Öncelikle şunu belirteyim eşimle aramda 4 yaş var şu an ben 37 o 33 yaşında.. Evlendiğimizde ben 34 o 30 yaşındaydı.. 2 yıllık ilişkiden sonra evlendik ama bu bekleme yaşla ilgili değildi bizde, daha çok tanımakla ilgiliydi.. Zaten ikimizin de 2. evliliği olduğu için acele etmek istemedik falan filan.. Ama şimdi çocuğumuz olmuyo.. Daha doğrusu 3 yılı doldurmak üzere olan ilişkimizde 3 gebelik ve 4 bebek kaybettik.. Sorun benim yumurta rezervimde ve kalitesinde ciddi bi azalma oluşu.. Pişmanız daha önce evlenmediğimize desem çok yeridir.. Zaten kadınlarda bizim yaşlarımızda olunca sorun beklemekle ilgili değil biraz biyolojik saatle ilgili oluyo, eminim sizin de aklınızdan bunlar geçiyodur.. Size gelince; erkek arkadaşınızın bekleme isteği gerçekten geçerli bi nedenle mi önce bi buna bakmak gerek.. Öyle hani bazıları vardır 30 olmadan evlenmem falan diyen adamlar o tarz bi sebepse bu biyolojik saat meselesinden ona biraz bahsedebilirsiniz.. Ve bi kadın doğum uzmanına reglnizin 2.gününde görünüp FSH, AMH hormonlarınıza bakmasını isteyin.. Sonuçlara göre doktorunuzdan bebek yapmak için geniş bi zamanınız olup olmadığını yorumlamasını isteyin.. Bu testlerinizi 6 ayda 1 gibi bi zamanla tekrar ettirin.. Bu bilgileri erkek arkadaşınızla da paylaşıp duruma göre beraber kararlar alın akan zamanda.. Yani çünkü bana göre bu 1 kişinin isteğine göre kararlanıcak bi zaman değildir evlilik.. yarın üzülmemek için bugün doğru kararlarla ilerlemek gerekir.. Eminim kendisi de bu konuda size hak verecektir eğer gerçekten seviyosa.. İnşallah mutlu olursunuz