yaş günü:(

İyi ki doğdunuz, Allah sevdiklerinizle daha nice nicelerini nasip etsin.

Benim de iki gün önce doğum günümdü. Sadece iki kişi arayıp kutladı. Eşim ise bir "doğum günün kutlu olsun" bile demedi. O gün gündüz işteyken aradı, kendine benden bir hediye al dedi, akşam da bir yere yemeğe gidelim dedi. Bende gerek yok dedim. Butterfly ben sana söylüyorum, karar senin dedi. Hani ben sana söyledim, doğum gününü unutmadım, sonra bana küsme anlamındaydı bu. O akşam başka bir yere davetli gittik, öylece kaynayıp gitti doğum günüm. Zaten insanın kendi kendine hediye alması nedir ya. Sadece bir içten "doğum günün kutlu olsun hayatım"a razıydım. Ya da tamamen unutsaydı daha iyiydi. Eskiden olsa kavga çıkardı. Ama artık bende önemsemiyorum doğum günlerimi, ama insan üzülüyor yinede, kendini değersiz hissediyor.

İyiki doğdun, mutlu yılların olsun.
Ben daha önce bu başlıkta yazmıştım vefasızlık diye işte tamda bundan bahsediyordum. Kimi arkadaşlar anladı kimileri anlayamadı. İnsan hayatında olan görüştüğünüz insanlardan az çok bir şey bekliyor insanız neticede .. Ama beklentiler olmadıkçada mutsuz oluyor eminim sizde ufak bir çiçek yada bir telefon beklediniz olmayınca da mutsuz hissetmeniz çok normal. Anormal olan insanlar cidden biz neden böle olduk neden bu kadar samimiyetsiz sevgisiz vefasız olduk anlamadım gitti. Sözüm meclisten dışarı tabi, bununn akside vardır elbet ama bana hiç denk gelmedi...

Şehirlerinizi semtlerinizi yazın böyle hissedecek beklenti icindeyseniz benimle ayni semtte sehirde olan kisiye ben pasta alip supriz yapacagim valla .Nice seneleriniz olsun saglikla mutlulukla cocugunuzla birlikte.Kimseye bundan sonra sizde bir sey yapmayin cunku ister istemez beklentiye giriyor insan önemsenmek istiyor.

Doğum gününüz kutlu olsun. Hayat meşgalesi oyle bir hapsediyor ki insanı unutuluyor. Bu sene hiçbir arkadaşımın dogum gununu kutlamadim. En azindan msj atardim onu da yapmadim. Aileminkini bile face hatirlatmasa unuturum herhalde.

Doğum gününüz kutlu olsun.Oğlunuzla güzel bi yemek yiyip sosyal medya kullanıyorsanız bol foto koyun güzel anılar biriktirin.

Nice mutlu yıllara . Dün benim de doğum günümdü, boş verin takılmayın oğlunuzla birlikte nice güzel senelere

evli değilim..

yeni yasin kutlu olsun iyiki dogdun dert etme boyle seyleri uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…