- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi sedenbasak
Ne kadar zamandır birlikteydiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu sole o zmn ikna edici olur
Aranızda uçurum bir yaş farkı var sanmıştım konu başlığını görünce ama 4 yaş fazla değil. Çiftler arasında böyle yaş farkları olabilir.
Çocuk 4 sene demiş olabilir ama zamanla fikri değişebilirdi. Büyük ihtimalle maddi açıdan evliliğe hazır olmadığı için kafasında 4 senelik bir plan yaptı. Sanırım ben olsam ayrılmak istemezdim.
Eğer birbirinizi seviyorsanız neden ilişkinizi devam ettirmeyesiniz ki?
Bu birliktelik sizi mutlu ediyorsa ayrılıp kendinizi mutsuz etmeyin.
Sen de haklisin o da hakli simdi me deyim. 25 yasinda ki erkegin o yasta evlenmek istememesi cok normal. Ki bence de 25 yas erkek icin evlilikte gec bir yas. Siz de 29 yasindasiniz suan icin normal ama 5 sene sonra da sizin icin cok gec olabilir :/
Ne kadar zamandır birlikteydiniz?
Ama cümleyi kurması da çok düşündürücü bence. Sanki iliskiyi bitirmek istiyor ama seni kırmak istemiyor gibi.o da bu yüzden benim zamanımdan çaldığını düşünmeye başladı işte belki 4 sene benim için geç olmayabilir ama sen .ok şey kaybedebilirsin demişti.
Ne kaybedersinki? Bencede herseyi sole dusunduun gibi..öyle mi dersinizyarın görüşeceğiz belki orda söylerim bunları ona .
Ama cümleyi kurması da çok düşündürücü bence. Sanki iliskiyi bitirmek istiyor ama seni kırmak istemiyor gibi.
Hayattan beklentileriniz farklıysa barışsanız bile yine bitecek.merhabalar sevgili kadınlar klübü üyeleri,
bugün sizden biten bir ilişkim hakkında akıl danışacağım. Erkek arkadaşımla aramda 4 yaş fark var o 25 ben 29 yaşındayım ilk zamanlar aramızda bir sorun yoktu hatta herkesin özendiği bir ilişkim vardı.Son zamanlarda ufak sebeplerden tartışmaya başlamıştık ve bu sorunlar için gerekn çözümleri üretmiyorduk.Evlilik ile alakalı kendisin söylemi önünde daha 4 sene gibi bir zamanın olduğuydu ben buna karşılık sinirimden onu o kadar bekleyemeyeceğimi söyledim.Sonunda ilişkimiz onun benim bu söylemim üzerine bitmesiyle sonuçlandı. Hem o ağladı hem ben ağladım.Sonrasında farkettim aslında ilişki birbirini sevdiğin müddetçe ve arada ki aşkı beklentisiz bir şekilde sürdürdüğün sürece güzeldi. Evet elbette evlilik ile sevdiğin adamla bir yuva kurman gerekiyordu ama bunu zamanla sınırlandırmak doğrusu değildi. Ne mi oldu ? Çok sevdiğim adamı kaybettim. Beni sevdiğinden adım kadar eminim ve beni düşündüğünden şu an geri adım da atmıyor.Peki sizce ben ne yapmalıyım ? Çok özlüyorum .. Belki de bir daha onun yarısı kadar sevmediğim bir adamla mı sırf evlenmiş olmak için evleneceğim ? Bana akıl verir misiniz ?
Sevginizden eminseniz,insanların ağza pelesenk olmuş sözleri yüzünden ne diye konuyu ayrılmaya kadar getirirsiniz ki!!
Bu kadar sevebileceginiz aynı zamanda tanıyıp anında nikah masasına oturabileceginiz birini bulma ihtimaliniz de yaşınızın detayciligina istinaden düşük ihtimal..
Ben olsam beklerdim,sevgi öyle ha deyince bulunan birsey değil..
evet keşke cıvıtmadan önce birilerine danışsaydım. Etrafımda olan herkes o kadar üstüme geldi ki buna ablam da dahil benim aklımda evlilikle alakalı takıntı yokken birden bire kompleksli birine dönüştüm. Herkes o kadar çok söylemeye o kadar çok sormaya başlamıştı ki sanki bir mecburiyet gibi algı oluştu bende.Oysa ben sonsuza kadar da bekleyebileceğim biri olarak seviyordum onu.
