Merhaba iyi akşamlar ablalarım kardeşlerim. Ben 23 yaşında üniversiteden mezun olmuş şuanda da iki aydır işe başlamış bir kızım. Geçen yaz dedem ameliyat olduğu için onu ziyarete gitmiş yanında da bir kaç hafta kalmıştım. Ziyaretimin son günü dedemin kardeşim dediği bir arkadaşı ve ailesi ziyarete gelmişti. Benim otobüsümün kalkmasına saatler kala şehiri bilmediğim ve otogara yalnız başıma gitmek zorunda olduğum için misafirlerimiz kendi oğullarının beni bırakmasını teklif etmişlerdi. Oğulları Beni otogara bıraktı İlk konuşmamız ve ilk tanışıklığımız bu şekilde oldu. Görür görmez zaten hoşlanmıştım. Genç ,yakışıklı ,karizmatik ,efendi , büyüklerine saygılı ,konuşması kültürlü ve kibardı fakat bir daha göreceğimi düşünmediğim için pek üstünde durmamıştım. Daha sonra sosyal medyalardan falan ekleştik ve ben bu en fazla 25 yaşında gösteren adamın 35 yaşında olduğunu öğrenmiş bulundum ve ne tuhafki hala inanılmaz derecede hoşlanıyorum. Arada sırada konuşuyoruz hatta geçen ay benim yaşadığım şehire işleri için geldi ve kendisine bir kaç saatliğine yardımcı oldum. O günkü buluşmamızda annesinin onu hep evlendirmek istediğinden bahsetti. Kendisininde istediğini çocuk sahibi olmak için çok geç kaldığına üzüldüğünü ama çevresinde geçmişi temiz ahlaklı bir kız olmadığından ve bu nedenle evlenemediğinden bahsetti. Onun benden hoşlandığını fakat benim tepkimden çekindiği için açılamadığını öğrenmiş bulundum bir şekilde. Bende ondan hoşlanıyorum ama açılsa bile yaş farkı sebebiyle ne diyeceğimi bilemiyorum. Bana bu yaşanmışlıklarını anlatabilecek , düşüncelerini paylaşabilecek ablalarımdan kardeşlerimden yardım istiyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Aslina bakarsan okul bitmemis hala ogrenci yada henuz hayatina yon vermemis olsaydin direk yok derdim, ama simdi okul bitmis calisiyorsun madem olabilir diye bakiyorum ben AMA...
Amalar cok onemli...
Sen henuz cicegi burnunda henuz universite yillarinin enerjisini kaybetmemis hayat dolu belkide dunyayi gezme istegi olan bir genc kizsin. Bu tamamen senin hayattan ne beklediginle alakli. 6-8 ay icinde dugun nisan 1 sene icinde kucaginda bebekle kendini hayal ediyorsan adami tani degerlendir derim.
Simdi bu karsindaki adam universite okumus mu meslegi ne nasil bir cevrede calisiyor soylememissin , bu cok onemli .
Adam okumus yada okumamis bu yasa kadar gezmis tozmus herseyden hevesini almis yas gelmis 35 e simdi beyimiz cicegi burnunda ``gecmisi temiz`` bir kiz ariyor evlenecek. Bir kere su laf bir kadin icin cok asagilayici, gecmisi temiz ne demek ki ?
Hic flortu olmamis mis demek ?
Eli erkek eline degmemis mi demek ?
Hic bir erkekle yatmamis mi demek ?
Gecmisi temiz ne demek ? Tabi birde burda akilli bir kizin peki beyefendi siz boyle bir kiz ariyorsunuz da sizin gecmisiniz ne kadar tezmiz ? diye sormasi gerek....
Beyefendinin es adayinda aradigi kriterlerin kendisinede uygulanmasi durumunda ancak kendisine kizmam cunku, ama oyle kendisi 35 ine gelene kadar felefin cemberinde 105 defa gecmis birde hulahup yapip belinde cevirdiyse kusura bakmasin. Herhalde boyle bir adamla evlenip beyninin ve hayatinin kumandasini eline vermezsin. Cunku daha bastan adam sartlar koyarak giriyor olaya, eh yas ve deneyim ustunlugude varki aranizdaki o 12 yas farkiyla ezer gecer seni.