Yaş farkı engeli

WhisPer00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
183
4
26
İstanbul
Selam hatunlar, bir kaç gündür konuştuğum daha 6 gündür tanıdığım biri var. Mağazaya müşteri olarak gelmişti bayağı bir konuştuk. Ertesi gün hattı ile ilgili aramak durumunda kaldım geldi numaramı almış bi şekilde konuştuk görüştük çok eğlenceli bi akşamdı. lakinn aramızda 12 yaş var yaşını göstermiyor ve genç yapıda düşüncede. beraber winnie the pooh introsunu söyleyecek kadar arabayla evime bıraktı ben metroya bırakıcak diye beklerken. biraz daha yanında olmalıymışım da açıkcası etkilenmedim değil ama yaşadığım onca kötü tecrübeden sonra tereddütteyim biri ona ait olmamı ister, 1 yıla yakın ilişkim olan adam aldatır, diğeri tehdit eder, derken erkek cinsinden sadece eğlence amaçlı konuşurken böyle birinin çıkması kafamı karıştırdı. Ama konumuz aşk sorunsalım değilde 12 yaş olmasına rağmen ve sevgilim olmanı istiyorum demesine rağmen konuşsammı yoksa ' ehehe oldu mademmm '' deyip ufaktan kaçsam mı ?

Erkeğin olgunun makbuldür derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biraz yaş farkı var ama öyle çooook büyük bir fark değil
elektrik aldıysan dene bence

Siz kaç yaşındasınız? Bana çok gibi geldi ama tabi uyum önemli

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Çok kısa süre olmuş tanışalı. Zamana bırakın yaş farkı çok değil bence☺️

Ikizlerin süper anası 👶👶

Bence yaş farkından ziyade bu hızdan korkmalısınız.
İki günde ani yakınlaşma bana pek doğru gelmedi.
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Ağırdan alıp, biraz tanıyın bence. Birinin hemen, herşeyi olmaya çalışmayın kısacası.
Sonra bakarsınız uygun mu değil mi, karar verirsiniz.

Asıl önemli olan senin yaşının kaç olduğu.20 lerindeysen evet sorun.30 larındaysan sorun değil.

Benimde eşimle aramda 12 yaş var.Bazen fikir ayrılıkları yaşıyoruz ama keyifli yinede.Ben eşimden çok şey öğrendim,birde yaşı gereği sanırım herşeyi sahiplenir.Memnunum kısacası.

bır sure konus dene eger tamam dersen yasın ne onemı var

12 yaş çok büyük bir fark değil, anlattığın kadarıyla adam hoş birine benziyor. Bence de tanımaya çalış, biraz kendine zaman ver, hemen karar verme. Bu şekilde düşündüğünü de adama bildir eğer böyle tutum sergileyeceksen tabii. Hakkında hayırlısı neyse o olsun :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle öyle düşünüyorum inanın. ben senin turkcellci bıdı bıdı konuşan arkadaşınım dedim hatta bana açıldığında dün. üzüldü ama beklicem sabredicem dedi. ki ben seneye eskişehirde üniversite düşünüyorum bunuda dedim cok uzak değil gelirim dedi.

Teşekkür ederimm canım inan inan bunları duymak istedim aslında büyük konuştum memleketlim cıktı bi de asla kendi memleketimden biri ile konuşmam demiştim o da var lafımı yememek istiyorum

Tamda dediğin gibi 20 yaşındayım oda 32 ama inan daha olgunum yengeç burcu zırlak duygusal dalga geçiyorum hatta ben yay burcuyum bu moddayım

Canım benim,ne kadar olgunum dersen de,20 yaşın verdiği bir algılama,bir düşünce şekli vardır.20 yaşında ki heves ve isteklerin,zevklerin farklıdır 25 te farklı 35 te farklı.Bir de tecrübeler var.Zaten 6 gündür görüştüğün,sana komliman yapan insanı kafanda oturtman,yaşına takılman hep 20 yaşın verdiği şeyler.Yapamazsın.Yapma.32 yaşında bir erkek görmüş geçirmiş.Sen ne kadar ondan daha olgunum dersen de,onun bir yaşamışlığı var.Senin yaşına inemek için de çocuksu davranır.32 yaşındaki bir erkek,20 yaşında bir kızın nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını avcunun içi gibi bilir.Yapma.Yaşın çok genç.Bir ilişki,hatta 32 yaşında bir adamla bir ilişki yaşamak için çok genç.

İşte içimdeki ses de aynen böyle diyor ne güzel söyledin bugune kadar konuştuğum kişiler 30 a kadardı yani zaten küçük kimse ile konuşmadım ama bu defa beni aşar gibi. ama anlaşıyorum da işin şey yanı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…