Yaş etkiler mi?

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Kızlar merhaba. Ben 29 uma giricem yakında. Yeni düzeldim üzüntülü bir ilişkim oldu ama atlattım artık. Biriyle de görüşebilirim ama artık kıymet bilen biri olsun istiyorum yani yaşım olgun bir yaş ve görüşeceğim insan da yaş grubum olacak. 30 larındaki insanlar da olgun olduğu için sevgi ilişki konusunda diretmezler değil mi? Yani demek istediğim ben artık bana kıymet verecek biriyle görüşmek istiyorum. İnsanlar biraz çabalasın istiyorum. Hemen vazgeçmesin falan ama bu yaşlarda insanlar kolay görüşmeyince direk kabullenip giderler mi? Yoksa sevgisi olan insan her türlü ısrarcı olur mu? Sanki bana olgunca karşılar ve vazgeçer gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum?

Akıl yaşta degil,baştadır diyerek başlayayım..tanıştığınız adamın karakteri zekası eğitimi psikoljik durumu vs..bir-çok etken var.Bilemezsiniz ki kim nasıl hissedecek ne olacak..
Bilmiyorum artık çaba istiyorum gerçek sevgi istiyorum ama çok efendi tipli biri çıkar aslında gerçekten sevgisi olur ama hemen saygı duyup gider mi diye de düşünüyorum

Benim gözlemim, 30 u geçmiş erkekler ‘ bu yaştan sonra kadınlar bizi kovalasın, uğraşamam naz niyazla’ diyen bir karakterdeler.
Kendilerini oek kıymetli görüp, evleneceği kadının ‘şansı’ olduğuna inanmış çoğu.
Kısaca, erkeklerde toto tavan...

Benim gözlemim, 30 u geçmiş erkekler ‘ bu yaştan sonra kadınlar bizi kovalasın, uğraşamam naz niyazla’ diyen bir karakterdeler.
Kendilerini oek kıymetli görüp, evleneceği kadının ‘şansı’ olduğuna inanmış çoğu.
Kısaca, erkeklerde toto tavan...
Geçmişteki de öyle biriydi demek ki genel böyle

Yeni jenerasyon maalesef böyle.
83 yılından sonraki doğanlarda, biriciklik, pek kıymetlilik söz konusu.
Hele 90lar felaket...
Hepsi birer dünya starı!
Umursamazlar değil mi bana da öyle geliyor kendilerini aşırı kıymetli görüp karşısındakini üzmekten çekinmiyorlar

Umursamazlar değil mi bana da öyle geliyor kendilerini aşırı kıymetli görüp karşısındakini üzmekten çekinmiyorlar

Oyle adamlar var ki efendi, duzgun saygideger ama kadinlarin afedersiniz p.c erkek egilimi yuzunden ilgi gormemis. Amannnn deyip koyvermis.. Benim cevremde bu tarz erkek cok, 30 yas ustu. Onlar da kadinlarin hep bu tarz erkeklere prim vermesinden sikayetci.

Oyle adamlar var ki efendi, duzgun saygideger ama kadinlarin afedersiniz p.c erkek egilimi yuzunden ilgi gormemis. Amannnn deyip koyvermis.. Benim cevremde bu tarz erkek cok, 30 yas ustu. Onlar da kadinlarin hep bu tarz erkeklere prim vermesinden sikayetci.
Benim hayalimdeki efendi ağır işinde gücünde aile kurmaya niyetli biri

Size önerim o zaman, ailesini bildiğiniz çevrenizde biri varsa öncelikle onlarla görüşmeniz.
Çünkü ailesi saygılı, efendi, alçakgönüllü insanlar dolayısıyla benzer kültürde çocuk yetiştiriyor.

