Bu kişiden kişiye göre değişiyor. Bence çok, benim için oluru yok, ama birazdan yazar arkadaşlar benim eşim şu kadar büyük, çok da mutluyuz diye.oncelkle ben 26 yaşındayım daha once hayatıma kimse girmedi güvenemediğimden ya da korktuğumdan o şansı karşımdakine vermedim ama bir yandan da evlenmek anne olmayı çok istiyorum .
bir talibim var 39 yaşında doktor aramızda yaş farkı 13 çok kararsızım ne yapabileceğimi bilmiyorum.eşler arasında yaş farkı önemli mi en fazla kaç olmalı.
26 çok guzel bir yaş 39 40 yaşında bir insan yorgun ve çok bilmiş olur bugunu düşünme o 50 iken sen kadınlığın doruğunda olucaksın seni kuskancak yada boş vercek yaş farkı ile çok mutluyum diyen samimi degildir sadce boşanmamıştır onu kar sayıyordur böyle bşr hataya lütfen düşmeBu kişiden kişiye göre değişiyor. Bence çok, benim için oluru yok, ama birazdan yazar arkadaşlar benim eşim şu kadar büyük, çok da mutluyuz diye.
Ne kadar emin konuşuyorsunuz, renklendirdiğim genelleme yersiz olmuş. Olgunluk yaşla gelen bişey değil yaşanmışlıkla gelen bir durumdur.ben hayatta ileri filan bakmam.. yarına cıkacağımızın bir garantisi yokken insanların hayatlarını böyle basit ucuz pazarlıklara bağlamasını da hiç anlamam.. bir kalp senin kalbine değebiliyorsa konu kapanmıştır. Konu yatak odası olmamalı evlilikte, evet önemli ama bir süre sonra değeri 0. Sevişmek sadece yatakta olup biten bir şey değil çünkü. Herşeyin cinsellik olmadığı gibi.. Ayrıca o adamın genç bir babadan çok daha iyi bir baba olacağı kesindir. Tecrübe, öğreti, beceri, deneyim bakın bunların hepsi ayrı ayrı birer dinamik ve güçtür ve ne yazıkki genç erkeklerde baba olma sorumluluğu ile kıyaslanınca cocugun ilerde cok daha olgun bir ruha, kişiliğe erişeceği ve adımlarını daha sarsılmaz atacağı mutlak bir gercektir. Hayatı lay lay lom yaşamayan, büyük resme bakabilen ve hayatın anahtarını tutmuş genç ama olgun düşünebilen her kadın aa baban mı sandık denilecek ya da seksi skor olarak düşünmeyecekse olgun bir erkekle evlenerek iyi bir seçim yapabilir..
Merhaba bence erkeğin olgun olması yaşının büyük olması her zaman daha iyidir bende 30 yaşındayım flört halinde olduğum erkek 45 yasında aşağı yukarı sizinkiyle aynı inanın hiç yorulmuyorum ilk önce beni düşünüyor zamanında kendi yaşıtlarımla da çıktım ama çok yıprandım inanın yaşı büyük erkek daha iyi ama bu aşamada en doğru kararı siz verirsiniz iyice düşünün ölçün tartın hakkınızda hayırlısı olsunoncelkle ben 26 yaşındayım daha once hayatıma kimse girmedi güvenemediğimden ya da korktuğumdan o şansı karşımdakine vermedim ama bir yandan da evlenmek anne olmayı çok istiyorum .
bir talibim var 39 yaşında doktor aramızda yaş farkı 13 çok kararsızım ne yapabileceğimi bilmiyorum.eşler arasında yaş farkı önemli mi en fazla kaç olmalı.
Erkek arkadaşımla aramda 15 yaş var 5 senedir birlikteyiz ve hiç bir zaman '' al bu kavgada yaştan sebep çıktı '' demedim.oncelkle ben 26 yaşındayım daha once hayatıma kimse girmedi güvenemediğimden ya da korktuğumdan o şansı karşımdakine vermedim ama bir yandan da evlenmek anne olmayı çok istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?