yaş farkı?

Hiç birden bire aşık olmak başıma gelmediği için yaşı küçük birinden de etkilenmedim hayatımda ne desem bilemedim ama bana uygun değil. Bazı kendimce sebeplerden önyargılı bakıyorum sanırım, böyle ilişkiler var tabi size kalmış birşey

Ben 1 yaşı sorun ediyorum, 5 yaş'ı düşünemiyorum bile

Hanımlar çok tşk ediyorum yorumlarınıza. Genel kanaatte uzak kalmam benim yorulacağım yönünde. Mantıklı düşününce bende öyle hissediyorum ama aşık oldum ben ya Fenası o da benimle ilgileniyor ve şu süreç ilişkilerin en tatlı zamanları olur ya ondan bile tatlı. İstemediğimi sorun yaşayacağımızı söylesem de ikna etmeye çalışıyor devamlı.
Bana dua ederseniz çok sevinirim. Kendimi çok yorgun hissediyorum.

Yok aslında bunlar yaş aldıkça masumiyetleri gidiyor.Anasinin gözü oluyorlar.Genc yaşlarda daha duygu ağırlıklı oluyorlar.Bu yüzden gençleri tek geçerim.Adam olmayan 40 olsa da olmuyor.Ustune bir de yaşlanmış oluyor.

Dene kesinlikle aklında kalmasin.Seni bilmen ama bu karşılıklı duygular herzaman olmuyor.Gerci sen gençsin olur belki de.Yine de karşılıklı duygular cok değerli..Hem tecrübe olur sana olmazsa sonu.Tecrube de lazim.Olursa da hediyesi olur.Ama denerken de kaptırma kendini.Onu merkezin haline getirme.Dikkatli ol.Davranislarini incele.Gozun üstünde olsun.Tek buna değil genel ilişkilere karşı.

Ikinize sans vermeden kestirip atma.
Sevip sevilmek cok guzel.
En azindan olmazsa da ilerde denedim dersin. Icinde uhte kalmasin.
Ayrica beyin yasina bak.

Eşim benden beş yaş küçük. Görümcemin eşi de kendisinden dokuz yaş küçük. Önemli olan anlaşabilmenix, yaş farkı hiç önemli değil. Bu gerçekten sorun değil.
9 yas küçük olanda sorun yaşanıyor mu acaba?Hani bir de bayağı erken yaşlanacak erkeğe göre.Kac yaşındalar.?Kadın yaşını gösteriyor mu?
Sizde de lafı geçmiyor değil mi?Ailesi normal karşıladı mi?

Benim yakınım kendisinden 4 yaş kucukle evlendi.en başta her Taşey iyiydi hostu ama zamanla adam karısını begenmemeye başladı.askla evlendiler.erkek 21-kadin 25 ti evlendiklerinde.Yaş farkıyla çok alakalı mı bilmiyorum ama pişman oldu bayan.

Yaş farkı tam kaçtı emin değilim ama kuzenim kendinden 8-10 yaş küçük biriyle evlendi. İlk insanlar bir farkı duyunca şaşırdı ama görüntü olarak da abes durmayınca çabucak alıştı herkes.
Belli ki görüntü olarak uyumlusunuz. "Kız daha büyük galiba" yaftaları olmaz. Olsa da duyunca dert eder misiniz onu düşünün. Bir de 23 yaş erkek için çok küçük bir yaş. Gerçekten olgun mu, düşünceleriniz uyuyor mu onları değerlendirin. O da tamamsa ben olsam gerisini dert etmezdim.

Benim bahsettiğim kuzenim de aynı şeyleri yaşadı. Ama tamamen kuzenim ve eşinin karakter sorunlarıyla alakalı.

İnsan zamanla birilerini beğenmemeye başlayabilir yaşla tam olarak ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Benim bahsettiğim kuzenim de aynı şeyleri yaşadı. Ama tamamen kuzenim ve eşinin karakter sorunlarıyla alakalı.

İnsan zamanla birilerini beğenmemeye başlayabilir yaşla tam olarak ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Evet haklısınız.yalniz bayan eşinin olgun olmadigini ve çocuksu olduğundan şikayet ederken,erkekte karısının emri vaki olduğundan çok şikayetçiydi.

Evet haklısınız.yalniz bayan eşinin olgun olmadigini ve çocuksu olduğundan şikayet ederken,erkekte karısının emri vaki olduğundan çok şikayetçiydi.

Bunları anlamak için evlenmeye gerek yok ki. Evlenmeden önce de anlaşılacak durumlar.
Tabii bizde adettir, evlenmeden önce herşey görmemezlikten gelinir, geçer, düzelir, zamanla mantığı olduğu için evlendikten sonra şok moduna geçiyoruz.

3 yas neki ya.Onla alakalı değildir kendini çok salmıştır evlenince su meşhur salma kilo alma durumudur.Yaslanma acısından viz gelir tırıs gider üç yas

Görümcem eşinin yanında yaşlı görünüyor. Ama eşi ona çok bağlı ve seviyor. Ortak yönleri çok. Çok güzel anlaşıyorlar. 15 yıl oldu evlendikleri. Seven erkek ve kadın için yaş, görüntü önemli değil. Kalpler birbiri için atıyorsa gerisi tefferuat. Nice güzeller, yaşdaşlar, saçını süpürge edenler, çocuk doğuranlar terkediliyor. Sebep anlaşamamak. Anlaştıktan, paylaşılan ortak yönler olduktan sonra evlilikde güzel olur. Ben onlar kadar, çılgın, gününü gün eden bir çift görmedim. Çok uyumlular.

Aileler yaş vs gibi ayrıntıları sorun etmeyecek kadar medeni insanlar. Böyle şeyleri kurcalamazlar. Herkes tercihinde özgürdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…