Arkadaşlar merhaba, yaşım burdaki bir çok kişiye göre küçük olduğu için size abla diye hitap etmek istiyorum. Bu forumda çok eski sayılmam ama hemen her konuyu takip edip bildiğim konularda destek olmaya çalışan biriyim. 20 yaşındayım üniversiteyi yeni bitirdim ve şuan özel bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum. ve konu şuan konuştuğum kişiyle aramızdaki yaş farkı. Kendisi benden 10 yaş büyük 2 haftadır konuşuyoruz değişik bir şekilde tanıştık görüşmek istiyo benimle ilgili güzel düşünceleri var ve bir iki kere artık vakit kaybetmek istemiyorum tarzında evlilik istediğini belirten cümleler kurdu. Gerçekten çok doğal ve ilgili birisi şu ana kadar hiç bir yanlış cümlesine hareketine şahit olmadım. Ama hem evlilik için yaşım çok küçük hemde aramızdaki yaş farkı benim kafama çok takılıyo kendisi ablamla yaşıt. 2 sene içerisinde evlilik düşünmüyorum daha önce hiç sevgilim olmadı onu kırmakta istemiyorum sanırım birikerinin yol göstermesine ihtiyacım var. Uzun oldu kusura bakmayın fikirlerinizi bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler