Yaş farkı?

Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermiş 😔 oda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece 😅 ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim 🙈
Yaşıtız. 90 lar kültürünü tatmamış biriyle ben yapamazdım. Ben de küçük gösteriyorum. Ama bana küçükler değil abazan 40 yaş üstü geliyor 😂. Ama yapacak birşey kalmamış zaten ilişkiniz için. Tam tersi olsa annesi hiç sorun etmezdi. Klasik ikiyüzlülük. Böyle devam et görüldü at sadece kudursun 😁

Gercekten seni istiyorsa mucadele eder. Su akar yolunu bulur biraz zaman ver. Yaşı yasimiza uygun adamlarla cok mu mutlu olduk ki?
O yaş grubu bir erkek bir kadın için mücadele edecek :D kaldi ki kadını annesi istemiyor ve yaş olarak kadın ondan büyük. Aman be der yeni avına yönelir. Asla sorumluluk almaz, sıkıya gelemez. Ayyy valla icim daraldı.

Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşındayım 23yaşında birisiyle konuşmaya başladım, kendisi yaşı çok problem etmediğini söyledi benim içinde 2.planda kalıyor çünkü ben bir insanın karakterine kişiliğine bakan birisiyim. Neyse bir hafta kadar konuştuk, ailesi yaşı problem eder dedi, bende ailesinin ağzını aramasını söyledim bakalım fikirleri ne olur diye.. annesiyle konuşmuş annesi olumsuz yanıt vermiş 😔 oda annesinin konuşmasından sonra olumsuz bakmaya başladı gibi me geldi ben de artık konuşmayalım dedim madem öyle şeninde fikrin, ( benim fikrim öyle olsaydı seninle konuşmazdım dedi sadece ben ilişkimde problem istemem eğer seninle konuşacaksam problem istemem ) bende dedim tamam konuşmayalım o zaman oda ne diyeceğimi bilemiyorum dedi görüldü bıraktım yazmadım ama fotoğraf paylaşıyorum emojikoyuyor bende görüldü bırakıyorum sadece 😅 ne yapmalıyım ? Bu arada inandırmısınız bilmem yaşımı hiç göstermeyen birisiyim 🙈
Aslında mesela yaşı gösterme meselesi de değil .onun yaşı 33 sizinki 41 olsaydı oluru olurdu ama 23 yaşında biri bana evlilik adına yeterli olgunluğu taşır gibi gelmiyo

Ay bilemedim bana 23 yaş erkek biraz ergen olur gibi geldi. Zaten geç olgunlasıyorlar. Fazla bence fark ben olsam konuşmazdım. Şimdi olmasa yarın bir gün problem olur

Erkek arkadaşlarım 22-23 yaş civarı, kendinden bunca büyük biriyle sevgili olsalar enselerine vurup kendilerine gelmelerini sağlarım.
Biz daha olgun değiliz siz ise olgun olmalısınız bu yaşta. Hayata karşı ne tecrübemiz var ne tamamıyla oturmuş bir hayat tarzımız.
Sizin yanınızda çocuk gibi bir şeyiz yani siz böyle olmayacak bir birlikteliğe nasıl start verdiniz anlamadım.

Burda erkekler geç olgunlaşır diyenlere söylüyorum. 50 yaşında adamlar var ne söylediğini bilmiyor. Ama 25 yaşında adamlar ne kadar olgun. Neden şimdi biri 25 yıl fazladan yaşamış diye olgunlaşmamış bir adamı çekesin ki. Yani yaşla ilgisi yok. Karakter meselesi bu. Hala bunu toplumca anlayamadık. Bi de bunu bayanlar söylüyor ona hasta oluyorum. Neden erkek büyük olmalı? Daha geç olgunlaşıyor! Yok böyle bişey ya. Yıl olmuş 2020 hala altı boş kanıtı olmayan verilere itimat ediliyor. O kadar iyi ki bu bakıl açılarımız o yüzden her yıl evlenen 6 çiftten 1 boşanıyor. Kalanlarında yarısından fazlası birbirirni aldatıyor. Bu genel yargıları artık bıraksak ne güzel olur.
Konuya gelecek olursak yaş farkını siz dert etmiyorsanız çaba gösterin. İnsanlar ne engelleri aşıyor. Bu kafalar da aşılır.

