Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20lerin sonlarından sonra sıkıntı yok ama 20li yaşların başı ve ortası sıkıntılıMerhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Sırf farkından ötürü evet diyemiyorum,ama o da pes etmiyor..Kararsızım..
26 ya 32..Ben 1. e giderken o doğmuş20lerin sonlarından sonra sıkıntı yok ama 20li yaşların başı ve ortası sıkıntılı
Peygamberimiz Hazreti Hatice'den 15 yaş küçüktü.En sevdiği eşi Hazreti Hatice.Bize gelecek olursak olur ama 2 3 yaş ile kuşak farkı oluyor neredeyse artık.Cocuk sahibi olmakta veya da cinsel yaşama etki edebilir.Kadin yaşına göre hareketli genç gösterirse ve erkek yaşından olgun olursa olabilir.Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Yaşlar kaç ? Siz 26, karşı taraf 20 ise biraz çocuksu gelebilir tabi.Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Ben 32 o 26Yaşlar kaç ? Siz 26, karşı taraf 20 ise biraz çocuksu gelebilir tabi.
Seviyor musunuz?
Karşılıklı uyum, sevgi vb varsa neden olmasın.
Eğer etkileniyor, beğeniyorsanız deneyebilirsiniz.Ben 32 o 26
Arkadaşımla eşi arasında 6 yaş fark vardı.Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Uyum varsa sorun yokMerhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Anlaşıyorsanız hiç problem yok benceMerhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?