• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgt yaptıranlar 43 yaş

Üç
Tiroidiniz kaç? Ben de normalde tiroid hastası değilim ama yüksek diye tiroid ilacı kullanıyorum. İnşallah transferiniz çok güzel geçer 🤲🏽
inşallah 🙏 benim tiroidlerim akındı estrofem çok oynatıyor 6 ya çıkardı daha önce iptal oldu şimdi ilaç dozu yüselltildi şu an iyi tsh

Üç

inşallah 🙏 benim tiroidlerim akındı estrofem çok oynatıyor 6 ya çıkardı daha önce iptal oldu şimdi ilaç dozu yüselltildi şu an iyi tsh
En son tahlilde benim de 3.5 çıktı. Ama ilaç dozu artırıldı. Transfer için sanırım 2 nin altında olması isteniyor. Tsh yumurta kalitesini etkiliyor mu?

Benimde 10 yumurtadan 8 i 3.gune geldi 4 tanesi 5.gun 5A kalite pgt li hiçbiri tutmadi. Son transferim olumsuz olduktan sonraki ay kendiliğinden gebe kaldim ama 10. Hafta kalbi durdu. Pgt ye verilen paranın boşa gittiğini düşünüyorum. Kendi fikrim.

4 tane 5aa olup pgt den geçen emriolar mı turmadı

Benimde 10 yumurtadan 8 i 3.gune geldi 4 tanesi 5.gun 5A kalite pgt li hiçbiri tutmadi. Son transferim olumsuz olduktan sonraki ay kendiliğinden gebe kaldim ama 10. Hafta kalbi durdu. Pgt ye verilen paranın boşa gittiğini düşünüyorum. Kendi fikrim.
Aynı düşüncedeyim

Peki 4 denemede neden tutulmadığına dair doktorunuz herhangi bir bilgi verdi mi yasınız kaç bu şekilde gebelikler tutulmadığında doktorlar histeroskopi öneriyorlar rahimde herhangi bir sorun var mı diye hiç baktırdınız mı

Yeni arastirmalarda olgun halde olmayan yumurtalarin gomulu halde kendini kapatip bir cesit ‘uykuda’ oldugu, dis erkenlerden minimum etkilenip sanildigi kadar yas ile zarara ugramadigina yonelik bulgular ortaya cikiyor. Spermlerin de yasa karsi cok duyarli oldugu bir gercek. Kadinin yasinin bu kadar etki ettiginin dusunulmesinin nedeninin aslinda goz ardi edilen ve genelde kadindan da daha yasli olan erkek partnerin spermleri kaynakli olabilecegi soyleniyor. Birkac yila kadar kadina yuklenen bu yumurta kalitesi sacmaliginin da curutulecegini dusunuyorum. Spermler yaştan, butun beslenme ve aliskanliklardan, 1 gece cikan atesten bile etkileniyor ve 3 ayda yenileniyor. Bu takviyeleri esas erkeklerin kullanmasi lazim ihmal etmeyin lutfen.

En son tahlilde benim de 3.5 çıktı. Ama ilaç dozu artırıldı. Transfer için sanırım 2 nin altında olması isteniyor. Tsh yumurta kalitesini etkiliyor mu?
Evet 2 nin altında olması gerekiyor etkiliyor yumurta kalitesini de

Peki 4 denemede neden tutulmadığına dair doktorunuz herhangi bir bilgi verdi mi yasınız kaç bu şekilde gebelikler tutulmadığında doktorlar histeroskopi öneriyorlar rahimde herhangi bir sorun var mı diye hiç baktırdınız mı
Histeroskopi de yapildi 38 yasindaydim geçen yıldi zaten Dr ise bir sebep soyleyemedi era testine kadar makrofaj abisinin kadar hepsi yapildi. Dr ise bilemiyorum her yolu denedim dedi. Tahlil test operasyon hepsi yapildi bilinen bir sebep çıkmadı.

Pgt toplamda 10 embriyom gitti hiç sağlikli gelmedi. Yaş 41 şuan. Pes etmeden devam Allah'tan umut kesmeden ne yapalım.
Bu konunun bir digerinden geliyorum buraya:) yumurta sayiniz cok guzel biri mutlaka olur ayni durumdayim suanda dollenme oldu, pgt ye kadar ulasir mi bilinmez tek yumurtam var. İgneleri olurken 3 idi, 2 tane toplandi biri olgun dediler suan 1 embryo yas 41 iki kere dogal gebelil dusuklerim var. Bu konuyu acan kimi bulduysam yazarak moral buluyorum🙏

Back
X