• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaş farkı?

23 yas erkegi kendi basina zaten kucuk. Sizin yaninizda bu dahada gozle gorulur olacak. Fikirlerinizin uyusmasi cok zor. Zaten erkekler kadinlardan daha gec olgunlasiyorken, sizin isiniz zor.

merhaba hanımlar,
Danışmak istediğim bir konu var.Beş ay evvel işyerimize bir genç geldi ve işe başladı. Ben çocuğu görür görmez aşık oldum :KK43: Tip olarak asla küçük durmuyordu ve hal hareketleri gayet olgundu. Zaman içerisinde diyalogumuz ilerledi ve benden tam beş yaş küçük olduğunu öğrendim :KK43: Maalesef uzak kalamadım, fiziksel şartlardan dolayı. Oda bana karşı boş değildi farkındaydım. Sonuç olarak kendimi fena kaptırdım ve bu karşılıklı oldu. Şimdi bana çocuk görüşme teklifinde bulunuyor. fakat ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. ben 28 o 23 yaşında.Duygularıma kalırsa görüşmem gerekiyor ama mantıklı düşününce uzaklaşıyorum. Sizin tecrübeleriniz neler? etrafınızda böyle emsaller var mı?
Akıl yaşta değil baştadır ama erkeklerde durum değişiyor sanki..

Ben 24 eşim 29 yasında 4 yıllık evliyiz eşim daha olgunlaşacak gerçekten erkekler çok geç olgunlaşıyor yaşayarak gördüm.

Hmm 28-23 sorun olabilir
35-30 olsa sorun olmazdi diyorum. Bu yastaki erkekler zaten cocuklar cunku

Bana kalsa ben görüşürdüm. Sonra da zamana bırakırdım. Yaş tek başına sorun olmaz.
Benim eski kocam benden 11,5 yaş büyüktü, üstelik evlendiğimizde 42 yaşında idi. Ama sorumluluk sahibi olamadı bir türlü...
Sevgilimse benden küçük (sizin farktan daha fazla) ama zaman zaman çok olgun davranıyor. Ben 41 olmama rağmen bazen çocuk gibi davranabiliyorum. Beni o toparlıyor. Bazen de tam tersi.

O yüzden yaşı kafaya takmayın. Karakterine bakın.

merhaba hanımlar,
Danışmak istediğim bir konu var.Beş ay evvel işyerimize bir genç geldi ve işe başladı. Ben çocuğu görür görmez aşık oldum :KK43: Tip olarak asla küçük durmuyordu ve hal hareketleri gayet olgundu. Zaman içerisinde diyalogumuz ilerledi ve benden tam beş yaş küçük olduğunu öğrendim :KK43: Maalesef uzak kalamadım, fiziksel şartlardan dolayı. Oda bana karşı boş değildi farkındaydım. Sonuç olarak kendimi fena kaptırdım ve bu karşılıklı oldu. Şimdi bana çocuk görüşme teklifinde bulunuyor. fakat ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. ben 28 o 23 yaşında.Duygularıma kalırsa görüşmem gerekiyor ama mantıklı düşününce uzaklaşıyorum. Sizin tecrübeleriniz neler? etrafınızda böyle emsaller var mı?
23 yaş erkek için daha bir çocuk bence

Eşim benden 3 yaş küçük.. Ailem ilk öğrendiğinde babam endişe etmiş ve o belki de eğlenmek istiyor tarzında bir cümle kurmuştu. Eminim şimdi öyle düşündüğü için çok pişmandır, çok seviyor damadını çünkü :)

28/ 23 esimle tanistim
Ve sonra evlendik ,devam....
Zorlugu cidden ilk sene idi tecrube ile olgunluk bunlar erkekte daha gec olusan dengeler fakat cok mutluyuz cok sükür....

sen 20 çocuk 23 olsa bıle küçük
eğer nıyetın cıddıyse evlılık ıcın ben açıkcası uygun bulmuyorum
bu erkek ne kadar geç evlenırse o kadar daha ıyı aıle bırlıgıne daha cok Sadık oluyorlar
dıger turlu yaşamadığı hayatı, gezıp tozmayı, sevgılı işlerini evlıyken yapıyorlar
bu sefer ortada perısan olan eş mutsuz çocuklar kalıyo

bu farkta bir sorun yok bence aslında ama 23 yaş bir erkek için çok çok toy bir yaş
ona göre kararınızı verin

boşver yaşı canım anı yaşa :halay:amaann bi daha mı qelcez dünyaya :))

Dene, görüş ama 23 yaş erkek için ne kadar olgun gözükse de kendini bulmaya çalıştığı yaş.ama pişman olmak daha kötü görüş konuş

Bence fazla, hem de çok fazla. Kadın erkekten büyük olacaksa max 1 2 yaş olmalı. Bu dediğim 20li yaşlar için geçerli. 28 yaşındaki kadınla 23 yaşındaki toy bir erkek bilemiyorum...

Kız arkadaşım 29 yaşında 22 yaşında birisiyle evlendi ve çok mutlular. Neden olmasın? Birbirinize ayak uydurabildiginiz müddetçe sıkıntı yok diye düşünüyorum. Ama dışarıdan gelecek elestilere de açık olmanız gerkiyor benim arkadaşla dalga geçiyorlar hep kart halinle çıtır çocuk aldin, eşinin karakteri anca şekillenir sen mi yön veriyorsun, ev yönetebiliyor mu ki o, elinden tut gezmeler çıkar gibi baya ağır eleştirilere maruz kalıyor ama arkadaşım takan birisi değil gülüp geçiyor, siz de bir iyice ölçün tartın.

Back
X