Yaş farkı?

Bende öyle düşünen birisiydin onunla tanışana kadar 😂
Seninle yasitim ve eşim 33 bazen onu bile bazen küçük görüyorum 23 le ne yapacaksın ??? Bazı duygulari yaşayınca gerçeği anca o zaman anlarsınız?
Çocuk için ise hiç iyi şeyler düşünmüyorum.

Erkeklerin ergenliği 35e kadar sürüyor bence. Üstelik anakuzusu olanlar ömürlük ergen aman aman.
Bu vatandaş 35 üstü olsaydı ve yine aranızda 8 yaş olsaydı bence gayet olurdu ilişki ama 23 yaş ne bileyim. Şey gibi böyle. Hani ham bir meyve yersin de ağzında kekremsi tat bırakır. Tam öyle.
Olmamıştır o daha, dış kabuğunun kızarmasına aldanma derim :KK48:

Herkes erkeğin olgunlaşmamasından bahsetmiş kısmen haklılar da lakin biraz da kendi tarafımıza bakalım. Velev ki çocuk çok olgun olsun, yarın bir gün sizin yaş kompleksine girmeyeceğiniz, kıskanmayacağınız ve ilişkiyi sabote etmeyeceğiniz ne malum? Ben kendime güvenemezdim bu konuda açıkçası. Hiç bu toplara girmeye gerek yok.

Sizin yaşınız büyük değil karşınızda ki erkeğin yaşı küçük 😄

Annesinin bir lafından etkilenip soğuk davranmasından da belli olgun olmadığı zaten.

Sevgili olunabilir ama evlilik olmaz o yaşta erkekle.
Haklısınız bende annesinin lafına baktığı için konuşmayıda kestim olgun olsaydı bakmazdı diye düşündüm 😅

Herkes erkeğin olgunlaşmamasından bahsetmiş kısmen haklılar da lakin biraz da kendi tarafımıza bakalım. Velev ki çocuk çok olgun olsun, yarın bir gün sizin yaş kompleksine girmeyeceğiniz, kıskanmayacağınız ve ilişkiyi sabote etmeyeceğiniz ne malum? Ben kendime güvenemezdim bu konuda açıkçası. Hiç bu toplara girmeye gerek

Zaaten erkekler cok geç olgunlaşıyor bide 23 yasinda bebeyle uğraşılmaz bence kaçarak uzaklaşan sen ol....birisi daha yazmis sen 41 o 31 olsa olurdu bak

Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermiş 😔 oda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece 😅 ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim 🙈
Bak bilemem her insan farkli olabilir ama evlence olmuyo olgin olmuyo sem gittikce olgunlasiyorsun o geriden geliyo ben 33 un esim 30 hem aldatldim kendi yasindaydi kadinda ve cok sorumsuzhic olgun degil sadece 3 yas da bunlari yasadim yinede sen bilrsin

Erkeklerin beyni zaten kadınlara göre geç gelişiyor, bunu hepimiz gözlemleyebiliyoruz, ve siz 8 yaş büyüksünüz,
Belki şimdi ilişkiniz taze olduğu için bunu göremiyorsunuz olayın heyecanından olsa gerek. Ama ilerleyen zamanda bunu hissedeceksiniz.
evlenseniz dahi en ufak bi sorunda ailesi sizin yaşınızı öne sürecektir.
Bu ilişkiyi çok ciddiye almadan sürdürün derim.

Bak bilemem her insan farkli olabilir ama evlence olmuyo olgin olmuyo sem gittikce olgunlasiyorsun o geriden geliyo ben 33 un esim 30 hem aldatldim kendi yasindaydi kadinda ve cok sorumsuzhic olgun degil sadece 3 yas da bunlari yasadim yinede sen bilrsin
Haklısın ama bence bir insanın karakteri de bozuk olmamalı senin ki bence biraz karakterden kaybediyor 😅

Eşimle aramizda 8 yaş var ama buyuk olan eşim, tersi olsaydi olmazdi. 🙄

Eşim benim ergenligimi bi şekilde çekti 😂 ama erkegin ergeni çekilir mi dersin? Emin ol o yaştaki erkekler evlilikte bocalar, annesinin soylediklerinin etkisinde şimdiden kaliyor. O yaşta bir erkegin evliligine saglam sahip cikabilecegini ben dusunmuyorum, olgun gun konuşmalar yapmasina bakma şimdi.

Bilgisine çok güvendiğim bir psikolog geçen böyle bi soru soruldu yaş farkı var diye söylediği ise şu “erkeğin kadından büyük olması yalanını kim ortaya attı bilmiyorum fakat hem mesleki deneyimim hem de hayat deneyimim ile birlikte diyeceğim şudur erkek ufak olmalı, erkek geç olgunlaşır falan kısmı tamamen hikaye bunu ilerleyen yaşlarda daha net anlayacaksınız bir çok nedeni var bu durumun”

Haklısın ama bence bir insanın karakteri de bozuk olmamalı senin ki bence biraz karakterden kaybediyor 😅
Basta soyledim canim zaten her insan yaparmi yapmazmi bilemem ama evlendigim zaman belki 100 kisi bana bir tanidgnn kocaai kendinden kucukmua sonra aldatmis birisi dediki birakip kacmis birisi dediki hep sorumsuzluk olmus aralarnda biriai dediki hep sosyal medyada kendi yasitlarindan kucuk kizlari takip etmis yani dedilerde dediler bende aynen boyle bir insanin karaktersizliginden kaynaklanir o dedim ve sonuc bu oldu buyuk konusmamak gerekir okdr insan soylyrsada bir dogruluk payi vrdr diye dusunmeli bence

Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermiş 😔 oda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece 😅 ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim 🙈
Tabi belli bir yere kadar yaş sıkıntı olmaz. Ancak siz olgun bir kadınsınız. O ise daha çok küçük. Bir süre sonra bazı tavırları hareketleri size tuhaf gelmeye başlayayabilir. Ben eşimden 1 yaş büyüğüm ama eşim yapısı itibariyle iri bir adam ben de minyon olduğum için anlamazlar bunu. Ama sizde çok fazla yaş farkı var ve kadınların erkeklerden biraz daha önce çöktüğünü hesaba katarsak ileride biraz sıkıntı olabilir.

Back
X