Ben sevginin, aşkın; yaşı,mekanı, süresi olduğunu düşünmüyorum. İlişkileri kalıplara sokamazsınız. Birinde iyi gitmemesi, sizinde öyle olacağı anlamına gelmez. Ben eşimle facebook'ta tanıştım. İyi ki o zamanlar kk'yı bilmiyordum, yoksa burada ki bayanlar "internette tanışılan insandan hayır mı gelir" diyerek evliliğime mani olabilirdiEvet ben eşimle facebook'ta okey oynarken tanıştım, köpeğimin resimlerini görünce parkta buluşalım köpeği seveyim dedi. BUluştuk tabi, sonra bir daha, sonra bir daha. Hemen her gün görüşmeye başladık, 3 ay sonra evlilik hayali kuruyorduk. hayatınıza ve ilişkilerinize setler kurmayın, belki o sizin hayatınızın erkeğidir, ya da değildir. Bunu ancak yaşayarak öğrenebilirsiniz. Kendiniz olun, ne yapmak istiyorsanız onu yapın, yok yakınlaşmıyım diye uzakta durmak için de kasmayın kendinizi. Neyseniz o olun. Tanıyın, zamanı paylaşın, konuşun , anlaşıp anlaşamayacağınızı, yaş farkının sorun olup olmayacağını sizden başkası bilemez. Hayata, kendinize ve de o inana bence bir şans verin.
Anladım, sen sapıklardan bıkmışsınBen artık bu sebeple karşı cinsle etkileşime girmiyorum. Yani bir süredir yalnız takılıyorum.
Onla takılmak hoşuna gidiyor anladım ama yine de dikkat et
Selam hatunlar, bir kaç gündür konuştuğum daha 6 gündür tanıdığım biri var. Mağazaya müşteri olarak gelmişti bayağı bir konuştuk. Ertesi gün hattı ile ilgili aramak durumunda kaldım geldi numaramı almış bi şekilde konuştuk görüştük çok eğlenceli bi akşamdı. lakinn aramızda 12 yaş var yaşını göstermiyor ve genç yapıda düşüncede. beraber winnie the pooh introsunu söyleyecek kadararabayla evime bıraktı ben metroya bırakıcak diye beklerken. biraz daha yanında olmalıymışım da açıkcası etkilenmedim değil ama yaşadığım onca kötü tecrübeden sonra tereddütteyim biri ona ait olmamı ister, 1 yıla yakın ilişkim olan adam aldatır, diğeri tehdit eder, derken erkek cinsinden sadece eğlence amaçlı konuşurken böyle birinin çıkması kafamı karıştırdı. Ama konumuz aşk sorunsalım değilde 12 yaş olmasına rağmen ve sevgilim olmanı istiyorum demesine rağmen konuşsammı yoksa ' ehehe oldu mademmm '' deyip ufaktan kaçsam mı ?
Daha tanışalı 6 gün olmuş yani ne bileyim bana hemen fazla samimi geldi durum hattı için aradım diyorsun bence bu o kişiyi beğendiğin için bahane gibi geldi hadi aradın işyerinden aramışsındır zaten yoksa her müşteriyi kendi cebinden arasan para dayanmaz ee numaramı bulmuş bir şekilde diyorsun sen vermişsin numaranı işte ya da kendi telefonundan aradın özellikle numaranı görsün diye.
Yani görür görmez hemen nasıl güveniyorsun telefon verecek kadar ya da evine arabayla bırakacak kadar hadi metroya kadardı da eve bıraktı neymiş biraz daha görmek istiyormuş bu ne hız demezler mi hiç mi kız görmemiş hayatında bana enteresan geldi yani ya da siz aradığınız için bahane olduğunu anladı hoşlandığınızı anladı değerlendiriyor gibi geldi bana öyle hemen aradığım kişi filan demeniz için çok erken daha yaşınız çok çok genç. Hayatı daha tanımıyorsunuz mesafeli ve sağlam adımlar iyi olur tanımaya çalışmalı hemen yakın davranmamalı ağır olmalısınız. Yaş farkı çok değil benim eşimle de aramda 12 yaş var iyi anlaşıyoruz ama dediğim gibi çok hızlı başlanmış biraz yavaş.
