yaş gidiyo..(

zooni

mere haath mein <3
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
28
0
16
Konya
yaş 20 en güzel yaş zamanının olduğu dönem belkide ama amaçsız yalnız ve mutsuz :( sadece hayal kurmakla geçmiyo zamn etrafımızdakilerin bizden beklentileri var ve bizim yaptığımız tek şey susmak .:(:( ne amaçsız bir yaşam..

Böyle düşünmemelisin tatlım ;) Neyin ne zaman olacağını bilemezsin. Evet belki de şu an hayatının en güzel dönemindesin ve yalnızsın ama ilerde seni nasıl bi mutluluğun beklediğini bilemezsin. :34:
Hem daha okul var, iş kadını olmak var, para kazanmak ve kendi ayaklarının üstünde durmak var. Bunlar her genç kız için beklenti olmalı. :34:
Ayrıca hayal kurmakta çok güzel bişey.. Onu bile yapmayacak kadar ümitsiz insanlar var. :34:

evet okul iş .. bunlar zaten olacak şeyler benim üzüldüğüm şuki ben bidaha 20 yaşıma dönemeyecem ileride bi iş kadını olduğumda 20 yaşımı hatırladığmda tek şey boş ve güzel hayallerden başka hiç bişeyin olmaması :(

ilerde iş kadını olduğunda 20 yaşında boş ve güzeller hayaller kurmayı özleyeceksin :)

Hiç mi güzel anıların yok? :26:
Ben geriye dönüp baktığımda aklıma lise yıllarında yaşadığım manyaklıklar geliyor.:52::52: Dershane anıları, arkadaş ilişkileri, kötü tecrübeler, ilk aşk:78: vs.
Geçmişini güzel hatırlaman için illaki sevgiliye gerek yok ki. :34:

hayaller beni mutlu ediyor ama an geliyor o hayallerin boş olduğunu görüyorum ve ozamnda benim için mutluluk oyunu bitiyor hatırlamak bile istemiyorum ... ama şu bi gerçek o tatlı hayalleri kurmaktan VAZGEÇEMİYORUM :)

LİSE DERSHANE OKUL hayatımın en güzel günlerinin geçtiği zamnlardı evet. ama yinede eksik bi tarafım var..:( tamamlanması oldukça zor...

yaş 20 en güzel yaş zamanının olduğu dönem belkide ama amaçsız yalnız ve mutsuz :( sadece hayal kurmakla geçmiyo zamn etrafımızdakilerin bizden beklentileri var ve bizim yaptığımız tek şey susmak .:(:( ne amaçsız bir yaşam..

Geleceğin için bir uğraş veriyorsan aynı zamanda hayaller kurmanın hiçbir sakıncası yok canım.
Ama şunu belirteyim en güzel yaşlar 30 da başlıyor.Kişiliğini ,benliğini oturtuyorsun,20 lerde düşündüklerinin çoğunu inkar ediyorsun.
Sana tavsiyem 20 leri dolu dolu yaşa,ve kendin için birşeyler yap.

Geleceğin için bir uğraş veriyorsan aynı zamanda hayaller kurmanın hiçbir sakıncası yok canım.
Ama şunu belirteyim en güzel yaşlar 30 da başlıyor.Kişiliğini ,benliğini oturtuyorsun,20 lerde düşündüklerinin çoğunu inkar ediyorsun.

Canım çok doğru söylemişsin ağzına sağlık.

evet okul iş .. bunlar zaten olacak şeyler benim üzüldüğüm şuki ben bidaha 20 yaşıma dönemeyecem ileride bi iş kadını olduğumda 20 yaşımı hatırladığmda tek şey boş ve güzel hayallerden başka hiç bişeyin olmaması :(

nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun

dolu dolu anılar bırakmak istiyorum. odama kapanıp müzik eşliğinde saatlerce kurduğum hayallerden başka..:( ne yazıkki zamanımın çocğu böyle akıp gidiyor..

belkide öyledir 30 yaş artık olgun olduğumuz yapacalarımızı tekrar tekrar düşünüp yaptıgımız yaşlar oysa 20 li yaşlarımı karamsar geçirmek istemiyorum :(

ne oluyor bu genclere anlamiyorum :1: ohh ne guzel yas 20 gez dolas ogrenciysen hayatini yasa, o zamanlar geri gelmiyor cunku :31:

sorunda bu yaa doya doya gezip yaşayamıyoruz kıstlamalarla dolu bir hayat (aile faktörü) ...

30'u görmeden 20'ye vahlanmayın.
Çok güzel yaşadım şimdiye dek ama üstüne para verseler 20 yaşımı istemem.
30 gibisi var mı? :))

canım herkes senin geçtiğin yoldan geçtii,,,çoğu kişide vardır mutlaka o yıllarda aile tutumu olacakta çünkü aile seni korumaya çalışırr,,bunu anlarsın ilerde,,sen okumana bak meslek edin, bu arada,gezmek tozmaktan anlayışın nediirr hiçmi arakadslarınla sinemaya gdemiosun,dışaraı çıkamıosun...fazlasını istiosann onu anca kendi ayakları üzerinde durabilen biri olunca olurr...

aile bakısı seni korumaktan çok küçültüyosa.. bence.. bunun adı korumak olmamalı.öz güvenin oluşmasını engelliyo.. ailemi dışlamıyorum tabiki ama artık bazı kararları bana bırakmaları lazım.. bu bir gerçek.

Bilmem bende 25 yaşındayım ama 20 yaşla pek farkım yok gibi :9:

Sen neden o kadar karamsarsın anlamadım

Medeni halim dışında değişen birşeyim yok, iş hayatı ve ev hanımlığının yanı sıra...

Aynı Kader , aynı lunapark , aynı arkadaşlar :3:

Bilmem bende 25 yaşındayım ama 20 yaşla pek farkım yok gibi :9:

Sen neden o kadar karamsarsın anlamadım

Medeni halim dışında değişen birşeyim yok, iş hayatı ve ev hanımlığının yanı sıra...

Aynı Kader , aynı lunapark , aynı arkadaşlar :3:

bende bilmiyorum kader abla bazen içim içime sığmıyor bazende böyle hayattan bezmiş gibiyim :(

Back
X