Yaş farkı konusunda düşüncelerinizi alabilir miyim?

21 yasindayim, yas farki benim icin tercih sebebi.

benimde sevgilimle aramda 11 yaş var. Senin anlattığın gibide dışardan çok çıtır duruyor göze batmıyor. Birine söylediğim zaman nasıl ya 24 25 gibi duruyor dedi. Kafa olarakta zaten anca bi 16 vardır :rolleyes:
Kar yağdığında deli gibi yokuştan kayar felan beni sürekler ardından, sinemaya girsek liseli aşıklar gibi elimi tutar bırakmaz. Çok eğlenceli zaten o yüzden bu kadar bağlıyım ona. Yaşının verdiği olgunlukta olsaydı kaldıramayabilirdim. Karakter meselesi. Bence sende bi deneyebilirsin..

benimde sevgilimle aramda 11 yaş var. Senin anlattığın gibide dışardan çok çıtır duruyor göze batmıyor. Birine söylediğim zaman nasıl ya 24 25 gibi duruyor derler.Kafa olarakta zaten anca bi 16 vardır :rolleyes:
Kar yağdığında deli gibi yokuştan kayar felan beni sürekler ardından, sinemaya girsek liseli aşıklar gibi elimi tutar bırakmaz. Çok eğlenceli zaten o yüzden bu kadar bağlıyım ona. Yaşının verdiği olgunlukta olsaydı kaldıramayabilirdim. Karakter meselesi. Bence sende bi deneyebilirsin..

aynı yaştayız ve benm hoşlandığım kişi de 35 yaşında ve benim için sorun değil açıkçası aşkın yaşı olmaz diyenlerdenim. :)

Ben 30 lı yaşlarımda olmama rağmen 12 yaş büyük biriyle kendimi düşünemiyorum ama benim yaştan çok takıldığım şu dediği. Çevresinde ki tüm kızlar mı onun hakketmiyecek kadar "kirli" bir geçmişe sahipmiş??
Bence herkes dünyaya kendi gözlüğünden bakıyor; başkalarını kendisi gibi sanıyor.

O günkü buluşmamızda annesinin onu hep evlendirmek istediğinden bahsetti. Kendisininde istediğini çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığına üzüldüğünü ama çevresinde geçmişi temiz ahlaklı bir kız olmadığından ve bu nedenle evlenemediğinden bahsetti.

Benim esimle aramda 12 yas var 4.5 - 5 yıl birliktelik üstüne 6 aylık evliyim. İlk sevgili olduğumuzda çok sorun yasadık ama simdi çok mutluyuz. :nazar: sende tanımadan bilemezsin. Dene olursa olur olmazsa da ölüm yok ya ucunda.

senden çok once saglik problemleriyle bogusmaya baslamasini, saçlarinin dokukup beyazlamasini yok sayarsan evet diyebilirsin
bence olabilecek sorunlar sadece bu saydiklarim :)

KENDN BILRSIN CNM herkesn dusuncesı farklı ama sanırım ben olsam 12 yas farkı ıstemezdım gıı ama mtlu olanlarda vardr elbet...

Yani anlaşılırsa neden olmasın ama bazı şeyler var. Mesela sen 23 yaşında daha kıpır kıpır bir kızken o 35 yaşında hayat tecrübesi olan bir erkek olacak. Senin deneyip, yaşayıp öğrenmen gereken bir çok şeyi o zaten denemiş, yaşamış ve öğrenmiş olacağı için ona gereksiz gelecek. Sen giderken ben dönüyordum o yollardan hesabı.

Ama bunun dışında anlaşabileceğin sağlam karakterli bir insansa, uç noktalara varan fikir ayrılıklarınız yoksa olabilir.

Ben otomatik olarak şöyle düşünürdüm ben 35 yaşına geldiğimde o 47 yaşında olacak mesela. Bence çok büyük bir fark olurdu 12 yaş.
Anlaşma konusunda en ufak bir şüphem yok fakat benide gelecekteki yaş farkının başımıza neler getireceğinden endişeleniyorum en çok.

yaş farkını boşver.. sırf geçmişi temiz kız arayan bir adam olduğu için yüzüne bile bakmazdım..
lafa bak ya bu erkekleri kim bu kadar şımartıp her hakkı kendilerinde görme cüretini göstertiyor çok merak ediyorum..

