• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

sslzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
55
154
93
Arkadaşlar merhaba, yaşım burdaki bir çok kişiye göre küçük olduğu için size abla diye hitap etmek istiyorum. Bu forumda çok eski sayılmam ama hemen her konuyu takip edip bildiğim konularda destek olmaya çalışan biriyim. 20 yaşındayım üniversiteyi yeni bitirdim ve şuan özel bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum. ve konu şuan konuştuğum kişiyle aramızdaki yaş farkı. Kendisi benden 10 yaş büyük 2 haftadır konuşuyoruz değişik bir şekilde tanıştık görüşmek istiyo benimle ilgili güzel düşünceleri var ve bir iki kere artık vakit kaybetmek istemiyorum tarzında evlilik istediğini belirten cümleler kurdu. Gerçekten çok doğal ve ilgili birisi şu ana kadar hiç bir yanlış cümlesine hareketine şahit olmadım. Ama hem evlilik için yaşım çok küçük hemde aramızdaki yaş farkı benim kafama çok takılıyo kendisi ablamla yaşıt. 2 sene içerisinde evlilik düşünmüyorum daha önce hiç sevgilim olmadı onu kırmakta istemiyorum sanırım birikerinin yol göstermesine ihtiyacım var. Uzun oldu kusura bakmayın fikirlerinizi bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler

10 sene kayıp var.
O 10 senede yaşamak istediği ne varsa yaşamıştır. Siz daha 3 sene öncesine kadar oy kullanamıyordunuz bile.
Erkenden evlilik falan, bunları boş verin. Önce kendi hayatınızı yaşayın. Gezin, tozun, arkadaşlarınızla başka şehirlere turlar yapın; mutlu eden şeylerin tadını çıkartın.
Deli gibi aşık olduğu için evlenen kişiler bile keşke bu kadar erken evlenmeseydim diyor; siz deli gibi aşık da değilsiniz.

10 sene kayıp var.
O 10 senede yaşamak istediği ne varsa yaşamıştır. Siz daha 3 sene öncesine kadar oy kullanamıyordunuz bile.
Erkenden evlilik falan, bunları boş verin. Önce kendi hayatınızı yaşayın. Gezin, tozun, arkadaşlarınızla başka şehirlere turlar yapın; mutlu eden şeylerin tadını çıkartın.
Deli gibi aşık olduğu için evlenen kişiler bile keşke bu kadar erken evlenmeseydim diyor; siz deli gibi aşık da değilsiniz.
Evet haklısınız derdim evlilik değil sosyal de bir yaşantım var o konuda bir sıkıntım yok ama fikirlerimiz uyuşuyo ve iyi anlaşıyoruz. Eşiyle ya da sevgilisiyle arasında yaş farkı olan ve varsa sıkıntılarını ya da olumlu yönlerini paylaşabilecek kişilere ihtiyacım var fikirleriniz için ayrıca teşekkür ederim çok sağolun

Bana adamin duyguları hic samimi gelmedi. Bu adamlarda 30 unu gecince genc kiz sevdasina vuruluyor valla. Kavun kokusunun yorumuna kesinlikle katılıyorum. Adam yasayacagini yasamistir ama senin yasayacak gunlerin var. 2 haftad evlilik muhabbetide samimi değil

Evet haklısınız derdim evlilik değil sosyal de bir yaşantım var o konuda bir sıkıntım yok ama fikirlerimiz uyuşuyo ve iyi anlaşıyoruz. Eşiyle ya da sevgilisiyle arasında yaş farkı olan ve varsa sıkıntılarını ya da olumlu yönlerini paylaşabilecek kişilere ihtiyacım var fikirleriniz için ayrıca teşekkür ederim çok sağolun
Yaşlar 30-40 olsaydı problem olmazdı bence. Ama sizin yaşınız çok küçük.
Bir de biliyorsunuz erkeklerin evlendikten sonra değiştiğinden yakınır kadınlar.
Sevgili olun, ne zararı var? Ama 1 yıl içinde evleneceğiz şeklinde bir başlangıcı olmasın.
Şu anki bakış açınızla 1 sene sonraki aynı olmayacak.

Bana adamin duyguları hic samimi gelmedi. Bu adamlarda 30 unu gecince genc kiz sevdasina vuruluyor valla. Kavun kokusunun yorumuna kesinlikle katılıyorum. Adam yasayacagini yasamistir ama senin yasayacak gunlerin var. 2 haftad evlilik muhabbetide samimi değil
Haklısınız bende mantıklı bulmadım. Biraz daha izlemeye almalıyım sanırım teşekkürler

Adamin yasi geldigi icin evlilik istiyor sense daha hayatinin baharindasin en az 3 yil falan dusunmuyorum de .
Eger smdi evlenirsen yapmak istedigin bir ton seyi yapamayacaksin ve mtsuz olabilirsin...
Bu yaslar bir daha geeri gelmez.
Bende 23 yasindayim 3.5 yildir evliyim ccoook mutluyum evet esim saolsun ne istersem yapar evet ama o adamda oyle olucak diye bir kaide yok.

