yas farkimiz

Bende aman yaşın ne öenmi var diyenlerdendim.
Taakii arkadaşım ve halam kendinden 10 yaş kişilerle evlenene kadar.
Senin yaptıkların yaşın gereği ve yaşı gereği ona anlamsız ve çocukça gelmeye başlayacak.
Tabi bu hemen olmaz belki ama evlendikten sonra dahada iyi anlaşılır.
Arkadaşım anlatmıştı neden bana mutlu olucak sözcükler söylemiyorsun ben seni seviyorum bunu dile getiriyorum dediğinde kocası aman bu yaştan sonra çocuk nazlayamam demiş :20:
Ve arkadaşımda halamda aynı durumdalar yaş farkından kaynaklandığını söylüyor her ikiside tabi karar size kalmış :44:

benimde eşim benden dokuz yaş büyük,ama dediğinin tam tersi geçerli bizde.sen beni benim kadar sevmiyosun,hiç sevdiğini söylemiyosun diyyor bazen.biraz karakter sanki:44:ama ne bilim 20 yaş fazla geldi.ben bile diyorum ki çocuğumuz şu yaşta olunca biz bu yaşta olucaz filan.

canım yaş farkı fazla geldi banada.şu an çok mutlu olablrsnz ama ilerde sorun çıkmıcağndan emin msin

20 de az buz değil düşünüyorum da üstüne 5 yaş daha koy benim babamla yaş farkımız. Ailen tepki gösterir haklı olarak düşünsene bi sen 34 yaşına gedlğinde adam 60 larına merdiven dayamış biri olacak uyum probleminiz olablir iyi düşünün.

ayni yani yaza evlenmeyi dusunuyoruzda benim anneme babama nasil soyliyecez diye dusunuyom cok huzursuzum :(

kendinden 20 yas buyuk biriyle,yaza evlenmeyi düsünüyorsun ailenin daha haberi yok HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN INSALLAH ama yas farki cok fazla ilerisini dusunmuyormusun hic :26:

20 de az buz değil düşünüyorum da üstüne 5 yaş daha koy benim babamla yaş farkımız. Ailen tepki gösterir haklı olarak düşünsene bi sen 34 yaşına gedlğinde adam 60 larına merdiven dayamış biri olacak uyum probleminiz olablir iyi düşünün.

benim babamla olan yaş farkım 19 :)
20 yaş büyük fark... aynen kadın 35 oldugunda kocası 60 bilmiyorum bencede dogru bi durum değil ..

Zaten 40-45'inden sonra insanlarda sağlık sorunları baş göstermeye başlıyor ne ara evlenip de çocuk sahibi olacaksınız Allah korusun çocuğunuz daha küçükken adama bir şey olsa nolacak? Bunları da düşünmek lazım.

20 yaş cok büyük fark...öncelikle şu var sen genç kıpır kıpır olacaksın o sana uyum sağlayamayacak,zamanla bu daha belirgin olacaktır...ailene bunu anlatmadan , şimdi değil gelecekte nasıl olursunuz onu düşünmelisin..

Zaten 40-45'inden sonra insanlarda sağlık sorunları baş göstermeye başlıyor ne ara evlenip de çocuk sahibi olacaksınız Allah korusun çocuğunuz daha küçükken adama bir şey olsa nolacak? Bunları da düşünmek lazım.

bu garanti degil simdi gencler daha cok hastalaniyor yada kaza yapiyo

hani ikinci evlilik olarak yapilmis olsaydi 20 yas farki cok da goze batmazdi.sizin ilk evliliginiz olacak bence de yas farki cok.sizden 10 yas olsa gene iyi olabilirdi.cunku 34 olurdu ve cok goze batmazdi.bencede aileniz cok huzursuz olur.nazlican ile halis toprak hikayesi kadar olmasada ona benzer seyler yasarsiniz..o zenginmis ve ailesinin size para icin evlendi diyebileceginiz soylemis.demek ki kendide bu konuyu fikren kafasinda tartismis.yasiniz daha genc suan size cok olgun anlayisli gelecekdir ama birvakit sonra yani evlenince cok degisir o durumlar.siz kipir kipirken o daha cok orta yas doneminin ruh halini yasayacak..simdiden omuzlariniza buyuk bir yuk binmis.ailenizi hayal kirikligina ugratmayin.zengin kismet belki ama yas farki cok..zengin diye evlendi derler elbet...yas farki olmali ve esitlikde olmali.zenginse siz cok fakirseniz yine sorunlar cikabilir. o elimi sallasam ellisi havalarinda olur, siz ezilirsiniz bu durumdada.yas farki cok, hem yakin dostunuz, hemde zengin adam.aileleriniz karsi ciksa haklilardir.simdiden cikmazlara girmissiniz aileniz kabul etmeyecek diye..

Son düzenleme:
Back
X