Yaş farkı

Genciziz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
4
0
1
24
Erkek arkadasımla aramda 14 yaş var acaba sorun olurmu ileride?Çok seviyorum kendisini yaşından da ufak gösteriyo ben 18 erkek arkadasım 32 yasında sizce ilerde ne gibi sorunlarımız olur?

Bence olmaz tamam senden büyük olsun ama bu kadar da değil 8 yıl sonra bu adam 40 yaşında 26 böyle düşün çok yorarsin onu o da seni

18 mi umarım 25 den önce evlenmezsin. o zaman daha sağlıklı karar vermiş olacaksın kimseye sormana gerek kalmayacak i. 30 yaşında bile olsan o da 44 yinede çok iyi olmazdı. Üniversite ye gitmiyor musun. Oku gez eğlen ya.

Sen daha çocuk sayılırsın adam zorlasa senin yaşında çocuğu olurdu. Sen en güzel çağlarındayken adam ununu elemiş eleğini asmış olacak olmaz bence şuanda iyi durumda olabilir ama siz evleneyim evlilik otursun çoluk çocuk olsun demeden adam dede moduna girecek kendi yaşıtlarınla gez dolaş okulunu oku iş güç sahibi ol

Kuzum nerden buldun bu yaşta Bi insanı? Nasıl bir ortamda bulundun? Sev sevme demiyorum ama Oluru bu değil. Gerçekten ortamını merak ettim. Daha yolun çok basındasın

ne zaman başladı ilişki? geçen sene başladı ise kanun önünde sübyancı. bence şu an bile sübyancı ama neyse. ayrıl git yaşıtın birini bul. ne işin var koca adamla.

Kuzum nerden buldun bu yaşta Bi insanı? Nasıl bir ortamda bulundun? Sev sevme demiyorum ama Oluru bu değil. Gerçekten ortamını merak ettim. Daha yolun çok basındasın
Tesadüfen tanıstık zaten ama cok seviyorum sadece yas takılıyo kafama kimlik yasıyla kafa yası aynı degıl ama

Kuzum ..daha 18 yasındasın..ne işin var senin 32yasında bir adamla..çok büyük senden..

Back
X