Yaş farkı

Ben şahsen maddi durumu kendine yeten cocuklu bayanların evlenmesine pek olumlu bakmıyorum. Bu devirde kızı erkeği kalmadı. Daha dün üvey baba 4 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz etmiş ve cocugun bağırsakları yirtilmis. Yazık günah. Allah herkesin karsina hayırlı insanlar çıkarsın.
İnanmıyorum ya Allah'ın belası pislik ya nerde olmuş bu olay bi anne oğlunu hastaneye götürmüş orda tecavüz olduğu ortaya çıkmıştı o haber mi

30 yaşında olgun bir kadın bence 50 yaşında bir adamla da olabilir. Anlaşabilirseniz neden olmasın? Belki çocuklar problem olabilir aranızda ama
32 yaşındayım, 50 yaşinda düşünce tarzı bana çok benzeyen biriyle gorusuyorum, ruh uyumu şart, uzun vadede tanımak lazım, yaşdan çok karakter olgunluğuna bakmak lazim

Üveylik yaşatma oğluna bence.
Nerden mi biliyorum çünkü yaşadım babamın evinde misafir gibiyim.

Bu Arada eşim benden 14 yaş büyük. Sıkıntı yaşamadık yaştan dolayı yaş önemli değil önemli olan kafa.

2 yaşında oğlunuz olduğuna göre eski esinizle maksimum 2 yıldır ayrisiniz.
Peki boşanma psikolojisini üzerimizden attiniz mi?
Başka biriyle ciddi bir ilişkiye hazır misiniz?
Hayatınizdaki adam çocuğunuza ne derece babalık yapabilir?
Kızların sizinle anlaşmasının yanı sıra siz kızlarla anlasabilecek misiniz? İnsanlar yeri geliyor kendi doğurduğunu büyüttüğünü çekemiyorlar. Ve kızlarda küçük değil sizin çocuğunuz daha 2 yasinda hem bebekle hem ergenle uğraşacak enerjijiz var mi?

oğlumla beni sınarlarsa buna tahammül etmem kötü şeyler olur biliyorum
yukarida bir yerlerde GelenKutusu GelenKutusu arkadasimiz cok guzel yazmis zaten nasil olabilecegine dair yeni yuvanin. ancak sizin bu gorusunuz o olabilite ile ters dusuyor.
sizde on yargi, o kizlarda sizi oldukca zor ilerler iliskiniz cocuklar ve derinsu olarak.

obur taraftan dunyanin en iyi uvey babalarini gordum yakin cevremde. o sebeple oglunuz icin cok iyi bir bag olabilecegi ihtimaline inancim sonsuz. Allah kotulerle sinamasin, ama siz de kendi oglunuz icin ne uluyorsaniz o kizlar icin de oglunuz icin umdugunuz kisi olmakla mukellefsiniz.

2 yaşında oğlunuz olduğuna göre eski esinizle maksimum 2 yıldır ayrisiniz.
Peki boşanma psikolojisini üzerimizden attiniz mi?
Başka biriyle ciddi bir ilişkiye hazır misiniz?
Hayatınizdaki adam çocuğunuza ne derece babalık yapabilir?
Kızların sizinle anlaşmasının yanı sıra siz kızlarla anlasabilecek misiniz? İnsanlar yeri geliyor kendi doğurduğunu büyüttüğünü çekemiyorlar. Ve kızlarda küçük değil sizin çocuğunuz daha 2 yasinda hem bebekle hem ergenle uğraşacak enerjijiz var mi?
Evliliğim başlamadan biten bi evlilik oldu malesef dava sonuçlanalı 6 ay oldu ama 2 yıl oldu fiilen ayrılalı baştan itibaren de sorunluydu çok çabaladım ama olmadı

Br
yukarida bir yerlerde GelenKutusu GelenKutusu arkadasimiz cok guzel yazmis zaten nasil olabilecegine dair yeni yuvanin. ancak sizin bu gorusunuz o olabilite ile ters dusuyor.
sizde on yargi, o kizlarda sizi oldukca zor ilerler iliskiniz cocuklar ve derinsu olarak.

obur taraftan dunyanin en iyi uvey babalarini gordum yakin cevremde. o sebeple oglunuz icin cok iyi bir bag olabilecegi ihtimaline inancim sonsuz. Allah kotulerle sinamasin, ama siz de kendi oglunuz icin ne uluyorsaniz o kizlar icin de oglunuz icin umdugunuz kisi olmakla mukellefsiniz.
hepsine elimden geldiğince yardımcı oldum ve okurum da oğlum için ne yapıyorsan kızlar içinde yaparım bu işte en masumu çocuklar onların bi r suçu yokki beni zorlamalarında bi sıkıntı yok sabrım iyidir susma noktasında da konuşma noktasında da iyiyimdir tek sıkıntı oğlumu benimsemeleri bevek olduğu için benimserler ama oğlum da durumu anlayamaz ifade edemez bana silah olmasını da istemem onların elinde nir tek buna tahammül edemem.

sevgili ol ama evlenme.O kız senı annesı yada ablası goremez.Helekı 3 cocuga bakmak kımbılır ne zordur.Bence sevgılı ol ama sakın evlenme

Evet haklısınız bilmiyorum ki o çok ayrıntılı bakıyor zaten hayata tırnak uzatmıyor olmam bile dikkatini çekmiş
Erkeklerin öyle şeyler dikkatini çekiyor ki,bir arkadaşıma sevgilisi iki gün aynı renk ojeyi sürdü diye sen sanırım bakımsızsın bu dünkü oje demişti:KK57: sonra kız her gün farklı oje sürmeye çalıştı.Valla sizinki de bu konularda gereksiz titizse hele hiç çekilmez.

Yas farki sorun degil de, ayni evde biri ergen biri cocuk iki kizin sorumlulugu, bi de kendi cocugun, cok zor bi hayat olur. Zaten ilk evliligin sorunluymus, ikinciyi bu kadar riske atma. Yasin cok genc daha makul biri cikar karsina

Çocuklarını iyi tanıyın,20 yaşındayım,ben 13 yaşın sonlarındayken anne-babam ayrıldı ama ben hep babamın hayatında birinin olmasına sıcak baktım,olgun düşündüm ve her gelene zeytin dalını önce ben uzattım,fena suistimal edildiğim,iftiraya uğradığım da oldu ama insanlığımı yaptım,derim ki evlenmediyseniz hala çocukları öncelikle tanıyın,olgun adamlar iyidir.

Back
X