yaş farkı nedeni ile biten ilişkim

Sen de şöyle düşünüyorsun o 30 olsa sen 34 olacaksın, kendini geç kalmış hissedeceksin halbuki geç kalmak diye bir şey yoktur doğru kişi ile doğru zamansa ama iliskinizin belki de yıpranacağını düşünüyorsun, bir nokta da haklısın maalesef uzadıkça yıpranıyor, evliliğe yıpranmış giriliyor.

Ben de çok yakında 29 olacağım, eşim de 26.. Şimdiye dek yaş farkıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadık. Ama sanırım sizin sorununuz yaş farkı değil; öncelikler, planlar..

Ben de çok yakında 29 olacağım, eşim de 26.. Şimdiye dek yaş farkıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadık. Ama sanırım sizin sorununuz yaş farkı değil; öncelikler, planlar..

Aslında bu bi sorun değildi ta ki ben bunu bir sorun haline getirene kadar belki de daha öncesine çekilecekti planlar belki de işleri daha kisa surede yoluna girecekti ama ben işin içine farklı anlamlar yükleyince bu duruma geldi.

Sen de şöyle düşünüyorsun o 30 olsa sen 34 olacaksın, kendini geç kalmış hissedeceksin halbuki geç kalmak diye bir şey yoktur doğru kişi ile doğru zamansa ama iliskinizin belki de yıpranacağını düşünüyorsun, bir nokta da haklısın maalesef uzadıkça yıpranıyor, evliliğe yıpranmış giriliyor.

Aslında çokta büyük yas farkı yok fakat nedense cok fazla kulak astım etrafımda ki insanların söylediği sözlere. Benim icin hiçbir zaman evlilik icin geç veya erken diye bir kavram olmadı benim icin sadece doğru insanla mutlu beraberlik ve sonrasında da sevdiğim adamla mutlu bir yuva kurmak oldu. Fakat şu aşamaya gelmek hiç aklımdan bile geçmedi .

Bence haklısınız. 4 yıl neyi bekleyecekmiş? Maddi açıdan birikim yapacaksa peki,tamam. Ama insanların evlilik yaşını ileriye atmalarını hiç ama hiç mantıklı bulmuyorum. 25 yaşına gelmiş koskoca adam daha neyi bekliyo yani. Siz zaten 30 yaşındasınız 4 yıl sonra 34. O yaşta hamile kalıp doğum yapmak falan hiç kolay değil. Üzülmeyin ama seven erkek ne yapar eder bir şekilde evlenir. Sevmeyenler hep oyalıyor

Bence haklısınız. 4 yıl neyi bekleyecekmiş? Maddi açıdan birikim yapacaksa peki,tamam. Ama insanların evlilik yaşını ileriye atmalarını hiç ama hiç mantıklı bulmuyorum. 25 yaşına gelmiş koskoca adam daha neyi bekliyo yani. Siz zaten 30 yaşındasınız 4 yıl sonra 34. O yaşta hamile kalıp doğum yapmak falan hiç kolay değil. Üzülmeyin ama seven erkek ne yapar eder bir şekilde evlenir. Sevmeyenler hep oyalıyor

Kafasında olan tek şey askerlik ve bir birikim yapmak bu sebepten ileri bir tarihe erteliyor bilmiyorum ilerleyen zamanlarda belki bu tarihte 2 seneye düşecekti ama ben zamana bırakmak yerine biraz üsteler gibi oldum üstelik iliskimiz henüz 7 ay olmuşken bunu yaptım evet 2 senelik bir iliskin üzerine böyle bir cümle kurmuş olsam belki de haklı sayılırdım ama daha yeterince birbirimizi tanımıyorken evlilik beklentisi içine girmem biraz kendime kızmama sebep oldu.