Sizi çok iyi anlıyorum. Aile kızın üstüne evlilik konusunda çok gidince kız da gidip sevgilisine patlıyor. Yakın bir arkadaşım ailesinin gazıyla 3 yıllık ilişkisini çocuk hemen evlenmek istemiyor diye bitirdi. Oysa ki çocuk haklıydı daha askere bile gitmemişti.
Sevgilinize bu durumu açıklayın görüştüğünüz zaman. Ailem bu konuda üstüme öyle geliyor ki kendi düşüncelerimle hareket edemedim diye her şeyi açıklayın. Maddi durum ne zaman el verirse ne zaman hazır hissedersek o zaman olur evlilik deyin.
Belki de 3 ay sonra başka bir konu yüzünden ayrılacaksınız. Ama şimdi böyle bir sebepten ayrılırsanız ilişkiniz yarım kalır bence.
Aynı yaştayız benim bir oğlum var,5 sene flört edip evlendik eşimle ama bizim hazirda düzenimiz vardı,imkan olduğu için evlendik yoksa bir 5 sene daha bekler,yaşım da geçiyor demezdim açıkçası..ben onunla tanıştığım zaman hayatımda birini bu kadar çok seveceğimi tahmin etmiyordum gerçekten. Şimdş böyle neticelenmesi çok üzücü benim için. Evet bazen ilişki içinde sımarıklık yapıyordum ama sanırım bu sonuncusu en büyüğü oldu. Herşey şu an çok zor geliyor. Sizce yaşım çok mu büyük geç mi kaldım ben evlilik için ? Çevremden sizden aldığım gibi tepkiler almış olsam herhalde şu an bu durumda değildik.
Aynı yaştayız benim bir oğlum var,5 sene flört edip evlendik eşimle ama bizim hazirda düzenimiz vardı,imkan olduğu için evlendik yoksa bir 5 sene daha bekler,yaşım da geçiyor demezdim açıkçası..
Önemli olan karşılıklı sevgi-saygıdan emin olmak..
Aynı yaştayız benim bir oğlum var,5 sene flört edip evlendik eşimle ama bizim hazirda düzenimiz vardı,imkan olduğu için evlendik yoksa bir 5 sene daha bekler,yaşım da geçiyor demezdim açıkçası..ben onunla tanıştığım zaman hayatımda birini bu kadar çok seveceğimi tahmin etmiyordum gerçekten. Şimdş böyle neticelenmesi çok üzücü benim için. Evet bazen ilişki içinde sımarıklık yapıyordum ama sanırım bu sonuncusu en büyüğü oldu. Herşey şu an çok zor geliyor. Sizce yaşım çok mu büyük geç mi kaldım ben evlilik için ? Çevremden sizden aldığım gibi tepkiler almış olsam herhalde şu an bu durumda değildik.
Umarim bu konu sizin için pismanlikla biten bir tecrübe olmaz..keşke şu durumda olmasaydım gerçekten o kadar üzgünüm ki anlatamam. Ben de 5-10 sene bekler bunun derdini yapmazdım ama sürekli bu konularla alakalı birilerinin kulağıma su kaçırması beni bu noktaya getirdi herhalde. Keşke kendim olsaydım ve kimseyi dinlemeseydim.
Aynı yaştayız benim bir oğlum var,5 sene flört edip evlendik eşimle ama bizim hazirda düzenimiz vardı,imkan olduğu için evlendik yoksa bir 5 sene daha bekler,yaşım da geçiyor demezdim açıkçası..
Önemli olan karşılıklı sevgi-saygıdan emin olmak..
Ama sizin kafanızda arabalarını
Umarim bu konu sizin için pismanlikla biten bir tecrübe olmaz..
Insanlar herseye konuşur,
Sevgilin olsa ne zaman evlenCen?
Evlensen ne zaman çocuk yapcan?
Çocuk yapsan 2.ne zaman?
Baskı da merakta bitmez..
Senin ne istediğin önemli olmalı,kimin ne dediği-ne düşündüğü değil..
Yarın dürüst bir şekilde sevgilinle konuşmanı öneririm.
Cidden o da seviyor ve bu bahanenin arkasına Sığınıp sırt dönmüyorsa etrafa kulak tıkayıp yaşayın ilişkinizi.