Benim de 9 yaş var eşimle aramda ben bu durumdan gayet hoşnutum
Gelelim senin konuya hoşlanıyorsan bir şans ver ama bu Ada'm evlenir evlenmez çocuk ister buna hazırlıklı ol hemen bir çocuğa sahip olmaya hazır mısın
Geri detaylar elbet halledilir
Bence şans vermelisin hoşlanıyorsan git konuş bence :)
İyice bir araştırın ama düzgün bir kişiliği ailesi var mı
Kişilik ve aile gerçekten çok iyi. Dedem zamanından beri tanışıklık olduğu için hangi akrabaya sorsam övgüyle bahsediyorlar. Olgun bir eşim olmasından bende hoşnut olurum şuan fakat bir 10 yıl sonra çocuğum babası hakkında ne düşünür ondan endişeliyim.

12 yaş benim için çok fazla ama bu kisiye göre değişecek birsey, belli konuları netlestirmeniz gerekecek evlilik durumunda, mesela çocuk, o yaşı gereği hemen isteyecek sen belki 3 sene sonra düşüneceksin, şu an eldeki verilerle en fazla bunu diyebilirim
Evet bu durum ortaya çıkmadan önce sorsanız 27-28 de anne olmayı isterdim fakat onunla evlenirsem kendi isteğim için onu bekletmek ona da doğacak çocuğumada haksızlık olur diye düşünüyorum. Çünkü babasıyla arasındaki yaş farkını sürekli açmış olacağım.

Benim eşimle aramda tam 10 yıl 7 ay var. 22 yaşında evlendim. Bende ilk evlendigimde hemen çocuk istemiyordum ama onun için 3. ayda hamile kaldım. Iyiki de kalmışım:) önemli olan kişiliği, karakteri, aile yapısı, ANNESİ, kültür farklılığının olup olmadığı. Anlaşmak aynı yöne bakabilmek önemli olan gerisi formalite. Bunun dışında yaş farkının iyi yönlerini yaşadım hep hiç kötü bir yönüyle karşılaşmadım. Mesela bazen çok büyüttüğüm bir olayda bagirip cigirirken eşim gülerek bana bakar hiloş amma abarttin bak hasta olursun böyle sinir yapma der ve tüm sinirim gider:) Zaten eşim çocuk ruhludur bazen ben mi ondan 10 yaş büyüğüm acaba diye düşünürüm:)

Benim annem ve babam arasinda da 7 8 yas var.Ama babam daha dinamik annemden.Daha cocuksu.Babam gec evlendigi icin arkadaslarimin babalarina gore daha yasli ama hic hissetmiyorum sahsen.Surekli gezeriz cok anlayislidir iyikide evlenmisler :)

Babam annemi cekip cevirmis.Yemek yapmasina yardim etmis ogretmis.

Cocukla eger esiniz genc ruhluysa problem olmaz.Cok genc baba olup emekli modunda takilanda var.Yasi ileri olup cocuk modunda takilan da :)

esımle aramda 14 yas var hatta sene bazında 15 bıle oluyor hıcte sorun olmuyor o cocuk gıbı ben olgun.. bırbırımızı dengelıyoruz..

35 yasina kadar hicbir kizin gecmisini temiz bulamamis demek :KK14:

Kuşak farkı düşmüş 7 yıla. Ne işin olur. Herkes de küçük gösteriyor anlamadım ki! Bir de hemen çocuk der bu adam sana kendi geç kalmış bi şeylere seni erken sürükler. Bir de bir erkek geçmişi temiz kız arıyorum bilmem ne dese buz gibi soğurum ondan. Kendi geçmişi neymiş de ne arıyomuş. Ben anlamıyorum nasıl hoşlanıyorsunuz bu tiplerden. Iyyy yani

Back
X