Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaş 20 en güzel yaş zamanının olduğu dönem belkide ama amaçsız yalnız ve mutsuzsadece hayal kurmakla geçmiyo zamn etrafımızdakilerin bizden beklentileri var ve bizim yaptığımız tek şey susmak .
ne amaçsız bir yaşam..
Geleceğin için bir uğraş veriyorsan aynı zamanda hayaller kurmanın hiçbir sakıncası yok canım.
Ama şunu belirteyim en güzel yaşlar 30 da başlıyor.Kişiliğini ,benliğini oturtuyorsun,20 lerde düşündüklerinin çoğunu inkar ediyorsun.
Sana tavsiyem 20 leri dolu dolu yaşa,ve kendin için birşeyler yap.
evet okul iş .. bunlar zaten olacak şeyler benim üzüldüğüm şuki ben bidaha 20 yaşıma dönemeyecem ileride bi iş kadını olduğumda 20 yaşımı hatırladığmda tek şey boş ve güzel hayallerden başka hiç bişeyin olmaması![]()
Geleceğin için bir uğraş veriyorsan aynı zamanda hayaller kurmanın hiçbir sakıncası yok canım.
Ama şunu belirteyim en güzel yaşlar 30 da başlıyor.Kişiliğini ,benliğini oturtuyorsun,20 lerde düşündüklerinin çoğunu inkar ediyorsun.
Sana tavsiyem 20 leri dolu dolu yaşa,ve kendin için birşeyler yap.
Bilmem bende 25 yaşındayım ama 20 yaşla pek farkım yok gibi
Sen neden o kadar karamsarsın anlamadım
Medeni halim dışında değişen birşeyim yok, iş hayatı ve ev hanımlığının yanı sıra...
Aynı Kader , aynı lunapark , aynı arkadaşlar![]()