Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onda da bir kac kazayagi gordum sanki, yaslaniyor mu ne![]()
Kıvanç t. un ölüsü gelse nekrofil olurumölüsüne dirisine yaşlısına gencine hastayım
![]()
Ben de esimden 4 yas buyugum, hic de problem degil
Ben 30'um, esim 26 :)
Citir aldim evet![]()
Aşk kolay bulunmuyor. Hele ki yaş farkını sorun etmeyen adam daha zor bulunuyorYa sonunda üzülürsem diyorum arada bir
Aşk kolay bulunmuyor. Hele ki yaş farkını sorun etmeyen adam daha zor bulunuyoro Yüzden değerini bil bu adamın ve sakın kuruntu yapma elalemi de boşver gitsin, dinleme bile..
Öncelikle aranızdaki yaş farkının çok olduğunu düşünmüyorum garip bir durum yok.Ayrıca bir insanı sevmemiz hoşlanmamız için çok yakışıklı yada çok güzel olması gerekmiyor,bazıları konuşmalarıyla,tavırlarıyla da kendisine çekebiliyor ve bu bence insanın dış görünüşünden çok daha önemli yani önemli olan şekil değil.İşyerinde biri var ve o 25 ben 33 yaşındayım..Biliyorum garip ama çok anlaşıyorum.Öyle çok yakışıklı değil tipsiz de değil hafif kellik bile var anlatmak istediğim yani bir yakınlık duyuyorum.Kız kardeşim duydu beni terslemeye başladı.Bugun dışarda vakit geçirdik sinema yemek vs.Ama saçmalıyorum diyorum.Benden hoşlandığını söyledi..Kızlar bana birşeyler söyleyin..Kk bayanları her zaman doğru fikir verir yazayım dedim..
İşyerinde biri var ve o 25 ben 33 yaşındayım..Biliyorum garip ama çok anlaşıyorum.Öyle çok yakışıklı değil tipsiz de değil hafif kellik bile var anlatmak istediğim yani bir yakınlık duyuyorum.Kız kardeşim duydu beni terslemeye başladı.Bugun dışarda vakit geçirdik sinema yemek vs.Ama saçmalıyorum diyorum.Benden hoşlandığını söyledi..Kızlar bana birşeyler söyleyin..Kk bayanları her zaman doğru fikir verir yazayım dedim..
Resmen tuzağa düştüm bende..Yine hortlak konu
Konu sahibi şimdiye nişan yüzüğünü taktı veya ümidi kesip yeni aşklara yelken açmıştır belki![]()