Ay burda 63 yaşında adam son karım 40 yaşındaydı diye bana sözde yeşil ışık yakmaya kalktı kendi kafasında vakti zamanında.... Ona e sen kendinden 23 yaş genç kadın istiyorsun senin canın varsa kadının da canı var oda kendinden 20 yaş büyüğünü değil 5 yada 10 yaş küçüğünü isteyebilir diye laf sokmuştum 😂😂😂😂bak aklıma geldi

Burda erkekler geç olgunlaşır diyenlere söylüyorum. 50 yaşında adamlar var ne söylediğini bilmiyor. Ama 25 yaşında adamlar ne kadar olgun. Neden şimdi biri 25 yıl fazladan yaşamış diye olgunlaşmamış bir adamı çekesin ki. Yani yaşla ilgisi yok. Karakter meselesi bu. Hala bunu toplumca anlayamadık. Bi de bunu bayanlar söylüyor ona hasta oluyorum. Neden erkek büyük olmalı? Daha geç olgunlaşıyor! Yok böyle bişey ya. Yıl olmuş 2020 hala altı boş kanıtı olmayan verilere itimat ediliyor. O kadar iyi ki bu bakıl açılarımız o yüzden her yıl evlenen 6 çiftten 1 boşanıyor. Kalanlarında yarısından fazlası birbirirni aldatıyor. Bu genel yargıları artık bıraksak ne güzel olur.
Konuya gelecek olursak yaş farkını siz dert etmiyorsanız çaba gösterin. İnsanlar ne engelleri aşıyor. Bu kafalar da aşılır.
Evet ya çok olgun erkek diye isteyen 50 yaş büyüklerde olsun yani mübarek olsun. Andropoza erken girer hem aldatmaz mantıklı 😂😂😂😂

23 yas cok kucuk ya. Ergenlikten yeni cikmis biriyle...
Aile de isyemiyorsa omur boyu aileye kendinizi kabul ettirmeye mi ugrasacaksiniz?
Bence de olmaz bu iliski.

Ay burda 63 yaşında adam son karım 40 yaşındaydı diye bana sözde yeşil ışık yakmaya kalktı kendi kafasında vakti zamanında.... Ona e sen kendinden 23 yaş genç kadın istiyorsun senin canın varsa kadının da canı var oda kendinden 20 yaş büyüğünü değil 5 yada 10 yaş küçüğünü isteyebilir diye laf sokmuştum 😂😂😂😂bak aklıma geldi
O da bişey mi 50 yaşındaki adam 18 yaşında kızla evlenir kimsenin gıkı çıkmaz. Ama adam 8 yaş küçük olunca kadının kafası bi tarafında olur. Midem bulanıyor şu ülkedeki iki yüzlülükten.

Yas farki cok zaten kadin dogumdu ev isiydi derken erkekten fazla yaslaniyor e erkek gec olgublasiyor. Bsn tercih etmezdim.
Yok yok parası olan gamsız olan keyfi olan yaş alıyor yeminle bak..... Dolu örnek

23 büyük değil mi, 19 20 bakın siz.
Kendiniz büyütürsünüz istediğiniz gibi.
Te Allahım ya!
Sizin yaşınızda bir erkeğin ve bir kadının daha hayata yeni atılacan gencecik yaşlarla alakası olmamalı!

O da bişey mi 50 yaşındaki adam 18 yaşında kızla evlenir kimsenin gıkı çıkmaz. Ama adam 8 yaş küçük olunca kadının kafası bi tarafında olur. Midem bulanıyor şu ülkedeki iki yüzlülükten.
Ne alakası var ya iki yuzlulukle??? Dünyanın her yerinde bu böyle!!! herkes özgür ama biz ilişkinin temelinin bozuk olduğunu söylüyoruz! Risk yüksek!

Aman konu sahibi bak keyfine herkes kendi penceresinden yazıyor benim doğrum sana doğru gelmek zorunda değilki belki ben tutkulu bakımlı sportif keyifli insanın 10 yaş küçüğü bana bakar benle olur Fatmaya bakmaz anladınmı demek istediğimi ben yaşı büyük adam istemem. Aysel ister... Yani herkes kendi bilir... Kim ne kadar genelleme yapsa hayat senin... En kötü yaşa olur yada olmaz.., insan zaten denemediklerinden pişman olurmuş.... Karıştırma kafanı.... Hepimiz kendi görüşümüzü yazdık sans uymuyorsa dinleme.... bazı kadınlar olgun olsun beyamca gibi dursunu sevmez işte 🙏napıcan..... Sevgilerimle

Back
X