Benimde benden 11 yaş büyük biri ile 1.5 senelik bir ilişkim olmuştu
Kişilik olarak uyuyorduk problem yoktu
Yaşamış biri olarak sözylüyorum eğer kişilk uyuyor ise sıkıntı yapmayın bu konuyu.
Biz ayrıldık ama başka nedenlerden
teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde benden 11 yaş büyük biri ile 1.5 senelik bir ilişkim olmuştu
Kişilik olarak uyuyorduk problem yoktu
Yaşamış biri olarak sözylüyorum eğer kişilk uyuyor ise sıkıntı yapmayın bu konuyu.
Biz ayrıldık ama başka nedenlerden
benimde eşimle aramda 13 yaş fark var.iyikide var:))çok mutluyuz![]()
sağol canım,darısı sana inşallah.
yaş farkı hiç problem değil.bunu kafana takma
yok kıskanmaz,'bir ortamda seninle beraber olmaktan gurur duyuyorum'der.
eşimde bakımlı yaşını göstermiyor gerçekten.ama adam benle evlenince biraz beyaz çıktı sakallarında![]()
teşekkür ederim güzel dileklerin için..şuan bir sorun yok sadece ileride olmaması adına sizin gibi evli insanların yorum yapması önemli benim için......bu arada eşiniz sizi kesin kıskanıyordur merakımı hoş görün yaş kompleksi oluyormu eşlerde yani erkekte
yaaa fır fır dönerler böyle
bir de anlaşabildikten sonra,yaşın hiç önemi yok .yeterki saygınız sevginiz olsun birbirinize.
amman herkezin eşi gerçekten sevsinde ister fır dönsün ister zır :))) yani en nihayetinde gençlikte faydasız seninde dediğin gibi saygı ve sevgi herşeye anlam kazandırıyor...
amman herkezin eşi gerçekten sevsinde ister fır dönsün ister zır :))) yani en nihayetinde gençlikte faydasız seninde dediğin gibi saygı ve sevgi herşeye anlam kazandırıyor...
sevgilimle aramda 10 yaş var, ben 32yim, o 42. 1 yıla yakın süredir beraberiz. olgun,mantıklı,anlayışlı,kendinden ve karşısındakinden ne istediğini bilen kişiliğini oturtmuş birisi. beni çekip çeviriyor diyebilirim. evet kıskançlık olayları tabi oluyor, bazen ben yaşlı bi adamım diye espriyle karışık yaş kompleksi denemese de bu durumu biraz taktığını açığa vuruyor. mesela bir mağazada alışveriş yaparken reyonlara bakarken beni izlemiş cıvıl cıvılsın hareketlisin, sana ayak uyduramamaktan korktum bir an dedi. bayan kendinden hayli genç olduğu için kıskançlıklarda biraz dozaj kaçabiliyor evet.
çok kısa bir hikaye anlatıcam.......size iki adam var bunların ikisinede dilekleri soruluyor...gençlik su gibi akıyor gidiyor canım.bir bakmışsın yıllar geçmiş.yeterki sevdiğinle birlikte yaşlan hiç için yanmıyor.
konu sahibi arkadaş 24 yasındaymış...ama sevgilisi bi konuda 34 yasında bir diğer konuda 39 yasındaymış..
daha aralarında kaç yas oldgnu bile bilmiyorki![]()
23-35 Sorun yok bencee hem kafalar da uyusuyormuss gayett ıyııı![]()