Anlıyorum canım.Senin mantık uçmuş o sırada.Ne diyeyim ,herşeyin farkındasın, inşallah düzelir durum.Ama ev alacaksanda ,ne alırsan al, kendi paranla bir şekilde kendini garantiye al.İlerde boşanmasan bile kendi evladının hakkını diğer eşten olma 2 çocuğa daha paylaştırmak zorunda kalma.Bak 43 yaşına kadar çalışmış çabalamışsın.Normalde çocuk olmasa dünya malı diycem, ama bir evladın olacak, büyüdüğünde düşün 20 yaşına geldiğinde sen 63-64 yaşında olacaksın.Emekli olacaksın belki.Çocuk üniversiteye gidecek ne bileyim büyüdükçe daha çok şey isteyecek, paraya ihtiyacı olacak.Çalışacak gücün olmayacak o saatten sonra.Bence şu an 5 kuruşunu harcarken bile bunları düşünmelisin.Şahsen ben ne kocama,ne onun anasına,ne çocuklarına, nede ablama yedirmem böyle bir durumda.Gerekirse çocuğun adına altın hesabı açtır tüm birikmişini oraya yatır.Ne alınacaksada ortak alırsınız kocanla.Bu durumuda güzel bir dille kocana anlatabilirsin.Bende 38 yaşındayım çocuğum yok, çocuğum olursa eğer acaba onun kaç yaşına kadar yanında olabilirim diye düşünüyorum.Dünya hali insan ömrü belli, bugün var yarın yokuz.Bana birşey olursa ona ne olur diye düşünürüm.Çocuğum olsa ilk yapacacağım şey onun hayatını ben olmasamda en iyi şekilde sürdürmesini sağlayacak durumu ayarlamak olur.Lütfen bunları düşün ve sonradan pişman olacağın şeyler yapma,sana bir kardeş tavsiyesi.Mantığını kullan bu sefer, evladın için