• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yas farki yardiiim

17 yasimdayim benden buyuk birinden hoslaniyorum yas farki en fazla olabilir ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

17 yaşındaymışsın canım bence daha erken. Herşey zamanında güzel. Benden sana abla tavsiyesi. Kabul edersen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

17 yaşındasın, yanlış anlama büyüklük taslamak için söylemiyorum, fikirlerin daha sonradan değişebilir.
bir de şöyle bir şey var, manavdan karpuz seçmiyoruz neticede, kendinden on yaş büyük birine de aşık olabilirsin ya da kendinden küçük birine de..
ama iyi düşün yine de :38: :49:

Valla canim bende 18 yasindayim 25 yasinda bir adama asigim:)))) bence en yakin yoldan don ben donemedim o kadar pismanim kiii.. ne ona soyleyebiliyorum nede vaz gecebiliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnce en fazla 7 yas falan olmalı. Ama daha yas 17 diosun kendini cok kaptırma. Zamn gectikce insanın düsünceleri görüsleri o kadar degsiyorki bn bole bişi nasıl yapmışım diyip gülüyor insan. Ark lık kurabilirsin ama kendini fazla kptırma bnce. Evliligide 25 indn once düsünme derim. İnan en güzel yasındasın. Gez toz eglen egitimini tamamla. Bn 19 ysmda evlndm mtsuz degilim ama evlilik buyuk sorumluluk istyo ve haytın tamamn degişiyor. Bu yuzden herseyi zamanında yasa simdi gez egitimini tamamla snra evlilik dusun . Yoksa insan gecmişe ozlm duyuyo . Yani bn oyleyım. Hç bişeyn acelesi yok cnm. Keyfne bak insanları ii tanı kararlarında dikkli ol. 👋👋

Canm bn evliyim esimle ara on bir yas var bnce sorun olmaz senden olgun olmasi hatta daha iyi seni anlayabiliecek yasta olmali

asık mı oldun sen :) 17 yasındasın lıseyı bıtırmedın muhtemelen daha.. su an begendıgın adamı 2 hafta sonra begenmezsın, o donemler boyledır.. sonucta evlenecek halınız yok su an. 17 yas guzel ama arada kalmıs bır yas. ne buyuksun ne kucuk :) karsındakı ınsan 24 25 olur ısteklerı farklı olur , kendı yaslarında bırı olur daha ıyı anlasırsın .. bunlar basıt seyler degıl aslında. ama sen yıne de kaptırma kendını . mantıklı karar veremezsen uzulursun , bunu da ıstemezsın heralde.. ılle de yas farkı ne olmalı dıyosun madem .. en fazla 20 21 olmalı , ustu pek olmaz ..:54:

Back
X