- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
- 358
Selam hatunlar, bir kaç gündür konuştuğum daha 6 gündür tanıdığım biri var. Mağazaya müşteri olarak gelmişti bayağı bir konuştuk. Ertesi gün hattı ile ilgili aramak durumunda kaldım geldi numaramı almış bi şekilde konuştuk görüştük çok eğlenceli bi akşamdı. lakinn aramızda 12 yaş var yaşını göstermiyor ve genç yapıda düşüncede. beraber winnie the pooh introsunu söyleyecek kadararabayla evime bıraktı ben metroya bırakıcak diye beklerken. biraz daha yanında olmalıymışım da açıkcası etkilenmedim değil ama yaşadığım onca kötü tecrübeden sonra tereddütteyim biri ona ait olmamı ister, 1 yıla yakın ilişkim olan adam aldatır, diğeri tehdit eder, derken erkek cinsinden sadece eğlence amaçlı konuşurken böyle birinin çıkması kafamı karıştırdı. Ama konumuz aşk sorunsalım değilde 12 yaş olmasına rağmen ve sevgilim olmanı istiyorum demesine rağmen konuşsammı yoksa ' ehehe oldu mademmm '' deyip ufaktan kaçsam mı ?
bu adam büyük ihtimalle sürekli mağazalarda çalışan genç kızlara yazıyor. ayyy arabası da vaaarrr
bu arada şu anki derdinin özeti de şöyle: çeşmenin başına giden genç kız ağlamaya başlamış. neden, demişler. o da "ben evlenirsem, bir çocuğum olursa, şu ağaca tırmanır, düşüp ölürse..."
.............
Burada birbirinizi gazlıyosunuz sonra görüyoruz yaşça büyüklerle evlenenlerin konularını.
Kız daha 20 yaşında ne olgunluğu Allah aşkına, ben 24 oldum 20 yaşındaki düşüncelerim çocuk gibi geliyo ki ozaman da kendimi olgun zannederdim.
Ayrıca cesaretine de hayran kaldım bu kadar kısa sürede arabasına binmek falan sizin tvler göstermiyo galiba tecavüzcü, tacizci, manyak adamları.
hemfikirim ..
32 yasındaki adam neden kendine 25 27 yaslarında bayan bulmaz da kücüklerle ilgilenir anlamıs degilim ..
daha 1 hafta olmus konu sahibi relax cnm ..
ay kız çok küçük, kendine dizi aşkı yaratmaya çalışıyor.
"aylelerimisss ne der holdink sayibi, arabalı 32 yaşındaki olgun beyyy:85::85:"
şimdi kızın bu foruma dert diye açtığı başlığı görse ne dalga geçerdi, büyük ihtimalle kendisi şu an facebooktan veya twitterdan kızlara yürüyor ya da başka bir mağazada tanıştığı kızı eve bırakıyor
ev adresini de paylaşmaktan çekinmeyen çok kız var demek ki, başka bir yere yetişmek zorunda olsa anlarım da...
hemfikirim ..
32 yasındaki adam neden kendine 25 27 yaslarında bayan bulmaz da kücüklerle ilgilenir anlamıs degilim ..
Ben dedim de evden çıkmayan pimpirikli kız gibi gözüktüm konu sahibine
Ya zaten 6 günde adamın tepkiler bildiğin kız düşürmeye çalışan basit adam tavırları. Her büyüğü olgun sanıyo kadınlar asıl daha çok dikkat etmek lazım. O yaştaki adam gider yaşıtlarına bakar, bakmasa bile ağır olur biraz.
ay kız çok küçük, kendine dizi aşkı yaratmaya çalışıyor.
"aylelerimisss ne der holdink sayibi, arabalı 32 yaşındaki olgun beyyy:85::85:"
şimdi kızın bu foruma dert diye açtığı başlığı görse ne dalga geçerdi, büyük ihtimalle kendisi şu an facebooktan veya twitterdan kızlara yürüyor ya da başka bir mağazada tanıştığı kızı eve bırakıyor
ev adresini de paylaşmaktan çekinmeyen çok kız var demek ki, başka bir yere yetişmek zorunda olsa anlarım da...
