Çok teşekkür ederim. Ben de 30’umda hamile kaldım. Bence 35 çok geç bir yaş değil. Ona hiç takılmayın. Pozitif düşünün.Acaba siz kac yasinda hamile kaldınız ben artk yasim buyuk diye de olmuyor sanrım diye dusunmeye başladm da
Sizi de tebrik ederim Allahm sagĺikli hayırlı evlat eylesin
Evet kafaya takmamam lazm biliyorum ama elimde degillÇok teşekkür ederim. Ben de 30’umda hamile kaldım. Bence 35 çok geç bir yaş değil. Ona hiç takılmayın. Pozitif düşünün.
Merhaba evet doktor kontrolunde gidiyorum gecen aydan beri cok teşekkür ederim cevabınız icinbir doktorunuz olsun onun kontrolünde bu süreçi ilerletin mutlaka benden size tavsiye
Merhaba:) insan bir sure deneyince doktorlar tarafından sorun yokta denilince kafayı yaşıma taktım sanırım35 geç değil ki. 33 yaşımda anne oldum ben de. Nasipse 36-37 gibi isterim yine :) kendinizi öyle olumsuza kodlamayın.
Canım 35 artık büyük bir yas deil ama direk doktorua git durumun varsa hemen tup bebek yaptır. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versinMerhaba hanımlar ben geç evlendim ve 6 aydır bebek istiyoruz esimle,gecen ay baktık hamis kalamadım ikimizde doktora gittik hicbir sorun yok fakat bir türlü nasip olmadı anne olmak benim gibi olan var mı acaba aranızda,ovulasyon testiyle takipte yapıyorumm aslında ama başka nasıl bir yol izlemeliyim
Merhaba canm bende, esimde saglıklıyız diye tüp bebek suan dusunmuyorumCanım 35 artık büyük bir yas deil ama direk doktorua git durumun varsa hemen tup bebek yaptır. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Insallah olumlu olur ama olmazsa da dediğimi yap inan beklemek yoruyor..Allahim sağlıklı evlat versinMerhaba canm bende, esimde saglıklıyız diye tüp bebek suan dusunmuyorum
Doktorum klomen ve catlatma ignesi verdi bu ay onu deniyoruz bakalm
Aminnnn
Bende yeniden hsg çektirdim tupumde açıldı inşallah bende hamile kalırımBiz de iki yıla yakın uğraştık hiçbir sorun yoktu. Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım.
Kapalı olan tüpü açtırdım canım geçen hafta inşallah bizede nasıl olur hayırlısı ileÇoook amin canm inşallah tedavi süreclerimizden bahsetmeye devam edelim ama:))
Normal yollardan mi anne oluyorlar tüp bebek mi? Artık maalesef yediklerimiz ictiklerimiz doğal olmadığı için eskisi kadar doğurgan değil hem kadınlar hem erkekler. Bir yerde okumuştum gelecek yıllarda her iki doğan bebekten biri tubbebek yöntemiyle dünyaya gelicek mış .bilmediğim için soruyorum da 35 cidden o kadar geç mi ya? bana cok normal geliyor 35-40 arası anne olmak yaş olarak. yurtdışında yaşıyorum anne olanların çoğu 34-35 yada üstü yabancılarda ve doğal yollarla oluyor. ben de 28 yaşındayım burada yazanları gördükce panikledim artık :) 30 geç mi falan yazanlar bile okudum.
Ben:) 33 de evlendim zaten:) yil basinda korunmayi biraktim.ilk 6 ay kendi haline biraktik.bisey olmadi.ovulasyon aldim sonra.ovulasyon ile hamile kaldim..yaş 36:) ilk gebeligim. İlac kullaniyormuydunuz.doktorlar ilk 6 ay kendi haline birakiyor zaten.ben tam kontrole gittigim ay hamile kaldim.bir fiziksel sorun yoksa bikac aya gebe kalirsiniz.ovulasyona devam edin.Merhaba hanımlar ben geç evlendim ve 6 aydır bebek istiyoruz esimle,gecen ay baktık hamis kalamadım ikimizde doktora gittik hicbir sorun yok fakat bir türlü nasip olmadı anne olmak benim gibi olan var mı acaba aranızda,ovulasyon testiyle takipte yapıyorumm aslında ama başka nasıl bir yol izlemeliyim
benim bildiklerim normal. fransada yaşıyorum, arkadaşlarımın cogu fransız türk cok yok etrafımda. cogu zaten geç evleniyor, yada ikinci kez evleniyor yine cocuk yapıyor. orda cok genç burda yaşlı hissediyorum. burda da kadınları okudukca bi bunalım geldi bana acaba sıkıntı mı yaşıycam ben de. diye. yada burada yazanlar daha cocuk odaklı bireyler ve cok bebek konusu açılıyor, görme frekansım artıyor da olabilir.Normal yollardan mi anne oluyorlar tüp bebek mi? Artık maalesef yediklerimiz ictiklerimiz doğal olmadığı için eskisi kadar doğurgan değil hem kadınlar hem erkekler. Bir yerde okumuştum gelecek yıllarda her iki doğan bebekten biri tubbebek yöntemiyle dünyaya gelicek mış .
Ay canmm maasallah yaa tebrik edeerim seni darisi basimaBen:) 33 de evlendim zaten:) yil basinda korunmayi biraktim.ilk 6 ay kendi haline biraktik.bisey olmadi.ovulasyon aldim sonra.ovulasyon ile hamile kaldim..yaş 36:) ilk gebeligim. İlac kullaniyormuydunuz.doktorlar ilk 6 ay kendi haline birakiyor zaten.ben tam kontrole gittigim ay hamile kaldim.bir fiziksel sorun yoksa bikac aya gebe kalirsiniz.ovulasyona devam edin.
Yapmayin.stres etkiliyor.elbet olacakAy canmm maasallah yaa tebrik edeerim seni darisi basima
Sorunumuz yok sukur
Ama iste yas gidiyor diye skntı yapiyorum kendime
Yapmayin.stres etkiliyor.elbet olacakanin tadini cikarin.
Merhaba kizlarrAmh degeriniz nasıl ve yumurta rezerviniz nasil, bunlar iyiyse bence bir sene dolmasini bekleyin daha sonra tedavi olursunuz olmazsa. Stres yapmayi bıraktığınız anda olacaktir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?