperm ornegi verdi ama bir sorun cıkmadı
Sizim yas kac ,tupunuzu actılar ama demi
Biz de iki yıla yakın uğraştık hiçbir sorun yoktu. Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım.Onu da yapiyorum canımm sukur yumurtlamam da da sorun yok duzenli adette goruyorum ama zamanı var heralde
Acaba siz kac yasinda hamile kaldınız ben artk yasim buyuk diye de olmuyor sanrım diye dusunmeye başladm daBiz de iki yıla yakın uğraştık hiçbir sorun yoktu. Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım.
Benim de arkadasım ameliyat ile tupunu actirdi ve suan oglusu var,bence tup bebekten once ameliyat dusun canınHayır acmadilar ameliyat yada tubbebek dediler bende sizin yaşlarda yım
Tubbebek mi normal yollardan mi olduBenim de arkadasım ameliyat ile tupunu actirdi ve suan oglusu var,bence tup bebekten once ameliyat dusun canın
Normal yolla oldu canım esinde de sorun yoktu cunku rahim filmi cekildi kızz tüpü kapalı olunca açtırdı ve sukur evladına kavuştuTubbebek mi normal yollardan mi oldu
Maşallah ne güzel darısı başımıza olsun inşallahNormal yolla oldu canım esinde de sorun yoktu cunku rahim filmi cekildi kızz tüpü kapalı olunca açtırdı ve sukur evladına kavuştu
Çoook amin canm inşallah tedavi süreclerimizden bahsetmeye devam edelim ama:))Maşallah ne güzel darısı başımıza olsun inşallah
Tamam canım. Ben aşılama yaptırdım geçen ay o da tutmadı doktor halbuki çok umut vermişti tek tüp yeterli demişti hormonların yumurtaların iyi demişti ama maalesefÇoook amin canm inşallah tedavi süreclerimizden bahsetmeye devam edelim ama:))
Yaaa deme kızz ayy insan umitlenmez mi yaTamam canım. Ben aşılama yaptırdım geçen ay o da tutmadı doktor halbuki çok umut vermişti tek tüp yeterli demişti hormonların yumurtaların iyi demişti ama maalesef
Sorma canım ya herkes için kolay basit şeyler benim için mucize gibi. Rendavu aldım echomardan haftaya tekrar rahîm filmi çektircem tıkalı tüpleri açıyormus bakalım inşallah açılır.Yaaa deme kızz ayy insan umitlenmez mi ya
iNsallah bize de nasip olurr
Ama benim sana tavsiyem tupunu actır
Gerci tek tuple bile hamile kalanlar oluyor ama
Ayy demek bu bize imtihan
Inşallah açılır canım,bende film cektirirken ceken doktor tupler kapalıysaSorma canım ya herkes için kolay basit şeyler benim için mucize gibi. Rendavu aldım echomardan haftaya tekrar rahîm filmi çektircem tıkalı tüpleri açıyormus bakalım inşallah açılır.
Sorma canım ya herkes için kolay basit şeyler benim için mucize gibi. Rendavu aldım echomardan haftaya tekrar rahîm filmi çektircem tıkalı tüpleri açıyormus bakalım inşallah açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?