Çok teşekkür ederim:)Ama çok üzgünüm bazen bakıyorum ne bu vefasızlık diye ablam en basiti 2 ay önceydi yaş günü iş yerine çiçek gönderdim ,akşamına pasta aldım msj attım sabahtan ama bu saat oldu tlfnuma 1 tane msj bile gelmediBiz kutlarız, üzülmeyin siz.
İyi ki doğdunuz, mutlu yıllar, mutlu yaşlar.
Nice sağlıklı mutlu umutlu güzel yıllaraMerhaba arkadaşlar,
Bugün benim yaş günüm 33 bitti allahın izniyle geriye dönük bir baktım ki hiç bir doğum günüm kutlanmamış.gerçi pekte gündeme getirmem bugün yaş günüm diye ama ne anne ne babam yada ablam abilerim vs.kimse kutlamıyor.Ama nedense bugün çok hüzünlü hissettim kendimi sadece oğlum okuldan gelince anneciğim iyiki doğdun dedi.Bu hayatta hiç dost biriktirememişim benailemi geçtim.kimseyle bir problemim yok tartışma kötülük vs.yok evliyken bile eşim unuturdu hatırlamadın diye trip bile atmadım.oysaki ben kutlarım bi msjda olsa.kendimi öyle kırgın,öyle yalnız,öyle hüzünlü hissediyorumki..
Yapmayın sizde. Hayatta her şeyin karşılığını beklemek doğru değil biliyorum ama karşılık görememek sizi mutsuz ediyorsa yapmayın.Çok teşekkür ederim:)Ama çok üzgünüm bazen bakıyorum ne bu vefasızlık diye ablam en basiti 2 ay önceydi yaş günü iş yerine çiçek gönderdim ,akşamına pasta aldım msj attım sabahtan ama bu saat oldu tlfnuma 1 tane msj bile gelmedibu en basit örnek bi beklentim olduğundan söylemedim arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama bu gün çok hatırlanmak istiyorum yaşın verdiği bir hüzünmü bilemedim çok hüzünlüyüm
Akşam iş çıkışı bende öyle düşündüm oğlumla dışarı çıkarız diye .Ama sanki bugün içim paramparça heryıl böyle olur ama bu yıl gerçekten üzüldüm öncesinde önemsemezdim.iyi kiiiiiiiiiiii doğdunuz.
Yerinizde olsam alırım oğlumu , gider güzel bir yemek yerim.
Kendime de alabildiğim en iyi hediyeyi alırım.
Üzülmek için hayat çok kısa!
Bakın benim tonlarca arkadaşım var. Hiç biriyle mesaj hariç kutlama yapmıyorum.Akşam iş çıkışı bende öyle düşündüm oğlumla dışarı çıkarız diye .Ama sanki bugün içim paramparça heryıl böyle olur ama bu yıl gerçekten üzüldüm öncesinde önemsemezdim.
Tabiki öyle annem babam burda değl zaten yaşlı insanlar öyle bilmezler doğum günü falan alınmak değil sadece abilerim ve ablam la aynı şehirdeyiz.Ama ufacık bir mesajda olsa yada bir arama bugün hoşuma gidecekti.sağlık olsun tabiki .minik bir hüzün belkideBakın benim tonlarca arkadaşım var. Hiç biriyle mesaj hariç kutlama yapmıyorum.
Ben sevmiyorum böyle şeyleri.
Ailem geçen yıl bir takım sebeplerden dolayı pasta almayı unutmuşlardı. Baktım unuttular . Dışarıdan pizza söyledim bir de pasta. Hep birlikte kutlamış olduk.
Varlıklarından güzel armağan yok bence
Merhaba arkadaşlar,
Bugün benim yaş günüm 33 bitti allahın izniyle geriye dönük bir baktım ki hiç bir doğum günüm kutlanmamış.gerçi pekte gündeme getirmem bugün yaş günüm diye ama ne anne ne babam yada ablam abilerim vs.kimse kutlamıyor.Ama nedense bugün çok hüzünlü hissettim kendimi sadece oğlum okuldan gelince anneciğim iyiki doğdun dedi.Bu hayatta hiç dost biriktirememişim benailemi geçtim.kimseyle bir problemim yok tartışma kötülük vs.yok evliyken bile eşim unuturdu hatırlamadın diye trip bile atmadım.oysaki ben kutlarım bi msjda olsa.kendimi öyle kırgın,öyle yalnız,öyle hüzünlü hissediyorumki..
Bazen insan ne yapsa olmuyor, ne arkadaş, ne eş, ne dost, ne aile olmuyor çevresinde. İnanın ben arkadaşlarıma ne fedakarlıklar ne fedakarlıklar, ellerini ceplerine attırmam, zor zamanlarında ilk ben yanlarında olurum, iyi gün ve kötü gün dostuyumdur. Ama benim yanımda kimse olmaz, olmadı da...Merhaba arkadaşlar,
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sizin içinde bir ömür boyu mutluluklar inşallah.Bazen insan ne yapsa olmuyor, ne arkadaş, ne eş, ne dost, ne aile olmuyor çevresinde. İnanın ben arkadaşlarıma ne fedakarlıklar ne fedakarlıklar, ellerini ceplerine attırmam, zor zamanlarında ilk ben yanlarında olurum, iyi gün ve kötü gün dostuyumdur. Ama benim yanımda kimse olmaz, olmadı da...
Evlendim Rabbim çok iyi bi eş nasip eyledi. Tüm iyiliklerimi, tüm enerjimi, tüm fedakarlıkları mı eşime harcıyorum.
Hiç canını sıkma.
Allah bizleri nereden nasıl sınayacak bilemeyiz. Belki bizimde sınavlarımızdan biridir teklik.
Doğum günün kutlu olsun.
Allah mutlu bı yuva Allah nasip eylesin tez vakitte, çevremde gerçek dostlar olsun.
oğlum okuldan gelince anneciğim iyiki doğdun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?