Size önerim o zaman, ailesini bildiğiniz çevrenizde biri varsa öncelikle onlarla görüşmeniz.
Çünkü ailesi saygılı, efendi, alçakgönüllü insanlar dolayısıyla benzer kültürde çocuk yetiştiriyor.
Öyle biri yok malesef zaten yabancı bir şehirdeyim bırakın aileyi insanları bçke tanımıyorum doğru dürüst henüz

Erkeklerin hepsi niyetlerini yada isteklerini cok acik bir sekilde soze dokemeyebilir. Insanlari daha cok hareketlerinden analiz etmeye calisin. Bir de cok genelleme yapmayin, dedigim gibi ben bu sekilde cok erkek taniyorum. Onlar da yalnizliktan sikilmis, arayis icinde. Umarim en kisa zamanda boyle biri karsiniza cikar

Giden sevmediğinden gider. Seven adam çabalar hangi yaşta olursa olsun.
Adam gibi adam da zor bulunur bu devirde.
Herkes şov peşinde.
Umarım mutlu olacağın biri çıkar karşına..

Kızlar merhaba. Ben 29 uma giricem yakında. Yeni düzeldim üzüntülü bir ilişkim oldu ama atlattım artık. Biriyle de görüşebilirim ama artık kıymet bilen biri olsun istiyorum yani yaşım olgun bir yaş ve görüşeceğim insan da yaş grubum olacak. 30 larındaki insanlar da olgun olduğu için sevgi ilişki konusunda diretmezler değil mi? Yani demek istediğim ben artık bana kıymet verecek biriyle görüşmek istiyorum. İnsanlar biraz çabalasın istiyorum. Hemen vazgeçmesin falan ama bu yaşlarda insanlar kolay görüşmeyince direk kabullenip giderler mi? Yoksa sevgisi olan insan her türlü ısrarcı olur mu? Sanki bana olgunca karşılar ve vazgeçer gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum?
Benim anlayamadığım siz neden daha bi ilişki başlamadan karşıdaki insanın çabalaması gerektiğini düşünüyosunuz? Daha başlamamış bi ilişkide çabalanması gereken bi durum olması da çok saçma bence.. Demekki pürüz çıkaran zor bi insansınız ki çabalanmasına odaklanmışsınız.. Bunun yerine karşılıklı aşık olmayı dileyin bence.. aşk olunca zaten herşey çorap söküğü gibi ilerleyecektir ;) Şahsen ben daha yeni merhaba dediğim bi insan sorun çıkartırsa arkama bile bakmadan başlamadan bitiririm.. Biraz kolay bi insan olmayı deneyin ki karşınızdaki de size kolay olsun ;)

Benim anlayamadığım siz neden daha bi ilişki başlamadan karşıdaki insanın çabalaması gerektiğini düşünüyosunuz? Daha başlamamış bi ilişkide çabalanması gereken bi durum olması da çok saçma bence.. Demekki pürüz çıkaran zor bi insansınız ki çabalanmasına odaklanmışsınız.. Bunun yerine karşılıklı aşık olmayı dileyin bence.. aşk olunca zaten herşey çorap söküğü gibi ilerleyecektir :KK66: Şahsen ben daha yeni merhaba dediğim bi insan sorun çıkartırsa arkama bile bakmadan başlamadan bitiririm.. Biraz kolay bi insan olmayı deneyin ki karşınızdaki de size kolay olsun :KK66:
Aksine fazla anlayışlı olduğumu söylerler tahammül gücüm de yüksek fazla sabırlıyım hatta

Bilmiyorum artık çaba istiyorum gerçek sevgi istiyorum ama çok efendi tipli biri çıkar aslında gerçekten sevgisi olur ama hemen saygı duyup gider mi diye de düşünüyorum

Gerçek sevgi peşinde koşarak mı olur

Karşılıklı tanışılır görüşülür anlaşıldığı fark edilir

Liseli aşık değil ki bir bakışa aşık olsun

Canim 30 lu yaslardaki erkekler hala bekarsa ya mukemmeliyetcidir.ya da artık kimsenin tercih etmediği icin o yasina kalmıştir dicem ama tabiki herkes bir degil.sen genede yasa bakma akila bak derim

sanırım siz biraz ağırdan takılsam, karşımdaki kaçarmı demek istediniz..(eski kızlar gibi ). genelde erkekler çok üstüne düşen bayanlardan hoşlanmaz, avcı misali kovalamayı sever..

Back
X