- 24 Eylül 2010
- 6.116
- 19.927
- 448
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
Normal değil mi? Boşanma hesabından bahsederseniz adam da boşanalım der. Sanırım önceki konularınızda bahsettiğinizin kişiyle evlendiniz. Sorunları biraz hatırlıyorum, olan olmuş, eğer şiddet aldatma yoksa hamile halinizle boşanmayı düşünmeyin.Kendisine derim senin kattigini veririm herkes hakkini alsin derim.Umarim merhametli olur o konuda.Verir bence.Cunku o da illa bosanmayalim demez. Gaspetmez bence.Okadar gururu var.Onceden o sartla almak istiyorum ama o sarti koysam bosanma durumuna bile getirir.Allah bana yardim etsin
Daha çok yeni evlisiniz, çocuklarından iş vs. beklemeyin. Kendi evladımdan da beklerim diye düşünmeyin. Üvey çocuğunuza ters bakışla baksanız kabahat olur, çünkü “üvey”. Kendi çocuğunuza sesinizi bile yükseltseniz “annesi” der geçerler. Biraz zaman verin. Çocuklarına gerçekten anne şefkatiyle yaklaşın, hatta biraz şımartın, onlar sizin yanınızda dursun. Eğer sizi gerçekten kabul ederlerse onlar bile babalarının hatalarına karşı size destek olacaklardır. Ama zaman, sabır ve sevgi lazım.