yaş farki..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
tanıdığım bi abla var.. eşinden ayrılmış 94 doğumlu kızı var.. abla da 43 yaşında filan.. o kadar hayat dolu neşeli biri ki anlatamam.. maalesef hep üzüldü şimdiye kadar.. şimdi de bi çocukla beraber.. çocuk 91 dogumlu yani 25 yaşında. . Beraberler şimdi ama gözleri parlıyor. . Ne desem bilemedim. . Arada yaklaşık 20 yaş var.....
Benimle sürekli çocuk hakkında konuşmak istiyor ama onu kırmadan nasıl fikir verebilirim. .

Oğlu yaşında.. Bilemedim ki ablanın niyeti evlilik değilse bişi demeyin

Siz ne diyebilirsiniz ki ama 18 yaş da çok ciddi fark ben aynı durumu erkeğin büyük olduğu durumlarda da anlamlandıramıyorum. bu derece kuşak farkında insanlar nasıl anlaşabiliyorki. Çocuk olgun bile olsa devri farklı. kadının parası var mı

Bence çocuk sırf cinsellik için için kadını kullanıyor o yaşat erkeğin o yaştaki kadınla başka amacı olması imkansız.
Kadın da çocuğu aynı amaçla kullanıyor olabilir. Sonuçta ne zamandır eşi yok. Onun da sekse ihtiyacı var.

Niye kırıyorsunuz ki kadını zaten. Bırakın yaşasın hayatını. Kendi yaşıtı biriyle olup üzülme ihtimali ne kadarsa bu ilişkide de o kadar. Takılmayın yaş farklarına artık. İnsanlar nasıl mutluysa öyle yaşasın.

Abla çocuk hakkında ne konuşmak istiyo cidden merak ettim çünkü arkadaşlara aynen katılıyorum erkekler için erkek büyük de olsa küçük de olsa bu kadar yaş farkının tek açıklaması cinselliktir.kadın için de erkek küçükse heyecanlıdır muhtemelen

Sence 25 yasinda bir turk erkegi annesi yasinda olacak dul kadinla ne isi olabilir ??? Al gulum ver gulum iliskisi onlarinki , cocuk sikilana kadar devam eder cocuk daha gencini bulunca basar tekmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…