- 6 Ocak 2014
- 186
- 87
- 323
- Konu Sahibi pamuksekeripembesi
-
Yok mu koca hastanede psikoloji doktoru arkadaşı falan?Madem sıkıntın var yönlendiriversin
:))))) bayılırım böyle dobra kadinlaraHastanaeden bir tanede bana bulsana beeesevaptır... Birlikte gideriz beni bahane ederiz. Böylece rahatlıkla girer çıkarsın.
İlahi millet ne dertte siz ne derttsinizHastanaeden bir tanede bana bulsana beeesevaptır... Birlikte gideriz beni bahane ederiz. Böylece rahatlıkla girer çıkarsın.
Ben 20 yaşındayım kendisi 26Kac yas var aranizda? Nasil tanistiniz?
Hastane bahçesinde sırnaş. Benim imajı verirsin öyle
Kıskanmak normal yani seviyosan kıskanırsın. Güvensizlik yok ama değil mi?
Yahu kıskanıyorum diye psikologa mı gideyim hemenYok mu koca hastanede psikoloji doktoru arkadaşı falan?Madem sıkıntın var yönlendiriversin
20-26 yaşlarımız. Evet doktor. Teşekkür ederim yorum için :)Öncelikle, seven insan kıskanır burda bir problem yok. Tabiki sevgilinizi ''sen beni aldatıyosun'' tripleriyle boğmayacaksanız sıkıntı yokBirde yaşlarınız kaç? ve sevgiliniz anladığım kadarıyla doktor
Hastanaeden bir tanede bana bulsana beeesevaptır... Birlikte gideriz beni bahane ederiz. Böylece rahatlıkla girer çıkarsın.
Hastaneye gidip sırnaşmak yerine haftada 1 2 kere ziyarete gidebilirsin, geçerken uğradım dersin. Özledim görmek istedim dersin. En azından kendini bi şekilde gösterirsin.
Ama tutupta hastanede adamın boynuna eline koluna yapışmaa :)
:
:))))) bayılırım böyle dobra kadinlara
Hahahah tabiiki, çoğu arkadaşım doktor zaten hemen ayarlayayım
İlahi millet ne dertte siz ne derttsiniz
Biz evliyiz ama bizde de benzer sorun var. Çok fazla hemşire var ve ben hiçbirini tanimiyorum hatta eşimin çalıştığı bölüme dahi giremiyorum. Cerrahi bölüm de olduğu için o yüzden çalışma arkadaşlarını falan pek tanımam. Ama anlatır hep işte hemşireler şunu yaptı getirdi yedik falan sınır olmamak elde değil ama yapcak bisey de yok.
Bransi ne erkek arkadasinizin?
Hemşirelere de yazık ya , kimin hastanede çalışan sevgilisi , eşi , nişanlısı olsa hemşirelerden kıskanıyor .
İş arkadaşları sonuçta gün boyu hastaya bakıyorlar beraber neyi kıskanıyorsunuz ki ?
Hastane ortamına ziyaret fazla uygun değil bence ki gitsen de millete göz dağı vermek için mi gideceksin orasını anlamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?