- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Evet maalesef. . Kimse bilmiyor. Ve bende iki arada bi derede kaldım. Hani ne desem bilemedim. Üzülmesini istemiyorum ama kaptırdı bile kendini.. karşı tarafın iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. . Yine de inşallah ben yanilirimabla cocuk hakkinda israrla mi konusmak istiyor? ve bu istegi sadece sana mi?
kınamıyorum fakat dogruda bulmuyorumtanıdığım bi abla var.. eşinden ayrılmış 94 doğumlu kızı var.. abla da 43 yaşında filan.. o kadar hayat dolu neşeli biri ki anlatamam.. maalesef hep üzüldü şimdiye kadar.. şimdi de bi çocukla beraber.. çocuk 91 dogumlu yani 25 yaşında. . Beraberler şimdi ama gözleri parlıyor. . Ne desem bilemedim. . Arada yaklaşık 20 yaş var.....
Benimle sürekli çocuk hakkında konuşmak istiyor ama onu kırmadan nasıl fikir verebilirim. .
canim ozellikle israrla ve sana karsi olmasi aklima farkli seyler getirdi de. umarim anlamissindir. aralarindaki yas farkini salla gitsin. sen kendini uzak tut. ama resmiyet anlaminda degil. baya bi uzaklas bir daha goz goze bile gelmemek uzere.Evet maalesef. . Kimse bilmiyor. Ve bende iki arada bi derede kaldım. Hani ne desem bilemedim. Üzülmesini istemiyorum ama kaptırdı bile kendini.. karşı tarafın iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. . Yine de inşallah ben yanilirim
Kadın kullanıyor da olabilirErkek kadın farketmez bu kadar yaş farkı fazla
resmen kızıyla yaşıt sayılır
böyle bir şey kabul edilemez benim gözümde
büyük ihtimal kullanılıyor
Fikrimi soruyor.Bu konuyu buraya hiç yazmasaydiniz keşke, yazık koskoca kadını hiç tanımadığı insanlara taslatiyorsunuz. Kendi hayatı, kendi kararı kime ne ki, size ne? Endişe duyuyor olabilirsiniz bunu anlarım ama size fikrinizi sormamış. Olur da sorarsa o zaman ne düşündüğünüzü söylersiniz.
Böyle şeyler olmayacak şeyler değil bu tarz bi yasanmislik biliyorum size katılıyorum dikkat etmesi lazim kizi için.Çocuk o ablaya kızı için yaklaşıyor olmasın. Analı kızlı bunları kullanmasın
Senaryo mu yazdım?!
Valla artık türlü türlü sapıklar türedi, herşey beklenir..
O yaşta bir çocuk o kadını kullanıyordur, kadın da hoşnut tabii..
Ama yanlış, çok yanlış bence...
Size düşense bitmesini beklemek, malesef laf anlatamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?