- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
tanıdığım bi abla var.. eşinden ayrılmış 94 doğumlu kızı var.. abla da 43 yaşında filan.. o kadar hayat dolu neşeli biri ki anlatamam.. maalesef hep üzüldü şimdiye kadar.. şimdi de bi çocukla beraber.. çocuk 91 dogumlu yani 25 yaşında. . Beraberler şimdi ama gözleri parlıyor. . Ne desem bilemedim. . Arada yaklaşık 20 yaş var.....
Benimle sürekli çocuk hakkında konuşmak istiyor ama onu kırmadan nasıl fikir verebilirim. .
Yok evlilik düşünmüyor. .Oğlu yaşında.. Bilemedim ki ablanın niyeti evlilik değilse bişi demeyin
Yok evlilik düşünmüyor. .
Yine üzülecek diye korkuyorum
Kadın da çocuğu aynı amaçla kullanıyor olabilir. Sonuçta ne zamandır eşi yok. Onun da sekse ihtiyacı var.Bence çocuk sırf cinsellik için için kadını kullanıyor o yaşat erkeğin o yaştaki kadınla başka amacı olması imkansız.
Katılıyorum karşılıklı olabilir :)Kadın da çocuğu aynı amaçla kullanıyor olabilir. Sonuçta ne zamandır eşi yok. Onun da sekse ihtiyacı var.
tanıdığım bi abla var.. eşinden ayrılmış 94 doğumlu kızı var.. abla da 43 yaşında filan.. o kadar hayat dolu neşeli biri ki anlatamam.. maalesef hep üzüldü şimdiye kadar.. şimdi de bi çocukla beraber.. çocuk 91 dogumlu yani 25 yaşında. . Beraberler şimdi ama gözleri parlıyor. . Ne desem bilemedim. . Arada yaklaşık 20 yaş var.....
Benimle sürekli çocuk hakkında konuşmak istiyor ama onu kırmadan nasıl fikir verebilirim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?