- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Kızın maaşı çocuğu döver ,kız 28 erkek 35 bu iki insanın tanışmalarını nasıl bulursunuz sizce uygun mudur ne gibi artıları eksileri olabilir iki taraf da hiç evlenmemiş
Erkek lisans kız yüksek lisans ve kızın maaşı erkeğin iki üç katı
Soranlar çıkacak diye bu ayrıntıları verdim
Evet yaş biraz fazlaSorun çıkar bence. Herkes kendi dengini bulmalı. Zaten yaş farkı da fazla bence en fazla 5 yaş olmalı.
burda en önemli şey kıza düşüyor...arkadaşın dediği gibi, maaşıyla dövmezse adamı olur...kız 28 erkek 35 bu iki insanın tanışmalarını nasıl bulursunuz sizce uygun mudur ne gibi artıları eksileri olabilir iki taraf da hiç evlenmemiş
Yaş sorun olur muburda en önemli şey kıza düşüyor...arkadaşın dediği gibi, maaşıyla dövmezse adamı olur...
yaş gayet ideal benceYaş sorun olur mu
Bence yaş farkı cok değil ve lisans yüksek lisans ayrımı cok da önemli bişi değil sonucta 4 yıllık ünv mezunu karşındaki de. 2 yıllık bir master cok da önemli değil. Ben de şuan yapıyorum master ve ünv yıllarımla alakası yok cok daha salmış durumdayım ne zaman biterse nereye varırsa :) (bölüm matematik) ama maaş durumu bence erkek egosunu zedeleyebilirkız 28 erkek 35 bu iki insanın tanışmalarını nasıl bulursunuz sizce uygun mudur ne gibi artıları eksileri olabilir iki taraf da hiç evlenmemiş
aranızdaki yaş farkı 7. rakamsal olarak tehlikeli gözükmüyorkız 28 erkek 35 bu iki insanın tanışmalarını nasıl bulursunuz sizce uygun mudur ne gibi artıları eksileri olabilir iki taraf da hiç evlenmemiş
O yaşta adam kadından az kazanmayı yediremeyebilir.
Onun dışında eğer uyumlularsa 7 yaş çok fazla bir fark değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?