Bilmiyorum artık çaba istiyorum gerçek sevgi istiyorum ama çok efendi tipli biri çıkar aslında gerçekten sevgisi olur ama hemen saygı duyup gider mi diye de düşünüyorumAkıl yaşta degil,baştadır diyerek başlayayım..tanıştığınız adamın karakteri zekası eğitimi psikoljik durumu vs..bir-çok etken var.Bilemezsiniz ki kim nasıl hissedecek ne olacak..
Geçmişteki de öyle biriydi demek ki genel böyleBenim gözlemim, 30 u geçmiş erkekler ‘ bu yaştan sonra kadınlar bizi kovalasın, uğraşamam naz niyazla’ diyen bir karakterdeler.
Kendilerini oek kıymetli görüp, evleneceği kadının ‘şansı’ olduğuna inanmış çoğu.
Kısaca, erkeklerde toto tavan...
Yeni jenerasyon maalesef böyle.Geçmişteki de öyle biriydi demek ki genel böyle
Umursamazlar değil mi bana da öyle geliyor kendilerini aşırı kıymetli görüp karşısındakini üzmekten çekinmiyorlarYeni jenerasyon maalesef böyle.
83 yılından sonraki doğanlarda, biriciklik, pek kıymetlilik söz konusu.
Hele 90lar felaket...
Hepsi birer dünya starı!
Umursamazlar değil mi bana da öyle geliyor kendilerini aşırı kıymetli görüp karşısındakini üzmekten çekinmiyorlar
Benim hayalimdeki efendi ağır işinde gücünde aile kurmaya niyetli biriOyle adamlar var ki efendi, duzgun saygideger ama kadinlarin afedersiniz p.c erkek egilimi yuzunden ilgi gormemis. Amannnn deyip koyvermis.. Benim cevremde bu tarz erkek cok, 30 yas ustu. Onlar da kadinlarin hep bu tarz erkeklere prim vermesinden sikayetci.
Size önerim o zaman, ailesini bildiğiniz çevrenizde biri varsa öncelikle onlarla görüşmeniz.Benim hayalimdeki efendi ağır işinde gücünde aile kurmaya niyetli biri
Öyle biri yok malesef zaten yabancı bir şehirdeyim bırakın aileyi insanları bçke tanımıyorum doğru dürüst henüzSize önerim o zaman, ailesini bildiğiniz çevrenizde biri varsa öncelikle onlarla görüşmeniz.
Çünkü ailesi saygılı, efendi, alçakgönüllü insanlar dolayısıyla benzer kültürde çocuk yetiştiriyor.
Benim hayalimdeki efendi ağır işinde gücünde aile kurmaya niyetli biri
Benim anlayamadığım siz neden daha bi ilişki başlamadan karşıdaki insanın çabalaması gerektiğini düşünüyosunuz? Daha başlamamış bi ilişkide çabalanması gereken bi durum olması da çok saçma bence.. Demekki pürüz çıkaran zor bi insansınız ki çabalanmasına odaklanmışsınız.. Bunun yerine karşılıklı aşık olmayı dileyin bence.. aşk olunca zaten herşey çorap söküğü gibi ilerleyecektirKızlar merhaba. Ben 29 uma giricem yakında. Yeni düzeldim üzüntülü bir ilişkim oldu ama atlattım artık. Biriyle de görüşebilirim ama artık kıymet bilen biri olsun istiyorum yani yaşım olgun bir yaş ve görüşeceğim insan da yaş grubum olacak. 30 larındaki insanlar da olgun olduğu için sevgi ilişki konusunda diretmezler değil mi? Yani demek istediğim ben artık bana kıymet verecek biriyle görüşmek istiyorum. İnsanlar biraz çabalasın istiyorum. Hemen vazgeçmesin falan ama bu yaşlarda insanlar kolay görüşmeyince direk kabullenip giderler mi? Yoksa sevgisi olan insan her türlü ısrarcı olur mu? Sanki bana olgunca karşılar ve vazgeçer gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum?
Aksine fazla anlayışlı olduğumu söylerler tahammül gücüm de yüksek fazla sabırlıyım hattaBenim anlayamadığım siz neden daha bi ilişki başlamadan karşıdaki insanın çabalaması gerektiğini düşünüyosunuz? Daha başlamamış bi ilişkide çabalanması gereken bi durum olması da çok saçma bence.. Demekki pürüz çıkaran zor bi insansınız ki çabalanmasına odaklanmışsınız.. Bunun yerine karşılıklı aşık olmayı dileyin bence.. aşk olunca zaten herşey çorap söküğü gibi ilerleyecektirŞahsen ben daha yeni merhaba dediğim bi insan sorun çıkartırsa arkama bile bakmadan başlamadan bitiririm.. Biraz kolay bi insan olmayı deneyin ki karşınızdaki de size kolay olsun
Bilmiyorum artık çaba istiyorum gerçek sevgi istiyorum ama çok efendi tipli biri çıkar aslında gerçekten sevgisi olur ama hemen saygı duyup gider mi diye de düşünüyorum
Kızlar merhaba. Ben 29 uma giricem yakında. Yeni düzeldim üzüntülü bir ilişkim oldu ama atlattım artık. Biriyle de görüşebilirim ama artık kıymet bilen biri olsun istiyorum yani yaşım olgun bir yaş ve görüşeceğim insan da yaş grubum olacak. 30 larındaki insanlar da olgun olduğu için sevgi ilişki konusunda diretmezler değil mi? Yani demek istediğim ben artık bana kıymet verecek biriyle görüşmek istiyorum. İnsanlar biraz çabalasın istiyorum. Hemen vazgeçmesin falan ama bu yaşlarda insanlar kolay görüşmeyince direk kabullenip giderler mi? Yoksa sevgisi olan insan her türlü ısrarcı olur mu? Sanki bana olgunca karşılar ve vazgeçer gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?