Selam hatunlar, bir kaç gündür konuştuğum daha 6 gündür tanıdığım biri var. Mağazaya müşteri olarak gelmişti bayağı bir konuştuk. Ertesi gün hattı ile ilgili aramak durumunda kaldım geldi numaramı almış bi şekilde konuştuk görüştük çok eğlenceli bi akşamdı. lakinn aramızda 12 yaş var yaşını göstermiyor ve genç yapıda düşüncede. beraber winnie the pooh introsunu söyleyecek kadararabayla evime bıraktı ben metroya bırakıcak diye beklerken. biraz daha yanında olmalıymışım da açıkcası etkilenmedim değil ama yaşadığım onca kötü tecrübeden sonra tereddütteyim biri ona ait olmamı ister, 1 yıla yakın ilişkim olan adam aldatır, diğeri tehdit eder, derken erkek cinsinden sadece eğlence amaçlı konuşurken böyle birinin çıkması kafamı karıştırdı. Ama konumuz aşk sorunsalım değilde 12 yaş olmasına rağmen ve sevgilim olmanı istiyorum demesine rağmen konuşsammı yoksa ' ehehe oldu mademmm '' deyip ufaktan kaçsam mı ?
Bende 20 yasina gircem bir ay sonra erkek arkadasimda 28 e girecek.2 yillik iliskim var anlaşma cogu zaman yasa bakmiyor bana gore diger erkeklerle hic bu kadar iyi anlasamamistim ben. Evlenmeyi hemen dusunmuyorsa bence bi deneyebilirsin
Eşimle aramda 15 yaş fark var. Ama nazardeğmesin süper anlaşıyoruz. Benim eşim de genç gösterir, genç ruhludur. 40 küsur yaşında pembe dar paça kot giyebilen bi adamdır. Her zevkimiz de uyuşur. Çok şey öğrenirim ondan, çok sohbet ederiz mesela. Bazı çiftler vardır ya yalnız olduklarında birbirlerine bakarlar öyle, onların tam tersiyiz. Önüme gelen herkese söylüyorum en az 10 yaş fark koyun araya diye. O kadar farklı oluyor ki her şey, anlatılmaz yaşanırbi şans ver bakalım. Kafana uyarsa devam edersiniz.
Burada birbirinizi gazlıyosunuz sonra görüyoruz yaşça büyüklerle evlenenlerin konularını.
Kız daha 20 yaşında ne olgunluğu Allah aşkına, ben 24 oldum 20 yaşındaki düşüncelerim çocuk gibi geliyo ki ozaman da kendimi olgun zannederdim.
Ayrıca cesaretine de hayran kaldım bu kadar kısa sürede arabasına binmek falan sizin tvler göstermiyo galiba tecavüzcü, tacizci, manyak adamları.
Çok fazla haber izleyenlerinde sonu böyle oluyo demekki :)) dolmuşada binmeyelim ne olur ne olmaz abartmayın yahu bu kadar da tek başıma her akşam en ıssız yerden gitmek zorundayım. Tabiki bir çok şey olur olmaz değil ama saf da değiliz adamına göre muamele yapmayı calıstıgım iş dolayısı ile biliyorum. adamı müdürüme kadar herkes tanıyo. Bizim tvler her haltı cekiyo aklınız kalmasın. Ve bir diğeri o sensin bu benim 24 yasında olabilirsin ama hayatın evden ibaretse insan yaşayışlarını bilemez. Düşüncelerin için teşekkür ederim ama haklısın toplumumuz öyle bi toplum oldu ki babanın ogluna bile güven olmuyo gerçekten
6 günde bu hız adamın biraz ehli keyif olduğunu gösteriyor. Yaştan ziyade bu kadar hızlı gitmek bende şüphe uyandırırdı şahsen.
görüsmeyene kadar normaldi naber naber iyi aksamlar falan filan dı. o aksam görüstük cok uzaktı sonra konustukca samimilesti gülmüyodu başta derken eve gittiğimizde aradı ben cok etkilendim dedi kapadı
O zaman akışa bırakmak gerek. Bazen adamların boşluk zamanlarına denk geliyor sonra üzülen biz oluyoruz. Niyeti ciddiyse zaten hal hareketlerinden gösterecektir zamanla. Öylesineyse de bitsin gitsin. Yaş farkına ben çok takılmıyor tabi uygun görmeyen de olur da kafa dengi olma hoşlanma vs bence daha önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?