Yaş farkı engeli

Ben iliskide yas farkinin iliskiyi etkiledigini dusunenlerdenim.ara ne kadar acildikca kotu etkileniliyo.cevremden gozlemledigim bu.ha istisnalar yok mu vardir tabi ama azinlikta bence.uzak durmakta fayda var karar senin yine tabi ki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapma .

....................

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm 12 yasta fazla gibime geldi ayrica iki gunde sevgilim ol dedi oylemi ? Bana inandirici gelmedi ask emek isteyen bisey iki gunde olusacak bir duygu degildir her neyse yinede sen bilirsin ben olsam onu abim gibi gorurdum ! davul bile dengi dengine belki bugun degil ama ilerde cok sorun yasayabilirsiniz cunku sen onun yasina geldiginde ayni dusuncelerde olmicaksin olgunlasacaksin hayata baska bir pencereden bakmis olacaksin

Son düzenleme:
20ye 32 bence baya çok bilemiyorum. 23 yaşındayım 35 yaşında bi adama abi mi desem amca mı kararsız kalırım ben Şaka tabii amca demem de yani ne bileyim fazla bence oldukça. 30lu yaşlarınızda olsanız neyse de. Emin olun bu yaşlarda bir sene bile çok şey fark ettiriyor. Ben 20 yaşındaki halimi düşündüm de cıkk alakası yok

bu adam büyük ihtimalle sürekli mağazalarda çalışan genç kızlara yazıyor. ayyy arabası da vaaarrr

bu arada şu anki derdinin özeti de şöyle: çeşmenin başına giden genç kız ağlamaya başlamış. neden, demişler. o da "ben evlenirsem, bir çocuğum olursa, şu ağaca tırmanır, düşüp ölürse..."

.............

ay kız çok küçük, kendine dizi aşkı yaratmaya çalışıyor.
"aylelerimisss ne der holdink sayibi, arabalı 32 yaşındaki olgun beyyy:85::85:"

şimdi kızın bu foruma dert diye açtığı başlığı görse ne dalga geçerdi, büyük ihtimalle kendisi şu an facebooktan veya twitterdan kızlara yürüyor ya da başka bir mağazada tanıştığı kızı eve bırakıyor
ev adresini de paylaşmaktan çekinmeyen çok kız var demek ki, başka bir yere yetişmek zorunda olsa anlarım da...

Ben dedim de evden çıkmayan pimpirikli kız gibi gözüktüm konu sahibine

hemfikirim ..
32 yasındaki adam neden kendine 25 27 yaslarında bayan bulmaz da kücüklerle ilgilenir anlamıs degilim ..
daha 1 hafta olmus konu sahibi relax cnm ..

Ya zaten 6 günde adamın tepkiler bildiğin kız düşürmeye çalışan basit adam tavırları. Her büyüğü olgun sanıyo kadınlar asıl daha çok dikkat etmek lazım. O yaştaki adam gider yaşıtlarına bakar, bakmasa bile ağır olur biraz.

katılıyorum sana canım .. benim eşim tanıstığımızda 24 yasındaydı ama 35 gibidi ..
olgunluk yasta degil aslında karakter .. ama cok asırı yas farkına karsıyım .. 5 ideal mi ne

bu yoruma koptum ya

OTE=eses07;35804443] Sahsen birbirinden farkli yorumlarinizda olsa tesekkur ederim :)) herkes evlencekmisim yada safmisim gibi yorum yapiyo ama gercekten o kisiyle bisey düşünmüyorum . Ayrica kendi dogrulariniz demek degil ki herkesin dogrusu sen 32 yasinda bi adama amca diyo olabilirsin kimileri es oluyo :) daha yolun basindayim ve yasicagim cok sey oldugunu biliyorum gereksiz kibire buyukluk taslamaya gerek yok

adam da isi iyice ogrenmis yalniz, bir haftadir tanisiyoruz diyecek kiza degil gun gun sayip "6 gundur tanisiyoruz, ayyh arabasina da bindiiimmm :)))))))))))))) heralde asiiiqq banaaa" diyecek kiza yanasiyor.
adamin ezik oldugu kesin, anca dizilerde yasayan kucuk kizlari etkileyebilen biri.

bu senin tercihin ..
hayat senin hayatın ..
fikrimizi sordun yazdık ..

bununla kibirle ne alakası var ki? şahsen ben de 32-33 yaşındaki kişilere (ki çevremde abimden dolayı çok var) abi diyorum. ve 25 yaşında biri olarak abi diyorum. çünkü arada hayattan beklenti açısından fark var...

Mutlaka öyle ama herkes ayni dusuncede degil yeri geliyo magazaya 30 yasinda bile biri geliyo abi diyorum ama bu o kisiye bakis acima gore degisir ve suan konustgum kisi tip olarakta öyle biri degil ve demekten usandim ama hoslanmasi onun duygusu benim hoslanti gibi bi durumum yok sadece olabilirligini sorguladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…