Yaş farki 10

Atfindik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
12
7
1
25
17 yasindayim.Yaklasik 10 -11 aydir 27 yasindaki bir cocuktan hoslaniyorum.Ama o bilmiyor.Konu hakkindaki tum yorumlarinizi bekliyorum.Siz bir seyler sordukca konuyu daha da fazla acabilirim. tesekkurler :)))

bu yaş konusu bence çiftlere göre değişiyor.senin yaşındayken kendimden büyüklerden hoşlanırdım.daha arizmatik gelirdi.öyle olmadığına emin misin.birlikte olsanız olur mu olmaz mı bilmiyoum.üniversite falan düşünmüyor musun.ayak uydurabilmek önemli.kısacası size kalmış.ya yanlış anlama ama 17 yaş.tam geç hanımlık yaşı geliyor bana.deseydin ki ben 22 o 32 yaşındayım.neden olmasın derdim.ama bu geçiş dönemi yaşları beni düşündürüyor.hayatın akışına uymuyor gibi.

17 yasindayim.Yaklasik 10 -11 aydir 27 yasindaki bir cocuktan hoslaniyorum.Ama o bilmiyor.Konu hakkindaki tum yorumlarinizi bekliyorum.Siz bir seyler sordukca konuyu daha da fazla acabilirim. tesekkurler :)))
Canım 17 yas 27 yas uygun degil. Ama sen mesela 22 24 yanlarına gelsen 32 34 yas uygun görünüyor o zaman. Su an icin sana herkes kucuk gözüyle bakar. Hoşlanmak ne güzel bir duygu. Peki onun haberi var mı?

Bende 24 yasımda evlendim. Eşim benden 9 yasa yakın büyük. Aslında ay olarak düşününce 8 yas. Kimliğine göre 7 yas:)) ben cok memnunum. Benden önce düzenini kurmuş yasını göstermeyen karizmatik kocisimi görünce vuruldum. En önemlisi senden daha olgun olması. Tabi bu kişiye göre degisir. Cevremde var öyleleri yası büyük esinden ama daha olgunlasamamıs cocuk tipler.

20 lerde olsam bslki ben de itiraf edebilirdim ama onun gozunde gercekten cok küçüğüm

Canım 17 yas 27 yas uygun degil. Ama sen mesela 22 24 yanlarına gelsen 32 34 yas uygun görünüyor o zaman. Su an icin sana herkes kucuk gözüyle bakar. Hoşlanmak ne güzel bir duygu. Peki onun haberi var mı?
Haberi yok.arada bi anlamiz olabilir gibime geliyo ama kucuk bi ihtimal.o bsni kardesi gibi goruyo

Haberi yok.arada bi anlamiz olabilir gibime geliyo ama kucuk bi ihtimal.o bsni kardesi gibi goruyo
Aslında sen yirmili yaslara gelsen bi hayatını düzenini kursan ne bilim üniversite falan okuyorum olsan kocaman genc kız olmus olursun. O zaman ilgisini çekebilirdin belki. Su an ergenlikte oldugun icin 16- 17 yas en tehlikeli yaslar akıl bi karış havada olabiliyor

Haklisiniz teşekkürler

Ben de o gunleri gorebilseem ((((((

20 lerde olsam bslki ben de itiraf edebilirdim ama onun gozunde gercekten cok küçüğüm

sadece onun gözünde değil.gerçekten küçüksün.

aynen öyle.

Daha çok küçüksün. .
Güzel duygular içindesin . .
Biraz daha büyük olsan neyse ama
Şuan için yaş farkı var . .

Yaşın daha çok küçük. 22-23 yaşına geldiğinde göreceksin ki; düşüncelerin, isteklerin değişmiş..
Yanlış anlama lütfen, Şimdi doğru karar verilebilcek bir yaş değil bence 17 yaş.
Şimdi gidip ona söylesen bile, seni çocuk olarak görecek, ama biraz daha büyüyüp gitsen o zaman gerçekten seni görecek

Yirmilerde pek fark etmiyor. Su an evlencem desen herkes kıyameti koparır ama 25 e gelsen kimse sesini cıkarmaz o zaman o kişiye olgun denir:) senin yapman gereken su an icin üniversite kazanıp okumak. Hoşlanma zamanla geçicidir. Su an yasından dolayı kişiliğinin hayata bakıs acının tam oturduğunu düşünmüyorum. Biraz zaman lazım sana. Belki de yirmilere geldiginde hayata bakış açın o kadar farklı olcak ki iyi ki olmamıs diyeceksin. Hemde karşıdaki kişi su an sana bakmış olsa herkes ona sapık gözüyle bakar.

Ben de boyle dusunuyorum.cok haklisiniz

Haha aynen
Haha aynen

20 li yaslaeda olsam da kucuk olucam o zaman da o 30 larda olcak

sorun aranızdaki yaş farkı değil.sorun 17 yaşında olman.arada fark var.

şahsen kendi adıma bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…