Yaş farkı

çok kısa bir hikaye anlatıcam.......size iki adam var bunların ikisinede dilekleri soruluyor...

adamın biri :genç güzel bir bayan istiyor

diğer adam ise :huyu güzel bir bayan istiyor.................

bu iki adamın dilekleri gerçekleşiyor....

eşi güzel olan adam yıllar sonra eşine diyorki ben seni böyle istememiştim ne kadar çirkinleştin diyor eşide sen hiç aynaya bakmıyormusun sende değişiyorsun diyor......

....bi gün bu iki adam yolda karşılaşıyor aradan 20 geçmiş.........eşi güzel olan adam diğer adama diyorki ne kadar dinçsin hiç yaşlanmamışsın diyor adam cevap veriyor buna sebep eşimdir diyor o kadar güzelki yüreği hiç eskitmedi beni diyor...
YÜZÜ GÜZELE DOYULUR AMA HUYU GÜZELE ASLA DOYULMAZ ...diye noktalıyorum

çok güzel bir hikayecikmiş bu.doğru elbette.

Harika bir hikayeyimis gercekten de.. Ben de aynisini dusunuyorum...

Ben de 28 yasimdayim ve sevgilimle 14 yas fark var.. 3 senedir birlikteyiz. Ve cok iyi anlasiyoruz :)

Harika bir hikayeyimis gercekten de.. Ben de aynisini dusunuyorum...

Ben de 28 yasimdayim ve sevgilimle 14 yas fark var.. 3 senedir birlikteyiz. Ve cok iyi anlasiyoruz :)

hayatta en gerçek şey gerçekten ruh.......yaşmış güzellikmiş yakışıklılıkmış bunlar o kadar geçiciki.....şuan genciz ama ya yarın her geçen gün yaşlanıyoruz

inşallah teşekkür güzel yorumun için...

çok cddiyim.. misss gibi olur... senden önce yaşlanır bir kere :1: sen halagenç görünürüsn.. kkilo kırısıklık vs problem olmaz :1: artı daha anlayışlı olurlar.. daha olgun :34::34::34::34:

çok cddiyim.. misss gibi olur... senden önce yaşlanır bir kere :1: sen halagenç görünürüsn.. kkilo kırısıklık vs problem olmaz :1: artı daha anlayışlı olurlar.. daha olgun :34::34::34::34:

bak bu konuda eskilerin bir sözü var erkeğin kartına git otur tahtına diye :))))

bencedee fark etmez anlaştıktan sonraa bide sende olgunmuşsun benm gibi bende 23 yaşındayım erkekler bizden birz daha geç olgunlaşıyorlar biz aynı yaştayız bazen bana çocuk gibi gelioo ama sevdikten sonra düşünme bilee

bencedee fark etmez anlaştıktan sonraa bide sende olgunmuşsun benm gibi bende 23 yaşındayım erkekler bizden birz daha geç olgunlaşıyorlar biz aynı yaştayız bazen bana çocuk gibi gelioo ama sevdikten sonra düşünme bilee

çok haklısın erkekler büyümeyen çocuklar bana kalırsa :))

yaş farkı aksine iyidir. korkutmasın gözünüzü. yaşayacağını yaşamış erkek genç kadınların şımarıklığını daha güzel çeker, ne istediğini bilir.

benim esimle aramdaki yas farki 5. bu bile bazen uyumsuzluklar cikarabiliyorken 12 yas farkina kesinlikle hayir diyorum bence cok fazla...arkadas ortaminiz bile ilginc olur, o yasta bir insanin hep kendi yasitlarindan arkadaslari olur, onlarin esleri de buyuk olur vs...tepeden tirnaga uyumsuzluk

Son düzenleme:
Sevgilinizin yaşı için bir konuda 39, birinde 34-35 demişsiniz.. (Her iki konuda 2012'de açılmış..)

Her ikisi de doğru olamayacağına göre, ihtimallere geçelim:

1.Sevgiliniz 35, siz 23 (bence uygun)
2.Sevgiliniz 39, siz 23 (bence sıkıntılı)
3.Sevgiliniz 39, siz 27(bence hiç sorun yok)

ben 23 yaşındayım oda 34 35 e girecek

sevgilim in bir akrabası var bu bayan 27 yaşında sevgilimde 39 yaşında ......

sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......

Son düzenleme:
şimdide 23 35 mi oldu:1::1::1::1::1::1::1:

yanlıs kopyalama 2 farklı konuda damı oluyor..
bi insan yasını nasıl yanlış yazar ayhhh güldüm gece gece:1::1::1::1:

bak arkadaşım amacının iyi olmadığı o kadar bariz belliki yanlış kopyaladım evet iki yerde değil tek bir yerde lütfen bana yorum yazma konu dışında

Sevgilinizin yaşı için bir konuda 39, birinde 34-35 demişsiniz.. (Her iki konuda 2012'de açılmış..)

Her ikisi de doğru olamayacağına göre, ihtimallere geçelim:

1.Sevgiliniz 35, siz 23 (bence uygun)
2.Sevgiliniz 39, siz 23 (bence sıkıntılı)
3.Sevgiliniz 39, siz 27(bence hiç sorun yok)

yeni bir üyeyim konuları yanlış açtım daha doğrusu hata yaptım....ben 23 sevgilimse şubatta 35 olucak kesin net olan budur.......

bence sorun yok yaş farkı iyidir kıymetini daha iyi bilir

Erkek arkadaşımla aramda 11 yaş fark var. 2 yıldır birlikteyiz. Şu zamana kadar yaşla ilgili en ufak bir sorun yaşamadık. Buna rağmen zaman zaman benimde aklımı kurcalıyor ileride sıkıntı olur mu acaba diye. Sonuçta evlilik başka flört başka. Arkadaşların sana yazdığı cevapları okudukça -özellikle evli erkadaşların- benimde içim rahatladı valla. Sanırım aynı çatı altında yaşamaya başlayınca son bulacaktır bu kuruntularımız. Saygı ve sevgi olduktan sonra kafalarda denkse sorun yoktur bencede.

Erkek arkadaşımla aramda 11 yaş fark var. 2 yıldır birlikteyiz. Şu zamana kadar yaşla ilgili en ufak bir sorun yaşamadık. Buna rağmen zaman zaman benimde aklımı kurcalıyor ileride sıkıntı olur mu acaba diye. Sonuçta evlilik başka flört başka. Arkadaşların sana yazdığı cevapları okudukça -özellikle evli erkadaşların- benimde içim rahatladı valla. Sanırım aynı çatı altında yaşamaya başlayınca son bulacaktır bu kuruntularımız. Saygı ve sevgi olduktan sonra kafalarda denkse sorun yoktur bencede.

sana katılıyorum bende yaş farkı aslında beyinlerle alakalı bir durum..beyinler anlaşamadıktan sonra inan aynı yaştan yada bir iki yaş büüyk biriyle hiç olmuyor ....fikirler çok önemli ..hayata aynı yerden bakabilmek çok önemli.........

kendi kafana uyuyorsa,sana karşı saygılıysa,gerçekten sevdiğine inanıyor ve sende seviyorsan neden olmasın umarım mutlu olursun.

Son düzenleme:
Back
X