Sahsen birbirinden farkli yorumlarinizda olsa tesekkur ederim :)) herkes evlencekmisim yada safmisim gibi yorum yapiyo ama gercekten o kisiyle bisey düşünmüyorum . Ayrica kendi dogrulariniz demek degil ki herkesin dogrusu sen 32 yasinda bi adama amca diyo olabilirsin kimileri es oluyo :) daha yolun basindayim ve yasicagim cok sey oldugunu biliyorum gereksiz kibire buyukluk taslamaya gerek yokBurada birbirinizi gazlıyosunuz sonra görüyoruz yaşça büyüklerle evlenenlerin konularını.
Kız daha 20 yaşında ne olgunluğu Allah aşkına, ben 24 oldum 20 yaşındaki düşüncelerim çocuk gibi geliyo ki ozaman da kendimi olgun zannederdim.
Ayrıca cesaretine de hayran kaldım bu kadar kısa sürede arabasına binmek falan sizin tvler göstermiyo galiba tecavüzcü, tacizci, manyak adamları.
hemfikirim ..
Ben dedim de evden çıkmayan pimpirikli kız gibi gözüktüm konu sahibine
Ya zaten 6 günde adamın tepkiler bildiğin kız düşürmeye çalışan basit adam tavırları. Her büyüğü olgun sanıyo kadınlar asıl daha çok dikkat etmek lazım. O yaştaki adam gider yaşıtlarına bakar, bakmasa bile ağır olur biraz.
OTE=eses07;35804443]
Sahsen birbirinden farkli yorumlarinizda olsa tesekkur ederim :)) herkes evlencekmisim yada safmisim gibi yorum yapiyo ama gercekten o kisiyle bisey düşünmüyorum . Ayrica kendi dogrulariniz demek degil ki herkesin dogrusu sen 32 yasinda bi adama amca diyo olabilirsin kimileri es oluyo :) daha yolun basindayim ve yasicagim cok sey oldugunu biliyorum gereksiz kibire buyukluk taslamaya gerek yok
bu senin tercihin ..
hayat senin hayatın ..
fikrimizi sordun yazdık ..
Dur buna fikir demiyelimde gereksiz ugras yaratmak herneyse iyi geceler canim sana ust yorumdaki arkadas kadar şuursuz biri degilsin allahtan :))
OTE=eses07;35804443]
Sahsen birbirinden farkli yorumlarinizda olsa tesekkur ederim :)) herkes evlencekmisim yada safmisim gibi yorum yapiyo ama gercekten o kisiyle bisey düşünmüyorum . Ayrica kendi dogrulariniz demek degil ki herkesin dogrusu sen 32 yasinda bi adama amca diyo olabilirsin kimileri es oluyo :) daha yolun basindayim ve yasicagim cok sey oldugunu biliyorum gereksiz kibire buyukluk taslamaya gerek yok
gereksiz ?
şuursuz ?
hakaret etmeye mi geldin ?
Mutlaka öyle ama herkes ayni dusuncede degil yeri geliyo magazaya 30 yasinda bile biri geliyo abi diyorum ama bu o kisiye bakis acima gore degisir ve suan konustgum kisi tip olarakta öyle biri degil ve demekten usandim ama hoslanmasi onun duygusu benim hoslanti gibi bi durumum yok sadece olabilirligini sorguladimbununla kibirle ne alakası var ki? şahsen ben de 32-33 yaşındaki kişilere (ki çevremde abimden dolayı çok var) abi diyorum. ve 25 yaşında biri olarak abi diyorum. çünkü arada hayattan beklenti açısından fark var...
Dur buna fikir demiyelimde gereksiz ugras yaratmak herneyse iyi geceler canim sana ust yorumdaki arkadas kadar şuursuz biri degilsin allahtan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?