Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde sevgilimle aramda 11 yaş var. Senin anlattığın gibide dışardan çok çıtır duruyor göze batmıyor. Birine söylediğim zaman nasıl ya 24 25 gibi duruyor derler.Kafa olarakta zaten anca bi 16 vardır
Kar yağdığında deli gibi yokuştan kayar felan beni sürekler ardından, sinemaya girsek liseli aşıklar gibi elimi tutar bırakmaz. Çok eğlenceli zaten o yüzden bu kadar bağlıyım ona. Yaşının verdiği olgunlukta olsaydı kaldıramayabilirdim. Karakter meselesi. Bence sende bi deneyebilirsin..
O günkü buluşmamızda annesinin onu hep evlendirmek istediğinden bahsetti. Kendisininde istediğini çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığına üzüldüğünü ama çevresinde geçmişi temiz ahlaklı bir kız olmadığından ve bu nedenle evlenemediğinden bahsetti.
Anlaşma konusunda en ufak bir şüphem yok fakat benide gelecekteki yaş farkının başımıza neler getireceğinden endişeleniyorum en çok.Yani anlaşılırsa neden olmasın ama bazı şeyler var. Mesela sen 23 yaşında daha kıpır kıpır bir kızken o 35 yaşında hayat tecrübesi olan bir erkek olacak. Senin deneyip, yaşayıp öğrenmen gereken bir çok şeyi o zaten denemiş, yaşamış ve öğrenmiş olacağı için ona gereksiz gelecek. Sen giderken ben dönüyordum o yollardan hesabı.
Ama bunun dışında anlaşabileceğin sağlam karakterli bir insansa, uç noktalara varan fikir ayrılıklarınız yoksa olabilir.
Ben otomatik olarak şöyle düşünürdüm ben 35 yaşına geldiğimde o 47 yaşında olacak mesela. Bence çok büyük bir fark olurdu 12 yaş.
Kişilik ve aile gerçekten çok iyi. Dedem zamanından beri tanışıklık olduğu için hangi akrabaya sorsam övgüyle bahsediyorlar. Olgun bir eşim olmasından bende hoşnut olurum şuan fakat bir 10 yıl sonra çocuğum babası hakkında ne düşünür ondan endişeliyim.Benim de 9 yaş var eşimle aramda ben bu durumdan gayet hoşnutum
Gelelim senin konuya hoşlanıyorsan bir şans ver ama bu Ada'm evlenir evlenmez çocuk ister buna hazırlıklı ol hemen bir çocuğa sahip olmaya hazır mısın
Geri detaylar elbet halledilir
Bence şans vermelisin hoşlanıyorsan git konuş bence :)
İyice bir araştırın ama düzgün bir kişiliği ailesi var mı
Evet bu durum ortaya çıkmadan önce sorsanız 27-28 de anne olmayı isterdim fakat onunla evlenirsem kendi isteğim için onu bekletmek ona da doğacak çocuğumada haksızlık olur diye düşünüyorum. Çünkü babasıyla arasındaki yaş farkını sürekli açmış olacağım.12 yaş benim için çok fazla ama bu kisiye göre değişecek birsey, belli konuları netlestirmeniz gerekecek evlilik durumunda, mesela çocuk, o yaşı gereği hemen isteyecek sen belki 3 sene sonra düşüneceksin, şu an eldeki verilerle en fazla bunu diyebilirim
Teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin :)21 yasindayim, yas farki benim icin tercih sebebi.
Amin, senin deTeşekkür ederim Allah gönlüne göre versin :)