- 5 Aralık 2016
- 5
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi elaankkonist
-
Şaka mısın yavrucum sen????
4 yaş nedir allah aşkına
Burda hergün konu açılıyor kendimden 20 yaş büyük die
Gayet normal bi yas olmasi gereken bi yas farki
Tam tamına derkenönemli bir fark yok ki, birçok çift de aynı durumda zaten, kuşak farkı olmasın gerisi hallolur
Aaaa pardon ben sandım ki adam senden 4 yas büyük. .yalnış okumusum.ama sorun değil 4 yaş bence.valla kafa bulmuyorum, evlendikten sonra problem yaşar mıyım diye çekindim açıkçası ondan yani genelde erkek kadından büyük olur ya hani bende tam tersi olunca bunalıma girdim sanki. :) ama yorumlarınız sevindirici :)
Aaaa pardon ben sandım ki adam senden 4 yas büyük. .yalnış okumusum.ama sorun değil 4 yaş bence.
Nasılda güzel özetlemişsiniz. Ben zaten yaşını öprendiğimde ona da söyledim karşımda benden 4 yaş kücük birisini değil kendimden daha olgun birini görüyorum diye. Çok şükür öyle beni idare eden o. Önemli olan yaş değilmiş gerçektende kafaymış. Elhamdülillah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bizi de birbirimize hayırlı eylesin inşallah. ❤Kadinin daha buyuk oldugu ciftler zengin olur derler:))
Valla benim ex de benden üçbuçuk yaş küçüktü,o da gizlemisti gizleyebildiği yere kadar
Ama hayatima girmiş de en olgun adamdi. Düşünce yapisi,davranişlari, para kazanma azmi...
O yaşinda fırsatları değerlendirir güzel işler yapip ailesine bakardi,sakin mizaçli ve mantikli -tam bir oğlak erkeğiydi
Daha sonra ondan 6 yas buyuk bir adamla iliskiye basladim harçligini bile ailesinden aliyordu
Düşünce yapisi desen ergenlikle ayni
Yani çoğu şeyin yaşla bir alakasi yok,anlasiyorsaniz uyumluysaniz ne ala...
Hem aci ama gelecekten sesleniyorum. Eskiden erkek tarafi yasindan utanip gizlemeye calisirken yas 25i aşinca kiz tarafi yasindan utanip gizlemeye başliyor :))
Mutluluklar o zaman. Annemde babamdan 3 yas buyuktu. 42 yili mutlu mesut gecirdiler..Kadınla erkek çok iyi anlaşıyorlar, birbirlerini de çok seviyorlar, erkek zamanında kadından yaşını gizlemiş tabi köprüye geçip kadının kalbine girene kadar, bunların aileleri de biliyor ve destekliyor ilişkilerini, kadında minyon olunca yanına yakışıyor erkeğin.. Çokta mutlular Allah'a şükür.. evet bu tam olarak benim :) tamı tamına 4 yaş küçük benden ve şuan evlilik teklifimi de aldım sizce ilerleyen zamanlarda sorun yaşar mıyım?
İyi kötü yorumlarınız için teşekkürler kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?