Yaş farkı var ama hoşlanıyorum

Erkekler geç olgunlaşıyolar. Bilemedim. Ben hep erkeğin bayandan 3-5 yaş büyük olması taraftarıyım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

O da senden hoslandigini söylediler olur bu iş inşallah :) Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin.

Anlaşan insanlar var . Sizde anlaşabilirsiniz. Onun kafa yapısıyla alakalı sizde bunu zamanla tanıyarak anlayacaksınız. Zaman verin bence bi hareketlerini falan görün derim

Kızlar hepinize sevgiler..
Son durum hala konuşuyorum beğeniyorum baya hoşlanıyorum aynı şekilde oda öyle...Yaş farkına bişey buluruz yeter ki biz birbirimizi iyi tanıyalım dedi..Doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama kalbimi dinliyorum

Gönül sevdimi neden olmasın.
Benim ex erkek arkadaşım 12 yaş büyüktü benden. Iyi anlasıyorduk. Sorunlarımız farklıydı ayrıldık. Terketti daha doğrusu:)
Sizin konunuza bakarsak erkek büyük olabiliyorsa kadında olabilir -bence.
Bazı erkekler yaşından daha olgun olabiliyor. Cevremde de var örnekleri suanlık sorun yok.

İşyerinde biri var ve o 25 ben 33 yaşındayım..Biliyorum garip ama çok anlaşıyorum.Öyle çok yakışıklı değil tipsiz de değil hafif kellik bile var anlatmak istediğim yani bir yakınlık duyuyorum.Kız kardeşim duydu beni terslemeye başladı.Bugun dışarda vakit geçirdik sinema yemek vs.Ama saçmalıyorum diyorum.Benden hoşlandığını söyledi..Kızlar bana birşeyler söyleyin..Kk bayanları her zaman doğru fikir verir yazayım dedim..
Öncelikle aranızdaki yaş farkının çok olduğunu düşünmüyorum garip bir durum yok.Ayrıca bir insanı sevmemiz hoşlanmamız için çok yakışıklı yada çok güzel olması gerekmiyor,bazıları konuşmalarıyla,tavırlarıyla da kendisine çekebiliyor ve bu bence insanın dış görünüşünden çok daha önemli yani önemli olan şekil değil.

Eğer anlaştığınıza inanıyorsanız birbirinize bir şans verin derim.

Yine hortlak konu :confused:
Konu sahibi şimdiye nişan yüzüğünü taktı veya ümidi kesip yeni aşklara yelken açmıştır belki :KK70:

İşyerinde biri var ve o 25 ben 33 yaşındayım..Biliyorum garip ama çok anlaşıyorum.Öyle çok yakışıklı değil tipsiz de değil hafif kellik bile var anlatmak istediğim yani bir yakınlık duyuyorum.Kız kardeşim duydu beni terslemeye başladı.Bugun dışarda vakit geçirdik sinema yemek vs.Ama saçmalıyorum diyorum.Benden hoşlandığını söyledi..Kızlar bana birşeyler söyleyin..Kk bayanları her zaman doğru fikir verir yazayım dedim..

Bana kalirsa klasik bir turk ailesi icin bu sorun olabilir bence hoslantiniz ilerlemeden akillica dusunun derim. Yasi cok genc henuz evlilik dusunmuyor olabilir ancak siz 33 yasinda bir kadin olarak evlilik dusuneceksiniz gibi duruyor kalbiniz kirilmadan once iyi dusunun derim.

Eski konulari bulup cikaran bir ekip var ve bugun is basindalar sanirim:KK53::confused:

Back
X