1.si sen deli gibi aşık değilsin öyle olsan,yerinde duramaz bize bile sormazdın:KK14:
Gelelim yaş farkına,Beyfendi bir güzel 10 yılını geçirmiş sen daha 20'sinde hayata yeni atılan bir kızsın SAKIN böyle bir hata yapma.İşin var,paranı kazanıyorsun.Yerinde olsam keyfini çıkarır,gezer,tozar,işime gider gelirdim :KK51:

Yaşlar 30-40 olsaydı problem olmazdı bence. Ama sizin yaşınız çok küçük.
Bir de biliyorsunuz erkeklerin evlendikten sonra değiştiğinden yakınır kadınlar.
Sevgili olun, ne zararı var? Ama 1 yıl içinde evleneceğiz şeklinde bir başlangıcı olmasın.
Şu anki bakış açınızla 1 sene sonraki aynı olmayacak.
En çok korktuğum bakış açımın değişmesi zaten benim için hiç problem yok ama karşımdaki insanıda boş yere umutlandırmak istemiyorum of çok kafam karışık

1.si sen deli gibi aşık degilsin öyle olsan yerinde duramaz bize bile sormazdın:KK14:
Gelelim yaş farkına o bir güzel 10 yılını geçirmiş sen daha 20 sinde hayata yeni atılan bi kızsın SAKIN böype bir hata yapma işin var paranı kazanıyorsun yeronde olsam keyfini çıkarır gezer,tozar,işime gider gelirdim :KK51:
Ben şuan tamda dediğinizi yapıyorum zaten benim bu konuyu açma amacım olursa ne gibi şeyler olur tecrubesi olan kişilerden bilgi almaktı ama fikirlerinize teşekkür ederim

Adamin yasi geldigi icin evlilik istiyor sense daha hayatinin baharindasin en az 3 yil falan dusunmuyorum de .
Eger smdi evlenirsen yapmak istedigin bir ton seyi yapamayacaksin ve mtsuz olabilirsin...
Bu yaslar bir daha geeri gelmez.
Bende 23 yasindayim 3.5 yildir evliyim ccoook mutluyum evet esim saolsun ne istersem yapar evet ama o adamda oyle olucak diye bir kaide yok.
Kesinlikle öyle ki ben şuan evliliğini yürütebilirim ama o sorumluluğu almak istemiyorum çünkü çok rahat bir yaşantım var zaten şuan için bir evlilik düşüncem de yok

Aranızda ki yaş farkı 35-45 olsaydı sorun değildi.
Çünkü ikinizde hayatı tanimiz,bireyleri oturmuş olurdunuz.
Ama sen hayata daha yine atilan, yolun başında gencecik bir genç kizsin.
O ise 30'da gormus geçirmiş,yasamis, hayatı oturmuş bir insan.
Ki daha yeni okulunu bitirmiş ve çalışmaya yeni baslamissin.
Bırak aldigin egitiminin, maaşının tadını çıkar.
Gez dolaş,annene ailene paranla hediyeler al.
İnanki insanı en mutlu eden şey emeğiyle kazandığı parayla annesine babasına yardımcı olmak onlara hediyeler almak.

Aranızda ki yaş farkı 35-45 olsaydı sorun değildi.
Çünkü ikinizde hayatı tanimiz,bireyleri oturmuş olurdunuz.
Ama sen hayata daha yine atilan, yolun başında gencecik bir genç kizsin.
O ise 30'da gormus geçirmiş,yasamis, hayatı oturmuş bir insan.
Ki daha yeni okulunu bitirmiş ve çalışmaya yeni baslamissin.
Bırak aldigin egitiminin, maaşının tadını çıkar.
Gez dolaş,annene ailene paranla hediyeler al.
İnanki insanı en mutlu eden şey emeğiyle kazandığı parayla annesine babasına yardımcı olmak onlara hediyeler almak.
Evet okulum yeni bitti ama iş hayatında yeni sayılmam benim sıkıntım aslında 20 yaşından çok daha olgun oluşum son 6 senemi o kadar hızlı geçirdim ki maddi manevi zorluklar da gördüm çok rahat günlerde o yüzden kendi yaşıtım insanlarlada anlaşamıyorum. Ne yapsam ne karar versem bilemedim

Soyle yaklasmak isterim olaya. Verdigi ilgiyle basin donuyor sanki, ilgisindenmi hoslaniyosun yoksa kendisindenmi? Bunu anlamaya calis. Hemen kestirip atmana luzum yok. Hemen iliskiyi ciddi bir raddeye tasimanada luzum yok. Cok dusunmeden yarini biraz bu andaki mutluluktan keyif al bence. Napalim, 30 yasinda diye pesinden kosturacak degilsinya. Seni sikbogaz ettigi vakit kac kurtul derim :))

