• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaş farkı?

olgunluk yaşla çok ilgili değil aslında yaşı 40 olup hala ergen kafası yaşayan insanlar yok mu var.kişiliğine odaklanın bence olgunsa kafa debgiyseniz bide karşılıklı hisler var neden denemiyorsunuz?belki bidaha karşılıklı bişey hissedeceğiniz biri çıkmayacak karşınıza ,hayat kısa .

Deneyebilirsin ama bence bir süre sonra anlaşamayacağınızı düşünüyorum,çok istiyorsan dene içinde kalmasın:KK53:

Olmaz erkek için küçük yaş yani tersi olsa mantıken belki olurdu ama erkeğin büyük olması daha iyi olgun olur en azındano_O

Akıl yaşta değil baştadır.eşimle aynı yaştayız ama adam doğuştan 40 yaşında aşırı olgun.Bu da benim için bazen avantaj bazen dezavantaj olabiliyor.
Kesinlikle rahat olun bilinç altınızda yaş meselesini de düşünüp durmayın.Hakkınızda hayırlısı

Bes yas bence sinir sizin yas araliginizda. Bence gorusmenizde hicbir sakinca yok. Onun sizin kadar ciddi oldugundan eminseniz, hayirlisi olsun diyelim:))

Ben şahsen istemezdim eşimden büyük olmak. Yaşıt bile olmak istemezdim. Erkekler geç olgunlaşiyor zaten. Biraz kişilik ve karakterinin oturacağı bir yaş daha mantıklı olabilirdi. Genelde 23 erkeklerin en toy en gereksiz macoluk taslayabilecekleri yaş. Size ayak uyduramayabilir.

23 yas cocuk sayilir. Yani baska erkek mi kalmadi allasen? Ya da o kadar mi yokluk icindesin?

Mutlulugunuzu kaliplara sokmayin deneyin icinizden ne geliyorsa onu yyasayin ha baktin oluru yok ki bunu zaman gosterir bitirirsin yoluna bakarsin benimde kocam benden bes yas küçük yerim onu ben vallaha bana kimsenin veremedigi mutlulugu heyecani verdi ikinci evliligim ilki benden bes yas buyuktu sözde olgun ama hayatimi karartti o yuzden dene ve gor ayrilmakta dunyanin sonu degil kucuk biriyle beraber olmakta

Ikinci esinle evleneli ne kadar zaman oldu

muhabbet, sevgi tamam ama gelecek kurarken beklentileriniz birbirinizden farklı olacaktır.
bu noktada görüşmedim diye pişmanlık yaşamayın ama içinizdeki soruları kaygıları birlikte cevaplayın.

merhaba hanımlar,
Danışmak istediğim bir konu var.Beş ay evvel işyerimize bir genç geldi ve işe başladı. Ben çocuğu görür görmez aşık oldum :KK43: Tip olarak asla küçük durmuyordu ve hal hareketleri gayet olgundu. Zaman içerisinde diyalogumuz ilerledi ve benden tam beş yaş küçük olduğunu öğrendim :KK43: Maalesef uzak kalamadım, fiziksel şartlardan dolayı. Oda bana karşı boş değildi farkındaydım. Sonuç olarak kendimi fena kaptırdım ve bu karşılıklı oldu. Şimdi bana çocuk görüşme teklifinde bulunuyor. fakat ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. ben 28 o 23 yaşında.Duygularıma kalırsa görüşmem gerekiyor ama mantıklı düşününce uzaklaşıyorum. Sizin tecrübeleriniz neler? etrafınızda böyle emsaller var mı?
Eşim benden beş yaş küçük. Görümcemin eşi de kendisinden dokuz yaş küçük. Önemli olan anlaşabilmenix, yaş farkı hiç önemli değil. Bu gerçekten sorun değil.

Benimde hoşlandığım beyle aramda 13 ay var iki üç gündür konuşuyoruz mesaj atasım gelmiyor artık yarim gitti :D bence yaş önemli yanımdaki küçük beyin yanında ablası gibi durmayı istemem, tabi gönül yani insan bişey yapamıyor :)

Sen 40, adam 35 olur anlarım ya da sen 35 adam 30. 23 yaşında bir adam sanmıyorum senin her anlamda beklentilerini karşılasın. Sabır gösteririm diyorsan olabilir.

Yaa.. aslında bu kişilerin karşılıklı ne beklentileri olduğuylada ilgili..kimisi kocası genç olsun yakışıklı,bedensel güçlü olsun ister..kimi çocuk gibi avutulmak,nazlanmak ister..gibi şeyler..yani olgun bir adam olsun ister..ben mesela beni nazlandırsın, arkamda dursun ..varlığından mutlu olacağım..yeri geldiğinde benim adıma karar bile verebilecek,,akıl danışabileceğim.. güçlü karakterde birini isterim.ne istediğini bileeeceeeksiiinn

Bence hos görünmüyor.zaten sonrasında kadın hep bi yaş sıkıntısı yaşıyor.hep kafada kuruyor felan.cevremde fazlaca var kadın büyük erkek küçük olan. inanın bir yaştan sonra çok göze batıyor.cunku kadınlar daha erken yıpranıyor.
Ama ben aşkı yaşıysam evlenmek niyetim yok diyorsanız o baska

Back
X