Nasıl döneceğimi bilmiyorum bana bir akıl verin nolur.
Öncelikle şunu belirteyim eşimle aramda 4 yaş var şu an ben 37 o 33 yaşında.. Evlendiğimizde ben 34 o 30 yaşındaydı.. 2 yıllık ilişkiden sonra evlendik ama bu bekleme yaşla ilgili değildi bizde, daha çok tanımakla ilgiliydi.. Zaten ikimizin de 2. evliliği olduğu için acele etmek istemedik falan filan.. Ama şimdi çocuğumuz olmuyo.. Daha doğrusu 3 yılı doldurmak üzere olan ilişkimizde 3 gebelik ve 4 bebek kaybettik.. Sorun benim yumurta rezervimde ve kalitesinde ciddi bi azalma oluşu.. Pişmanız daha önce evlenmediğimize desem çok yeridir.. Zaten kadınlarda bizim yaşlarımızda olunca sorun beklemekle ilgili değil biraz biyolojik saatle ilgili oluyo, eminim sizin de aklınızdan bunlar geçiyodur.. Size gelince; erkek arkadaşınızın bekleme isteği gerçekten geçerli bi nedenle mi önce bi buna bakmak gerek.. Öyle hani bazıları vardır 30 olmadan evlenmem falan diyen adamlar o tarz bi sebepse bu biyolojik saat meselesinden ona biraz bahsedebilirsiniz.. Ve bi kadın doğum uzmanına reglnizin 2.gününde görünüp FSH, AMH hormonlarınıza bakmasını isteyin.. Sonuçlara göre doktorunuzdan bebek yapmak için geniş bi zamanınız olup olmadığını yorumlamasını isteyin.. Bu testlerinizi 6 ayda 1 gibi bi zamanla tekrar ettirin.. Bu bilgileri erkek arkadaşınızla da paylaşıp duruma göre beraber kararlar alın akan zamanda.. Yani çünkü bana göre bu 1 kişinin isteğine göre kararlanıcak bi zaman değildir evlilik.. yarın üzülmemek için bugün doğru kararlarla ilerlemek gerekir.. Eminim kendisi de bu konuda size hak verecektir eğer gerçekten seviyosa.. İnşallah mutlu olursunuz :KK200::KK200:

Yas mas hikaye .
Sizin aranuzda sevgi yokmuş .
Benim büyğkbabannrmle büyük dedem Arasında da 5 yas varmış evlendiklerinde babanne büyükmüş . Ama 60 sene evlilik yaşayıp 4 tane de evlat sahibi olmuşlar .

Neden illa evlilik olsun ki .sevdiğin adamla bir ömür boyu yaşayabilirsin ? İmza şart değil bana göre

Öncelikle şunu belirteyim eşimle aramda 4 yaş var şu an ben 37 o 33 yaşında.. Evlendiğimizde ben 34 o 30 yaşındaydı.. 2 yıllık ilişkiden sonra evlendik ama bu bekleme yaşla ilgili değildi bizde, daha çok tanımakla ilgiliydi.. Zaten ikimizin de 2. evliliği olduğu için acele etmek istemedik falan filan.. Ama şimdi çocuğumuz olmuyo.. Daha doğrusu 3 yılı doldurmak üzere olan ilişkimizde 3 gebelik ve 4 bebek kaybettik.. Sorun benim yumurta rezervimde ve kalitesinde ciddi bi azalma oluşu.. Pişmanız daha önce evlenmediğimize desem çok yeridir.. Zaten kadınlarda bizim yaşlarımızda olunca sorun beklemekle ilgili değil biraz biyolojik saatle ilgili oluyo, eminim sizin de aklınızdan bunlar geçiyodur.. Size gelince; erkek arkadaşınızın bekleme isteği gerçekten geçerli bi nedenle mi önce bi buna bakmak gerek.. Öyle hani bazıları vardır 30 olmadan evlenmem falan diyen adamlar o tarz bi sebepse bu biyolojik saat meselesinden ona biraz bahsedebilirsiniz.. Ve bi kadın doğum uzmanına reglnizin 2.gününde görünüp FSH, AMH hormonlarınıza bakmasını isteyin.. Sonuçlara göre doktorunuzdan bebek yapmak için geniş bi zamanınız olup olmadığını yorumlamasını isteyin.. Bu testlerinizi 6 ayda 1 gibi bi zamanla tekrar ettirin.. Bu bilgileri erkek arkadaşınızla da paylaşıp duruma göre beraber kararlar alın akan zamanda.. Yani çünkü bana göre bu 1 kişinin isteğine göre kararlanıcak bi zaman değildir evlilik.. yarın üzülmemek için bugün doğru kararlarla ilerlemek gerekir.. Eminim kendisi de bu konuda size hak verecektir eğer gerçekten seviyosa.. İnşallah mutlu olursunuz :KK200::KK200:

Aslında geçerli sebepleri var kendisinin hatta islerim yolunda gitse ben de isterdim erkenden evlenmek diyordu. Askerlik dondurdugu okulu borçları oturmamış is düzeni vs bunların hepsi onun icin geciktirici unsurlar. Dediklerinizin hepsine baktiricam ve yapacağım. Verdiğiniz bilgiler ve mantıklı yorumlamanız icin cok teşekkür ederim . ❤️

Neden illa evlilik olsun ki .sevdiğin adamla bir ömür boyu yaşayabilirsin ? İmza şart değil bana göre

Bana göre de öyle fakat etraftan yükselen sesler beni epeyce daraltmıştı. Herşeyden önce ailem ve arkadaş çevrem bu soruları çok yöneltmeye başlayınca kafa karışıklığı oldu bende

Benim 2 senelik bi ilişkim vardı bu sebepten bitirdim ki 23 yaşındaydım. Evlilik değil ama aileler tanışsın söz yapalım 2 sene daha bekleyelim bu arada nişan yaparız dedim her türlü orta yolu bulmaya çalıştım. Ada'm yanaşmadı 1 sene daha. Bir sene sonra garantisi var mı bişeylerin yok. Zaten beklemişim çok büyük isteklerim de yok. Ki nişanı sözü bizim yapacağımızı herhangi Bi beklentin olmasığını söyledim durumu sıkışıksa. 31 yaşında düşünmüyor demek ki diyip bıraktım. İlk aşkımdı inanılmaz seviyordum sesi az kırık gelse o gece içme dert olur uyuyamazdım düşünün. Ama bi şekil de geçiyor. 4 sene beklemeyin çünkü bu Ada'm size canı dilden anlatmamış durumu direk kapıyı göstermiş. Kendi hayatınızı Ötelemeyin. Ayrıca karşınıza daha çok sevebileceğimiz fikirlerimize daha çok önem verecek bir sürü insan çıkacaktır

Aslında geçerli sebepleri var kendisinin hatta islerim yolunda gitse ben de isterdim erkenden evlenmek diyordu. Askerlik dondurdugu okulu borçları oturmamış is düzeni vs bunların hepsi onun icin geciktirici unsurlar. Dediklerinizin hepsine baktiricam ve yapacağım. Verdiğiniz bilgiler ve mantıklı yorumlamanız icin cok teşekkür ederim . ❤️
İnanın sebepler ne kadar geçerli olursa olsun hiçbir erkek sevdiği kadınla çocukları olmayacağı ihtimalini göz ardı etmez.. Eğer zaten öyle bi risk de yoksa istediğiniz kadar beklersiniz.. ama lütfen dediklerimi yapmayı ihmal etmeyin 6 ayda 1 de kontrol olmayı.. Ben bunu çok acı bi şekilde yaşayan biri olarak, hiçbir hemcinsimin anne olamama ihtimaliyle sınanmasını istemem.. Sevgiler ..

Daha 4 senem var demesi de bana hos gelmedi, bilemiyorum.. Bozulman normal..
Tamam, sartlar olgunlasmis olmali evlilik icin ama karsi tarafi da dusunmek gerekiyor, bencilce yaklasmadan orta yolu bulmak gerekiyor, kestirip atmak dogru degil..

Siz de haklisiniz, o da. Evlilik icin onun yaşi az, beklemek icin sizin yaşiniz az degil. 4 yil bekleseniz 33 yaşinizda olacaksiniz, evliliye alisma, bebek dusunme, hamilelik filan yaşiniz 34-35 olacak. Diyelim ki, beklediniz, belki sevgiliniz biraz daha ertelemek isteyecek ve ya sevgisi bitecek.
Belirli bi yaşa geldikten sonra her kadin evlenmek ve cocuk sahibi olmak ister, bu da cok normaldir ...

Benim arkadaşım kendinden 3 yaş küçük eşiyle evlendi çok mutlu.arkadaşımın işi gücü vardı ama adam hayata yeni yeni atılıyordu bekledi. Evlendiler her şeyin zamanı var.nasip

Back
X