Belki hayatinin aski odur. Belkide ilgisiyle biraz vakit gecirdigin biri olarak kalir hatrinda. Acele etme, korpeciksin daha. Ne senelerin var senin daha gezip tozacagin, keyif yapacagin, arkadaslarinla eglenecegin oohoooh :))

Aradaki ciddi yaş farklarını doğru bulmuyorum..
Senden büyük ise "sen altın yumurtlayan tavuk" oluyorsun...Çok ilgili sevgili oluyorlar..Oldukça medeni çünkü tecrübe var nasıl yaklaşacaklarını iyi biliyorlar...Kanıp evlendiğinizde sorunlar başlıyor..Bitmek bilmez kıskançlıklar.....Yaşından dolayı size ayak uyduramayıp sizi kendisine uydurmalar...Cinsellik konusunda sıkıntılar uzar gider....Ben ne halt yedim diyebilirsiniz..
Bana samimi gelmiyor bu adamlar ..Arkadaş olunur en dibine kadar ama sevgili hele eşşşşş ı ıhh.
Eskiden yemedim şimdi hiççç yemem yani.
Küçükse zaten başta cezbeder çünkü sizden öğreneceği çok sey vardır...Hevesini alıp kıvama gelince sizi beğenmez...
Zaten gerçekten samimi olsalar kendi yaş grupları ile beraber olabilirlerdi...YOk ben yaşıtlarımla anlasamıyorum çünkü daha olgunum diyen tipler korkunc...Tersini isteyenlere zaten anlam verebilmiş değilim....Verdiklerimide yazmamayım :)
Yaşından dolayı kafan karışmış bana kalırsa..
Bir kaç yıl sonra daha iyi anlarsın..

Soyle yaklasmak isterim olaya. Verdigi ilgiyle basin donuyor sanki, ilgisindenmi hoslaniyosun yoksa kendisindenmi? Bunu anlamaya calis. Hemen kestirip atmana luzum yok. Hemen iliskiyi ciddi bir raddeye tasimanada luzum yok. Cok dusunmeden yarini biraz bu andaki mutluluktan keyif al bence. Napalim, 30 yasinda diye pesinden kosturacak degilsinya. Seni sikbogaz ettigi vakit kac kurtul derim :))

Belki hayatinin aski odur. Belkide ilgisiyle biraz vakit gecirdigin biri olarak kalir hatrinda. Acele etme, korpeciksin daha. Ne senelerin var senin daha gezip tozacagin, keyif yapacagin, arkadaslarinla eglenecegin oohoooh :))
Galiba en doğrusu dediğiniz gibi yaklaşmak teşekkür ederim

Hayatını yaşa cınımm.. evlenmek istediğinde geriye baktığında şunu da yapamadım içimde kaldı dediğin hiçbir şey olmasın ki evliliğin de sağlıklı huzurlu sağlam temellere oturmuş olsun.. konuştuğun insana karşı da lafı dolandırma net ol seni anlayacaktır..

Aradaki ciddi yaş farklarını doğru bulmuyorum..
Senden büyük ise "sen altın yumurtlayan tavuk" oluyorsun...Çok ilgili sevgili oluyorlar..Oldukça medeni çünkü tecrübe var nasıl yaklaşacaklarını iyi biliyorlar...Kanıp evlendiğinizde sorunlar başlıyor..Bitmek bilmez kıskançlıklar.....Yaşından dolayı size ayak uyduramayıp sizi kendisine uydurmalar...Cinsellik konusunda sıkıntılar uzar gider....Ben ne halt yedim diyebilirsiniz..
Bana samimi gelmiyor bu adamlar ..Arkadaş olunur en dibine kadar ama sevgili hele eşşşşş ı ıhh.
Eskiden yemedim şimdi hiççç yemem yani.
Küçükse zaten başta cezbeder çünkü sizden öğreneceği çok sey vardır...Hevesini alıp kıvama gelince sizi beğenmez...
Zaten gerçekten samimi olsalar kendi yaş grupları ile beraber olabilirlerdi...YOk ben yaşıtlarımla anlasamıyorum çünkü daha olgunum diyen tipler korkunc...Tersini isteyenlere zaten anlam verebilmiş değilim....Verdiklerimide yazmamayım :)
Yaşından dolayı kafan karışmış bana kalırsa..
Bir kaç yıl sonra daha iyi anlarsın..
Kafamı o kadar çok soru kurcalıyorki başkasının başına gelse kaç tane laf söyler bi yolunu bulurdum kendime gelince tıkandım son çare buraya yazdım fikirleriniz için teşekkürler

Olmaz. Adam taze ete gelmıs o kadar. Senı de kolay ıdare edecegını dusunuyor oyle ıkı gunde evlılıklere gırmesınden bellı. Uzulursun.

Verdiğiniz fikirlere teşekkür ederim konumun kapatılması için ne yapmam lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkürler hepinize

Back
X